Vand carti de GRILE

aici gasesti ce vrei
popemi
newbie
newbie

Vand carti de GRILE

Postby popemi » Wed Jan 07, 2004 6:52 pm

Teste Grila pentru Rezidentiat Medicala si Medicina de Familie- Dr Marius Negru & Dr Laviniu Anghel vol 1 si vol 2 editie 2003 MedicArt

Grile Comentate Rezidentiat Medicala si Medicina de Familie Laviniu Anghel & Marius Negru editie 2003 MedicArt

Rezidentiat in Medicina 2003 sub redactia Conf.Dr.Sebastian Ionescu
Teste grila comentate

Sunt in total 4 carti iar pretul este de 500.000 lei pentru toate

adi
elder
elder

Re: Vand carti de GRILE

Postby adi » Wed Jan 07, 2004 7:30 pm

nu se poate!! credeam ca astia de la Carrefour nu o sa-si epuizeze niciodata stocul de hartie igienica! :lol: (...ca sa fie cineva nevoit sa cumpere cartile alea de grile, asta ptr cine nu a inteles)

popemi
newbie
newbie

Postby popemi » Thu Jan 08, 2004 12:20 am

adi wrote:nu se poate!! credeam ca astia de la Carrefour nu o sa-si epuizeze niciodata stocul de hartie igienica

oferta nu e facuta pt cei ca tine care poate au nevoie sa se stearga...la gura...ce n-ai inteles tu e ca mai sunt si unii care au nevoie de exercitiu si nu sa invete grilele pe de rost.....

adi
elder
elder

Postby adi » Thu Jan 08, 2004 11:42 am

popemi wrote:oferta nu e facuta pt cei ca tine care poate au nevoie sa se stearga...la gura...

o tanara intelectuala suparata din cauza uzurparii reclamei :lol: voiai sa faci rost de money ptr un upgrade la grile, nu? :lol:

popemi
newbie
newbie

Postby popemi » Thu Jan 08, 2004 4:22 pm

[voiai sa faci rost de money ptr un upgrade la grile, nu? :lol:[/quote]

ete ca n-ai ghicit....vezi daca te mai scremeai un pic poate nimereai...nu prietene, am luat rezi si inca f bine si datorita cartilor astea....

succes !

Return to “Okazii”