sa fie o coincidenta? soarta? natura? portarul? sa fie ...superwoman??
Intrebari anul 2
- rox
- elder

si inca o chestie...e lista aia ( "lista neagra") la avizierul de afara, cu fiecare ce restante are. La jumatate de lista cineva a sters cu picul ( sau "s-a sters" de la Dumnezeu putere) "X"-urile initiale si a facut cite unul pe ici pe colo cu pixul. In esenta asa nu ma deranjeaza cu nimic, ca la mine e ok situatia, dar am colegi care aveau ceva restante si la care daca doar treci prin dreptul avizierului nu vezi nimic
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- rox
- elder

-
lovelly_girl
- newbie

-
Enemy
- elder

- deena01
- senior

lovelly_girl wrote:Cum e la dr. Ciomu la mariri? Eu fac cu dr. Proca la Lp, si am luat 5 pe sem II. Credeti ca ar putea sa imi scada?
la mariri se poate sa-ti scada ???
eu stiu ca daca iei mai mult ok , daca nu , ramana nota initiala . si ,oricum, la mariri nu te poate pica .
stii cumva daca s-a afisat data restantelor/maririlor la dr. Ciomu?
If you always do what you've always done you'll always get what you always got.
- unika1106
- newbie

maririle se numesc de fapt reexaminari si presupun anularea notei luate prima data. eu nu am auzit sa fi luat cineva mai putin, desi teoretic este posibil.
da, se dau la aceeasi data, impreuna cu restantele, in ultima sesiune de examene.
da, se dau la aceeasi data, impreuna cu restantele, in ultima sesiune de examene.
It's not the hours you put in your work that counts, it's the work you put in the hours.
- grasuX
- senior

-
SuperflySister
- junior

- rox
- elder

-
nitro
- junior

- X-White
- junior

- 187.92a
- addicted

danaaa wrote:poate cineva sa imi spuna ceva despre debeleaga la microbiologie? cum e la examen?
daca aberatia ta se refera la Lucia Debeleac este super tare super funny foarte de treaba f f buna impresie mi-a facut
ex grile, dadea mult de sterilizare antisepsie cursurile alea, e super tare f f f logic in structurare curs
ca sa fim chit, zi-ne daca are tot matiz
- Bogdan_DD
- senior

- 187.92a
- addicted

- Bogdan_DD
- senior

Am avut-o la LP-uri. Este frustranta si la examenul de LP a fost aiurea; tb sa-i recunosti diapozitivul +borcanul. Daca nu, nu ai a doua sansa. Eu am dat in iarna; nu am recunoscut diapozitivul, ultima revedere fiind cu 2 sapt inaintea examenului, dadusem si examenul de anato si am luat-o lejereanu cu parazitii. In vara a fost ok (am facut poze cu telef pe sub mana la toate porcariile alea cu o zi inainte).
-
lovelly_girl
- newbie

- rox
- elder

-
golanulstelist
- senior

-
durere de cap
- senior

-
mamamia
- groopy
- elder

trident wrote:
daca aberatia ta se refera la Lucia Debeleac este super tare super funny foarte de treaba f f buna impresie mi-a facut
ex grile, dadea mult de sterilizare antisepsie cursurile alea, e super tare f f f logic in structurare curs
ca sa fim chit, zi-ne daca are tot matiz
glumesti,nu? debeleac e baba absoluta ! grilele ei sunt din anul 1970 pentru ca sunt inca batute la masina , icterice si intepate de 1000 de ori cu boldul
probabil tu tridi ai fost cel mai mare tocilar al cursurilor ei !
nu stiu daca mai are matiz ,dar sunt tare curioasa cum ajunge la volan chiar daca e mica masina:)) cred ca are blana pentru picior sa ajunga la frana + o perna mai inalta pentru sezut
PS sa faceti prezenta la curs ca la ea conteaza
-
mamamia
- 187.92a
- addicted

- groopy
- elder

- Riley
- elder

Asa este, nu e placut examenul de micro la Debeleac dar dc inveti nu ai cum sa ai probleme, conteaza f mult ce parere are despre tine, dc te vede la cursuri si cum te descurci la grile,plus k nu face strict media aritmetica la sfarsit intre ex final si partial (in sensul bun al cuvantului, si chiar se tine de cuvant cand vine vb de punctul in plus). Sincer nici mie nu mi-a placut extraordinar dar se putea si mai rau....
- groopy
- elder

- tana
- elder

asta era aia de microbi? auzisem eu ca e importanta prezenta la curs, asa ca de cate ori m-am dus m-am asezat in acelasi loc si cu acelasi plovar roz tipator. si la sfarsit a zis 'daaa, am venit si la cursuri' in vreme ce o fetita care venise la mai multe cursuri ca mine dar cu plovere diferite a fost certata ca n-a avut prezenta 
I'm not anti-social. I'm just not user friendly
- groopy
- elder