pedi vs. interne
- auerbach
- senior
pedi vs. interne
care credeti ca se cauta mai frecvent anu asta?
de ce ati alege interne si nu pedi sau invers...
- crisstallus_cris
- senior
Eu una le am pe amandoua in vedere,in fine in centrul unde vreau eu n-am prea multe de unde sa aleg,dar cred ca prima optiune dintre acestea 2 ar fi interne.Ma gandesc ca e greu cu copii sa te intelegi,ei plang,nu prea iti poti da seama din anamneza,mai ales daca dai peste un parinte speriat si neorientat... 

nothing to gain,so much to lose...as a doctor
- andrita
- elder
- Calico
- addicted
- Dr.Lili
- elder
eu zic ca e faina pediatria si ramurile ei,fara sa exclud internele.pe pedi e groaza aia de doze si de prezumtia diagnosticului pana la confirmarea lui;in rest daca iti formezi o baza de date cred ca poti avea parte numai de satisfactii profesionale.
mie mi-s asa dragi copii incat as alege si o supraspecializare in pediatrie.pana la urma conteaza doar sa-ti placa ce faci.
sa punem la socoata faptul ca in europa pediatria se cere bine.
mie mi-s asa dragi copii incat as alege si o supraspecializare in pediatrie.pana la urma conteaza doar sa-ti placa ce faci.
sa punem la socoata faptul ca in europa pediatria se cere bine.
love is everything we payed
life is beautiful; try it today
life is beautiful; try it today
- crisstallus_cris
- senior
- 187.92a
- addicted
Re: pedi vs. interne
auerbach wrote:care credeti ca se cauta mai frecvent anu asta?
e neshte infectii de specialitati anspa
- danhia
- elite
- 187.92a
- addicted
- dr.rezidentx1
- senior
- 187.92a
- addicted
- dr.rezidentx1
- senior
- 187.92a
- addicted
- TibiGZU
- elder
- auerbach
- senior
- auerbach
- senior
danhia wrote:pai de ce nu pedi si cardio. de ce interne si nu chirurgie pediatrica.
dilema ta e una personala, desi probabil ca te inclini tu asa spre specilitati nitel mai vaste. iti sugerez radiologia, in cazul asta.
si radio mi-a placut foarte mult, dar acolo nu prea ai satisfactii profesionale(dai un diagnostic si cam atat... de tratament se ocupa altii)
- Lex
- senior
TibiGZU wrote:me_user wrote:credeti k s-ar mai putea prinde interne cu 720 puncte? nu pot sa-mi dau seama cam ce specialitati ar mai fi..pe la pozitia 1100.ms
scade 400 de kirurgicale si uita-te unde erai anu trecut pe medicale cu pozitia respectiva
Nu stiu daca e o apreciere foarte corecta, eu stiu multa lume peste 850 care nu vrea chirurgie.
- TibiGZU
- elder
- TibiGZU
- elder
- andrita
- elder
TibiGZU wrote:Lex wrote:N-am citit tot. Era vorba de 720. Da ok, de acord cu tine atunci. Iei plastica pana la urma ?Felicitari Tibi ca n-am apucat sa iti zic.
merci merci. si tie bravo, ai tinut steagu sus
negativ cu plastica, era la caterincacre'k iau geriatrie
maica,n ai un hap ,ca ma doare salele?
Tot ce-i trebuie raului ca sa reuseasca este ca oamenii buni sa nu faca nimic.
- dr.rezidentx1
- senior
Lex wrote:TibiGZU wrote:me_user wrote:credeti k s-ar mai putea prinde interne cu 720 puncte? nu pot sa-mi dau seama cam ce specialitati ar mai fi..pe la pozitia 1100.ms
scade 400 de kirurgicale si uita-te unde erai anu trecut pe medicale cu pozitia respectiva
Nu stiu daca e o apreciere foarte corecta, eu stiu multa lume peste 850 care nu vrea chirurgie.
dar ce-si doresc cei cu medie mai mare de 850?
ce preferinte au?daca nu tocmai chir?doar nu aleg spm?
confused...............
- doctorita_irina
- senior
dr.rezidentx1 wrote:Lex wrote:TibiGZU wrote:me_user wrote:credeti k s-ar mai putea prinde interne cu 720 puncte? nu pot sa-mi dau seama cam ce specialitati ar mai fi..pe la pozitia 1100.ms
dar ce-si doresc cei cu medie mai mare de 850?
ce preferinte au?daca nu tocmai chir?doar nu aleg spm?
confused...............
nu stiu de restul chirurgicalelor, dar in mod sigur ginecologia, oftalmologia si chirurgia plastica se vor lua foarte sus.
"Invatatura iti da lumina, dar nu te inalti decat prin caracter."
- crisstallus_cris
- senior
-
- junior
va spun eu
e o scrantita de baba sefa de catedra, ati pus-o, ea vine la 08.00 voi la 07.00, ea pleaca la 16.00 iar voi la 17.00, are pretentia sa aveti caietele subliniate cu rosu ca la clasa I-a, in care trebuie sa aveti scris zilnic un nr de cazuri, care vi le controloeaza si pune vazut. cu calificative.moniq wrote:Stie cineva cum e pediatria in Constanta? Se face, nu se face? Cum sunt profii...? e lejer...?
ms
ggggggg
- crisstallus_cris
- senior
Re: va spun eu
ady222 wrote:e o scrantita de baba sefa de catedra, ati pus-o, ea vine la 08.00 voi la 07.00, ea pleaca la 16.00 iar voi la 17.00, are pretentia sa aveti caietele subliniate cu rosu ca la clasa I-a, in care trebuie sa aveti scris zilnic un nr de cazuri, care vi le controloeaza si pune vazut. cu calificative.moniq wrote:Stie cineva cum e pediatria in Constanta? Se face, nu se face? Cum sunt profii...? e lejer...?
ms
Dar doamna dr asta...face ea ce vrea?Imi ajunge ca am avut in facultate la pediatrie un prof f exigent si dur,credeam ca ma duc in alt oras si dau peste oameni normali,dispusi sa-ti arate si sa te invete nu sa faca armata...
nothing to gain,so much to lose...as a doctor
-
- junior
din proprie experienta, si da se face doar la spitalul judetean, oricum cu nota cred ca prinzi si centrul unde ai facut, de unde esti?moniq wrote:Vorbesti din proprie experienta...sau din auzite? Pai ce rezidentii depind toti de ea... nu sunt si alti indrumatori? Pediatrie se face doar la Sp. Judetean sau sunt si alte spitale cu sectie de pedi?
Pt cine m-a intrebat 818 pct.
ggggggg