Centre universitare
-
- junior
Centre universitare
Ce centre universitare sunt de ocolit? Care nu aproba transferurile? Clujul, Sibiul cum sunt? Eu am inteles ca cei din iasi si t. Mures nu aproba transferurile. Asta inseamna ca dupa anul de detasare suntem obligati sa facem restul de rezi la iasi(de ex),adica sa ma mut cu catel, cu purcel din Buc la iasi pt urmat 5 ani? [/b]
- agorima
- senior
- ciushka
- elder
- Tutza
- elder
din iasi nu se dau transferuri. sigur! e votat in senatul umf iasi.
se pot da doar detasari (asta nu inseamna neaparat ca iti si da aprobarea imediat ce te duci sa intrebi. nu. trebuie sa te invarti mult pe acolo).

Formula fericirii e sa fii multumit cu ce ai si sa-ti doresti sa fii in continuare mai bun.
-
- junior
-
- junior
-
- junior
- crisstallus_cris
- senior
-
- newbie
- crisstallus_cris
- senior
corrinutza_m wrote:cunosc persoane care anul trecut au luat pe bucuresti specialitati care pe constanta nu erau scoase si au putut sa se transfere fara probleme
Serios?Eu credeam ca tre sa fie special asta in ambele orase...Credeam ca nu sunt indrumatori...
nothing to gain,so much to lose...as a doctor
- crisstallus_cris
- senior
- shmer
- junior
cam trebuie sa te prezinti personal. intai ai nevoie de acceptul sefului clinicii unde vrei sa mergi, plus acordul universitatii de care apartine clinica, motivul pentru care vrei transferul. parca mai era ceva (o sa se afiseze pe undeva), iar in final te duci cu toate astea la sediul umf unde ai ales la teleconferinta sa iti dea ei acceptul de plecare...cam asa era anul trecut
... muncim ca sa avem timp liber ...
- Dr.Lili
- elder
ms frumos de raspuns,dar cata nebunie!!!
eu am tot auzit variante legate de transfer cum ca trebuie sa ai o dovada extrem de acceptabila sa te poti transfera,cum ar fi casatoria de forma(sau nu).daca e asa vad ca esti din cluj...
dupa repartitie daca nu-s multumita de centru vin sa cer in casatorie clujul,tm,cv,bv,sb,etc.

eu am tot auzit variante legate de transfer cum ca trebuie sa ai o dovada extrem de acceptabila sa te poti transfera,cum ar fi casatoria de forma(sau nu).daca e asa vad ca esti din cluj...

dupa repartitie daca nu-s multumita de centru vin sa cer in casatorie clujul,tm,cv,bv,sb,etc.

love is everything we payed
life is beautiful; try it today
life is beautiful; try it today
- andrita
- elder
- andrita
- elder
- snowtrekker
- senior
- 187.92a
- addicted
- Cyph3r
- elder
Astea cu iasu'ul o stiu si eu. Am un prieten ce se chinuie de un an sa plece de pe pediatrie la B si cam il dau cu flit. Desi cu pile galvanice se poate..daca ai cumostinte la nivel inalt (pardide, umf-kids) se rezolva cred ca si prin telefon.
Deocamdata singura stabila si fara dubii e doctoratul. Dar nu multi sunt asa
cat despre casatorie...se va ajunge si la noi k la preoti..intai iti cauti sotie k sa primesti ceva..in cazul nostru transfer
Deocamdata singura stabila si fara dubii e doctoratul. Dar nu multi sunt asa
cat despre casatorie...se va ajunge si la noi k la preoti..intai iti cauti sotie k sa primesti ceva..in cazul nostru transfer

I choose not to choose life.And the reason..there is no reason.Who needs reasons when you got medicine??
- ciushka
- elder
- andrita
- elder
normal ca nu merita.iti poti face o alta viata acolo unde esti repartizat sau poate veni partenerul dupa tine.dar daca partenerul e in cadrul mi,mapn si la el e muuulllttt mai greu sa prinda un transfer sau..ce sa zic de transfer...trebuie schimb de posuri,atunci ce faci?
Tot ce-i trebuie raului ca sa reuseasca este ca oamenii buni sa nu faca nimic.
- ciushka
- elder
- Cyph3r
- elder
tana wrote:Cyph3r wrote:Deocamdata singura stabila si fara dubii e doctoratul.
poti sa detaliezi?
pai asa se pare ca sta maslina la Iasi..ai doctoratul in Iasi..iti iei oriunde in tara specialitatea dorita si apoi te tranferi instant la Iasi. A..cu mentiunea ca trebuie sa fie doctorat la frecventa nu la ff cu bonus 2000Eurasi
Si nu e gluma. Chiar se face asta. Si e si legala..nu spagi/PCR
I choose not to choose life.And the reason..there is no reason.Who needs reasons when you got medicine??
- 187.92a
- addicted
- crisstallus_cris
- senior
eol wrote:Exista posibilitatea ca nici Constanta sa nu mai dea transferuri de anul acesta...De putina vreme incoace nu mai semneaza decanul cererile de transfer..
Stii sigur?Dar de la Bucuresti la Constanta se poate?Pe mine ma intereseaza daca m-as putea transfera din buc in cta pe o specialitate pe care cei din cta nu o au....Si cat e perioada maxima cate trebuie sa stai intr-un centru pana obtii transferul....?
nothing to gain,so much to lose...as a doctor
- nelly_ct
- junior
Cyph3r wrote:tana wrote:Cyph3r wrote:Deocamdata singura stabila si fara dubii e doctoratul.
poti sa detaliezi?
pai asa se pare ca sta maslina la Iasi..ai doctoratul in Iasi..iti iei oriunde in tara specialitatea dorita si apoi te tranferi instant la Iasi. A..cu mentiunea ca trebuie sa fie doctorat la frecventa nu la ff cu bonus 2000Eurasi
Si nu e gluma. Chiar se face asta. Si e si legala..nu spagi/PCR
Problema nu este sa te transferi la Iasi. Iasi-ul te primeste cu bratele deschise, pe ce motiv vrei tu. Problemele incep atunci cand vrei sa pleci din Iasi. Nu se da transfer nici pe motiv de casatorie, domiciliu stabil in alta parte, copii, etc. Vorbesc in cunostinta de cauza. Cel mult detasare, si asta pe perioada scurte, mai ales daca esti pe stagiile mici, care se fac in primii ani. Deci... succes in continuare.
Orice shut in fund e un pas inainte!
-
- Tutza
- elder
si in iasi e fix la fel. transferurile sunt out of the question. nu sh de ce ne tot aduna atata. ca suntem asa de multi in clinica de ne calcam pe bataturi de acuma (btw toti rezidentii de cardio fac rezi la centrul de cardiologie).
Formula fericirii e sa fii multumit cu ce ai si sa-ti doresti sa fii in continuare mai bun.
-
- senior
pt urologie:
http://www.imed.ro/forum/viewtopic.php?p=133111#133111
haideti cei care stim cum stau treburile in sectiile din romania sa aratam adevarata situatie si acest forum sa-si faca intr-adevar scopul de informare si nu de discutii si ironii fara sens
bafta!
http://www.imed.ro/forum/viewtopic.php?p=133111#133111
haideti cei care stim cum stau treburile in sectiile din romania sa aratam adevarata situatie si acest forum sa-si faca intr-adevar scopul de informare si nu de discutii si ironii fara sens
bafta!