Adeverinta (atestatul) de conformitate
- 187.92a
- addicted
- Doftoroiu`
- senior
-
- junior
- rouadefoc
- senior
- alimori
- elite
- rouadefoc
- senior
alimori wrote:da, d-ala vorbeam (certif profesional curent/good standing).![]()
M-am lamurit mai tarziu ce-i cu atestatul de conformitate.
Certificat de conformitate dela MInister si certificat de practica medical a curenta de la Colegiul Medicilor.
Daca nu stii ce adresa sa scrii la Certificat la Colegiul trece adresa Ordre des Medecins Paris, de pe net e adresa generala a Ordinului Medicilor...eu asa am facut ca nici eu nu stiam exact unde o sa ajung.Prostia e ca este valabil doar 3 luni!!!

-
- junior
noutati....de la MS
au aparut de curand noutati pe seitul MS si a aparut si in MO metodologia de recunoastere a diplomelor si stagiilor efectuate in UE.....
se pare ca numai loc sa ne gasim ca actele se rezolva....
succes la toti care vrem sa plecam
se pare ca numai loc sa ne gasim ca actele se rezolva....
succes la toti care vrem sa plecam

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- vmc
- elite
sunt tare de cap. ce e diferit fata de certificatul de conformitate de pana acum??? ca te pun sa trimiti si diploma de bacalaureat LEGALIZATA??? daca am diploma de doctor-medic la ce mai au ei nevoie de atatea prostii?
va rog cititi si voi, sper ca am inteles gresit, iar acum nu mai am rabdare sa reiau.
va rog cititi si voi, sper ca am inteles gresit, iar acum nu mai am rabdare sa reiau.
nicht wahr?
- 187.92a
- addicted
-
- junior
Re: Adeverinta (atestatul) de conformitate
- adeverinta eliberata de unitatea de invatamant absolvita prin care se atesta perioada in care au fost efectuate studiile atestate de titlurile oficiale de calificare mai sus mentionate;
Intrebari in legatura cu acest act: de unde il iau, de la facultate, de la rectorat? de la care secretar? se obtine greu?
Pot trimite pe altcineva dupa el?
Intrebari in legatura cu acest act: de unde il iau, de la facultate, de la rectorat? de la care secretar? se obtine greu?
-
Salut! Am terminat Stoma in 2003 si nu am cei 3 ani de practica in Romania necesari la eliberarea certificatului de conformitate (mi-am facut doctoratul intre timp). Cunoasteti pe cineva care s-a confruntat cu o problema asemanatoare si a rezolvat-o? Mi s-a oferit un post la specializare in Belgia si cred ca ma vor conditiona sa-mi recunosc diploma. Orice sugestie e binevenita. Elena
- Ade_Bubu
- junior
Hello all!
Dupa tot ce am citit pe acest topic am ramas cu o nelamurire: daca ai certificatul de conformitate, cel pentru good standing pt ce iti e necesar? Thanks anticipat
Dupa tot ce am citit pe acest topic am ramas cu o nelamurire: daca ai certificatul de conformitate, cel pentru good standing pt ce iti e necesar? Thanks anticipat
- vmc
- elite
tudor wrote:- adeverinta eliberata de unitatea de invatamant absolvita prin care se atesta perioada in care au fost efectuate studiile atestate de titlurile oficiale de calificare mai sus mentionate;
O iei de la rectorat. Trebuie o cerere si o copie dupa diploma de licenta. Dureaza 3 zile pana ti-o elibereaza.
nicht wahr?
- vmc
- elite
Ade_Bubu wrote:Hello all!
certificatul de conformitate confirma

nicht wahr?
-
- junior
Multumesc vmc...
- Ade_Bubu
- junior
Thanks vmc
Can you pretty please go to hell and burn?!?!?!
-
- senior
Certificatele se elibereaza solicitantului sau persoanei imputernicite de acesta prin procura notariala, in zilele de audienta de marti si joi , orele 11,00-14,00 la sediul Centrului National pentru Organizarea si Asigurarea Sistemului Informational si Informatic in Domeniul Sanatatii, din Str.George Vraca nr.9, Bucuresti.
de ridicat am inteles ca se ridica personal sau de alcineva cu imputernicire dar de depus poate fi depus de oricine ? care stie? tot la adresa asta?
certificatul de buna purtare /good standing /Adeverinta de Buna Practica Medicala sau cum s o mai fi chemand se poate scoate doar de la bucuresti sau de la colegiile medicale locale..gen iasi cluj etc ? si ce acte ar fi necesare aici? trebuie inscriere in colegiu?
mersi frumos de rasp
- a_da
- newbie
vmc wrote:tudor wrote:- adeverinta eliberata de unitatea de invatamant absolvita prin care se atesta perioada in care au fost efectuate studiile atestate de titlurile oficiale de calificare mai sus mentionate;
O iei de la rectorat. Trebuie o cerere si o copie dupa diploma de licenta. Dureaza 3 zile pana ti-o elibereaza.
Da de la rectorat , la UMF Carol Davila Bucuresti costa 35 ron, trebuie: cerere, copie xerox diploma licenta + foaie matricola , si doar in orarul 9-12!!!!
Primum non nocere!
-
- senior
cand mergi sa ridici certificatul am inteles ca tre sa mergi cu o chitanta ..o taxa care se plateste in alta parte..stie careva care e contul unde trebe platit?
Return to “Cum pleci din tara”