Pentru mai multa vizibilitate online Paginile galbene medicale de la http://www.imedic.ro va ofera posibilitatea de a inscrie gratuit cabinetul dvs.
De ce:
Nu aveti pagina personala? Inscrieti cabinetul in imedic.ro si beneficiati de aceleasi facilitati cu o pagina personala de web (publicand poze, serviciile pe care le oferiti, lista de preturi sau descrieri detaliate ale manoperelor ...)
Cresteti pozitionarea in Google ranking a siteului dvs , astfel in cazul unui search dupa un termen generic (ex: cabinet oftalmologie) veti fi pozitionat mai aproape de primele pozitii sau chiar primul.
Beneficiati gratuit de:
- pozitionare automata pe harta yahoo maps la nivel de strada (daca aveti deja pagina personala de web puteti adauga link catre inscriere pentru a vizualiza localizarea pe harta)
- publicarea de poze
- publicarea unui fisier
- link web, email, recenzii ...
In variantele cu plata (plata se face online cu orice card Visa sau Mastercard odata pe an, tranzactie securizata de bbspam.com) beneficiati de:
- publicarea mai multor poze pana la nivelul unei minigalerii.
- publicarea de bannere publicitare in cadrul siteului
- publicati mai multe inscrieri sau o inscriere cu mai multe produse sau servicii aditionale.
- rezultatul este similar cu un site personal. NU necesita cunostinte avansate de programare!
Comparati aici tipurile de inscrieri.
Cum (etape):
1. Inregistrati contul dvs gratuit aici
2. Activati contul din emailul primit
3. Reveniti pe imedic pentru a va autentifica
4. Adauga o inscriere noua si publicati.
5. Reveniti editand acea inscriere pentru a adauga poze, fisiere sau pentru a modifica date.
6. Pastrati numele si parola pentru a putea reveni oricand si edita / adauga inscrieri noi.
Promoveaza gratuit cabinetul tau - imedic.ro
-
- newbie
- 187.92a
- addicted
-
- newbie
Ofer posibilitatea de a publica date despre cabinetul tau, gratuit.
Nu stiu cati au siteurile proprii pt cabinetul lor si din ele cati au de exemplu pozitionare pe harta la nivel de strada....
Eu cred ca e invers. Profitati de oferta gratuita. (asta pentru cei care investesc pret de o tigare in promovarea online - timpul necesar publicarii).
Pana si cei care au site-uri (eventual optimizate SEO) au nevoie de inscriere minimala pentru a avea refereri catre site (pentru o mai buna pozitionare in Google ranking)
Dar cum spuneam, intai trebuie inteles conceptul de promovare/prezenta online si rostul ei. Apoi putem discuta despre utilitatea unui anumit serviciu oferit.
Asta daca vrei sa ai o abordare profesionala a ceea ce faci.
Va stau la dispozitie cu mai multe detalii daca este nevoie.
PS Contentul nu imi este util mie in mod special cat celui care publica acel content. Dar repet, daca intelegi utilitatea si modul in care iti poti face promovare / prezenta online.
Ce rost mai aveau Paginile Galbene daca nu este asa
Nu stiu cati au siteurile proprii pt cabinetul lor si din ele cati au de exemplu pozitionare pe harta la nivel de strada....
Eu cred ca e invers. Profitati de oferta gratuita. (asta pentru cei care investesc pret de o tigare in promovarea online - timpul necesar publicarii).
Pana si cei care au site-uri (eventual optimizate SEO) au nevoie de inscriere minimala pentru a avea refereri catre site (pentru o mai buna pozitionare in Google ranking)
Dar cum spuneam, intai trebuie inteles conceptul de promovare/prezenta online si rostul ei. Apoi putem discuta despre utilitatea unui anumit serviciu oferit.
Asta daca vrei sa ai o abordare profesionala a ceea ce faci.
Va stau la dispozitie cu mai multe detalii daca este nevoie.

PS Contentul nu imi este util mie in mod special cat celui care publica acel content. Dar repet, daca intelegi utilitatea si modul in care iti poti face promovare / prezenta online.
Ce rost mai aveau Paginile Galbene daca nu este asa

MR D.
- Chingachgook
- addicted
-
- senior
Eu chiar nu inteleg ce aveti cu omul. Exista optiunea sa te inscrii gratuit si pana si aia e o optiune, nu te obliga nimeni. El incearca sa faca ceva, ce e rau in asta? Tot mai multi pacienti vor cauta medici pe net, deci, bravo pentru initiativa. Pentru un prestator de servicii medicale publicitatea e foarte importanta, cei care nu stiti inca asta o veti simti in curand pe pielea voastra. Acum, sigur ca nu va ploua cu vizitatori din prima zi, insa nu vad de ce trebuie sa intampinam cu atata scepticism proiectele de genul asta.
- 187.92a
- addicted
-
- newbie
- 187.92a
- addicted