inscriere rez
- oya
- senior
- 187.92a
- addicted
da, asa este normal sa se intample, doar n-o sa ia bani tanti de laregistratura mancand covrigei la fumat toata ziua.
de acord si cu pasarilatilungila.
ca zicea pc7, stiu ca la un moment dat era cineva pe imed care isi pierduse (acum 3 ani sau 4) nu-sh ce dosar cu coperte rosii nu-sh ce repartitie etc. este perfect daca ai ceva nr inregistrare, rezolvi extrem de repede la o adica. si se aplica la orice faza asta
de acord si cu pasarilatilungila.
ca zicea pc7, stiu ca la un moment dat era cineva pe imed care isi pierduse (acum 3 ani sau 4) nu-sh ce dosar cu coperte rosii nu-sh ce repartitie etc. este perfect daca ai ceva nr inregistrare, rezolvi extrem de repede la o adica. si se aplica la orice faza asta
- 187.92a
- addicted
anyway, pece7 nimeni nu zice ca se volatilizeaza dosarul (caz in care si numarul ti-l **** in ***) ci e foarte posibil ca vreo incompetenta sa-ti bage nume sau ceva aiurea in baza de date pe care -o trimite si ajunge.
anultrecut au fost cazuri de confuzii inte medicala si chir. itidai seama ce disperare pe aia in zielle alea, imi dau seama ce fu in sufletul lor. e f bien sa ai o chitantuca sa dai fix un tel sa ii anunti pe aia ca nu te-ai gasit in baza de date si gata, se rezolva.
si cazurile la care ma refer au fost cred vreo 4 sau 5. stiua sta ca la supravegere eram in ultima sala si cei care erau trecuti la medicala din greseala au fost adaugati in ultima sala, ca trebuia sa le dea numere de concurs la rand
data nu te trec aia sa te trimita sa-ti dea nr de concurs iti dai seama ce naspa este, nu-ti imagina ca se apuca sa frunzareasca toate dosarele la vreun asp mare ca sa vaza daca nu e cineva aiurea trecut sau netrecut.
inca 1 data: bonul e super imp. plus ca este dreptul vostru, si nu e greutate pe nimeni la faza asta. ce naiba, e doar niste cifre, nu le este greu sa le scrie
anultrecut au fost cazuri de confuzii inte medicala si chir. itidai seama ce disperare pe aia in zielle alea, imi dau seama ce fu in sufletul lor. e f bien sa ai o chitantuca sa dai fix un tel sa ii anunti pe aia ca nu te-ai gasit in baza de date si gata, se rezolva.
si cazurile la care ma refer au fost cred vreo 4 sau 5. stiua sta ca la supravegere eram in ultima sala si cei care erau trecuti la medicala din greseala au fost adaugati in ultima sala, ca trebuia sa le dea numere de concurs la rand
data nu te trec aia sa te trimita sa-ti dea nr de concurs iti dai seama ce naspa este, nu-ti imagina ca se apuca sa frunzareasca toate dosarele la vreun asp mare ca sa vaza daca nu e cineva aiurea trecut sau netrecut.
inca 1 data: bonul e super imp. plus ca este dreptul vostru, si nu e greutate pe nimeni la faza asta. ce naiba, e doar niste cifre, nu le este greu sa le scrie
- andrita
- elder
la super plictisenia lor..crede ma tridentule ca le este ff greu.cand m am inscris s a uitat asa cu un sictir la mine ca si cum ar fi dat din timpul ei liber sa se uite pe 2-3 hartii,asta in timp ce isi manca tacticoasa marul de la ora 11.nici mie nu mi a dat nici o hartie la mana.d ne ajuta!
Tot ce-i trebuie raului ca sa reuseasca este ca oamenii buni sa nu faca nimic.
-
- senior
inscriere rez
ieri cand m-am inscris eu la dsp cluj erau inscrisi 250 ! in alte centre mai stie cineva ceva?
io
- crisstallus_cris
- senior
Re: inscriere rez
ufisoru wrote:ieri cand m-am inscris eu la dsp cluj erau inscrisi 250 ! in alte centre mai stie cineva ceva?
doar atatia la cj?ma asteptam la mai multi,grosul cred ca e in buv,is....

nothing to gain,so much to lose...as a doctor
- 187.92a
- addicted
- crisstallus_cris
- senior
-
- newbie
nr candidati!
eu m-am inscris joi ...in Bucuresti si la DSP erau inscrisi cam 520 inaintea mea
Nu stiu cat de concludente sunt datele astea...rezultatul il vom afla oricum pe 18 niembrie! Spor la invatzat!
Nu stiu cat de concludente sunt datele astea...rezultatul il vom afla oricum pe 18 niembrie! Spor la invatzat!

- dr.rezidentx1
- senior
Re: nr candidati!
flori_mentorita wrote:eu m-am inscris joi ...in Bucuresti si la DSP erau inscrisi cam 520 inaintea mea
.....................doar atatia................
ar fi culmea culmilor sa nu fie nici 1/loc dar ma indoiesc?

- casandra13
- senior
trident wrote:nu stiu cum este la arad, la BUc se da nr de inregistrare! e un biletel verde stampilat pe care scrie o tanti nr ala
mai,io din cat tin minte si la Arad am primit nr. de inregistrare anul trecut; si pentru linistea mea sufleteasca am facut si o copie dupa chitanta ca sa am cu ce sa le scot ochii daca Doamne fereste se intampla ceva
am patit acum cativa ani o chestie cand lucram la un dispensar si mi-au pierdut de doua ori rapoartele anuale la DSP; a treia oara le-am cerut nr. de inreg. si desi s-au uitat foarte ciudat mi-au dat si nici nu au mai pierdut rapoartele... asa ca paza buna...

Primum non nocere
- 187.92a
- addicted
-
- senior
-
- elder
- andrita
- elder
-
- elder
- oko_x