ca pana pe 25 oct...................uffff..............mai e mult..........

trident wrote:optimus wrote:Cu ce te ajuta sa stii care e concurenta? Daca e sa-l iei il iei si cu 30 de candidati pe un loc.Daca nu e ,pot fi si 2 pe un loc..
mda. daca da Domnu sau daca e zodiile scrise asha.
deci: medizu are dreptate. concurenta fol ca e CONCURS nu examen
mazarica wrote:am si eu o intrebare..........cei care a-au inscris in alte orase decat bucuresti, dupa ce si-au depus dosarul......au primit o tidula , ceva cum ca s-au inscris.......sau au depus dosarul si atat ........eu sunt cam nedumerita
alinavalean wrote:Da macar un telefon la Dsp si cere numarul de inregistrare. Ma gandesc ca de trecut in registru, te-a trecut. Si de acum sa tineti minte sa cereti cate un numar de inregistrare ca nu stii niciodata ce se poate intampla.
tudordudas wrote:In momentul cand dosarul e complet si verificat de catre cei de la ASP, trebuie sa mergi la registratura unde primesti un nr de inregistrare.Esti notat la ei in registru, pune stampila cu nr de inregistrare pe cerere si apoi depui dosarul.Nu o sa primesti niciun bon de inregistrare.Dovada ca ai depus dosarul e in registrul lor de intrari.Odata ce ai depus dosarul, inseamna implicit ca acesta e OK si ce se intampla dupa e problema lor.Faptul ca ti-l accepta inseamna implicit ca e complet si ca tu trebuie doar sa te prezinti la concurs si eventual sa iei un punctaj de trecere....
matrix wrote:tudordudas wrote:In momentul cand dosarul e complet si verificat de catre cei de la ASP, trebuie sa mergi la registratura unde primesti un nr de inregistrare.Esti notat la ei in registru, pune stampila cu nr de inregistrare pe cerere si apoi depui dosarul.Nu o sa primesti niciun bon de inregistrare.Dovada ca ai depus dosarul e in registrul lor de intrari.Odata ce ai depus dosarul, inseamna implicit ca acesta e OK si ce se intampla dupa e problema lor.Faptul ca ti-l accepta inseamna implicit ca e complet si ca tu trebuie doar sa te prezinti la concurs si eventual sa iei un punctaj de trecere....
daca ceri iti stampileaza o hartuita si iti dau numarul de inregistrare+data. asa fuctioneaza treaba cu numerele de ordine peste tot. aia e DOVADA TA ca ai depus dosarul la ei.
rellyc wrote:La Iasi nu dau nimic, am ramas si eu uimita astazi, o sa sun maine pt nr de inregistrare. M-am gandit si eu ca un dosar se poate pierde si dovezi ca o tanti zapacita l-a pierdut...nu exista.
Este situata in cladirea Ambulatorului de specialitate a Spitalului judetean Sf. Spiridon, Str. V.Conta nr. 2-4, tel.271 687, fax 241963, email dspj.iasi@dspiasi.ro sau dsp99@dspiasi.ro.
Users browsing this forum: No registered users and 19 guests