cazare camin

aici gasesti ce vrei
adyry
senior
senior

cazare camin

Postby adyry » Sun Dec 14, 2003 10:15 pm

caut loc camin !sint rezidenta neurologie!solicitarea este serioasa!multumesc!

lady galadriel
senior
senior

Postby lady galadriel » Mon Dec 15, 2003 3:04 pm

CENZORED BY ADMIN
Sorry , nu vrem sa incurajam "traficul" de locuri de camin ...

plure
junior
junior

Locuri camin Rectorat

Postby plure » Mon Dec 15, 2003 6:19 pm

Cand am luat eu Rezi, anul trecut, puteai sa te inscrii pt a primi camin la Rectoratul Facultatii de Medicina (in spatele cinema Scala, am uitat numele strazii, dar stie orice taximetrist) incepand parca cu 1 dec. Poti sa te duci linistita ca nu e prea tarziu ca sa te inscrii, cu o copie dupa hartia pe care ti-au dat-o duminica (aia cu specialitatea si unde scrie si un nr. corespunzand pozitiei tale) si buletinul. Se va primi camin in ordinea locurilor si in ordinea inscrierii - si putini rezidenti stiu totusi de treaba asta. Eu am primit loc in E, era f curat dar deja imi aranjasem un loc in U, unde e muuult-mult mai confortabil pt ca ai baia in camera. E insa putin cam tarziu acum pt a-ti aranja un loc in U, poate daca ai noroc.
Chiar daca acum nu primesti neaparat loc - dar nu cred sa fie cazul- pe masura ce se mai elibereaza poti primi - mai dai pe acolo, duci un pachet de cafea - e important pt anii viitori.
Cred ca e la fel si anul asta- de ce n-ar fi, nu cred sa se fi schimbat ceva. In orice caz merita sa te duci -dimineata pe la 9 e cel mai bine.

victor
elder
elder

Postby victor » Tue Dec 16, 2003 9:44 am

pe langa caminele UMF, la care rezidentii au acces dupa ce se termina cererile de cazare ale studentilor care au ramas pe dinafara - mai exista niste camine speciale de rezidenti in Fundeni (ale centrului de perfectionare...etc).

lady galadriel
senior
senior

Postby lady galadriel » Tue Dec 16, 2003 1:13 pm

Scuze, nu stiam :oops:

Return to “Okazii”