tzukmik wrote:Mi-a raspuns un doctor, nu e prof, e doctor intr-un oras de 50 de mii de oameni, ca au un post de intern, dar ca mai au si alti candidati si ca ar vrea sa merg la INTERVIU ca sa se decida.
Zi-i ca esti disponibila oricând pentru interviu telefonic, si daca dupa asta el considera ca ai sanse reale, ai putea veni la interviu face-to-face. Dupa asta mai vezi ce zice.
tzukmik wrote:In plus m-a intrebat daca eu pot sa practic medicina in Frantza.
Pai daca poti în Ro, poti si în Fr. Daca omul cauta FFI, si esti rezident în Ro, poti.
tzukmik wrote:Acuma ca au inceput sa raspunda nemernicii, incep sa imi cam tremure jenuntzii.
Acum începe schimbarea de atitudine. Majoritatea profilor sunt probabil acoperiti cu posturile, sau au FFI de la fata locului, sau au FFI pescuit din emailurile din Recycle Bin

. Insa va exista o minoritate prinsa în offside (de cele mai multe ori de la un refuz neasteptat - da exista, astia si-i fura între ei fara jena), care brusc devine extrem de politicoasa cu orice chestie cu doua picioare, un halat si un laringe francofon, care ar putea sa o salveze.
Schimbarea de atitudine se va stinge treptat, prin octombrie, dupa care urmeaza alte 6 luni plictisitoare de sters mailuri, pâna la o noua situatie când se trezesc descoperiti.