reviste medicale cotate ISI
-
- junior
reviste medicale cotate ISI
salutare! deschid acest subiect pentru ca din cate am vazut in domeniul medical in romania nu se editeaza nici o revista stiintifica cotata ISI, vad ca se fac multe congrese studentesti.. in care se prezinta lucrari, dar fara o finaliate prea mare.. se aduna niste puncte cu care poti sa obtii promovare ca medic dar cand e vorba de o catedra universitara in invatamantul romanesc totul se evaluzeaza in puncte ISI.. sunt curios si eu ca student daca stitiz careva reviste medicale cotate dar mai accesibile nivelului de cercetare din Romania:) cu sanse reale de a fi publicate
-
- junior
cica exista si in ro ceva cotat ISI, da uite n-am chef sa-ti zic. dar DA, exista. si nu, daca intrebi aici care e inseamna ca n-ai fatza de revista aia. congresele studentesti (sau nu )sunt niste IMENSE rashini la care toti prostii se dau dr-i sau mai stiu si eu de ti se face o scarba si o greata de nu te mai vindeca zece metoclopramide logic ca n-au finalitate, dar multe verze chiar pun botu la faze d'astea.
cei mai prosti colegi pe care i-am avut, cei mai cretini vreodata mergeau regulat la congrese si se simteau ceva. dar chiar cei mai loseri, nu sh dar cumva ii selecta faza asta.
cei mai prosti colegi pe care i-am avut, cei mai cretini vreodata mergeau regulat la congrese si se simteau ceva. dar chiar cei mai loseri, nu sh dar cumva ii selecta faza asta.
-
- junior
loreleiii wrote:cica exista si in ro ceva cotat ISI, da uite n-am chef sa-ti zic. dar DA, exista. si nu, daca intrebi aici care e inseamna ca n-ai fatza de revista aia. congresele studentesti (sau nu )sunt niste IMENSE rashini la care toti prostii se dau dr-i sau mai stiu si eu de ti se face o scarba si o greata de nu te mai vindeca zece metoclopramide logic ca n-au finalitate, dar multe verze chiar pun botu la faze d'astea.
e vorba de jcmm.ro? journal of molecular and celular medicine?;) ;la asta te referi ..e singura?:)
- Chingachgook
- addicted