cine stie mai multe sa imi zica si mie, please..
Sargon wrote:Am fost azi la Floreasca la personal, era nevoie de 2 copii dupa CI si o doamna de acolo mi-a spus ca trebuie sa aduc neaparat copie dupa dreptul de libera practica ( pe care l-am reinnoit anul asta ) si asigurare de malpraxis, care ar fi obligatorie. Sunt rezident anul 2.
Im wrote:Pai s-a tot discutat, desi lumea e revoltata, se loveste de explicatia administratiei "asa-i regulamentul".
Ca si faza cu asigurarea de malpraxis, nu e normala, dar când ti se spune replica, tu ca persoana fizica nu prea ai ce face. Daca refuzi, te sanctioneaza aia, disciplinar, devii oaia neagra, cu reflectorul pe tine, iar tu nu poti decât sa dai în judecata statul, ceea ce e un pic peste limitele tale, si oricum pierzi.
kooksee wrote:pai ceilalti nu aveau dlp
Madi wrote:Eu le-am dus copiile dupa CI, dar nu mi-au zis nika, nici de asigurare, nici de DLP. De fapt, cred ca nici nu le-am dus lor copie dupa DLP... ca l-am luat dupa ce m-am angajat la ei. Ma gandeam sa trec pe la colegiu, sa ii anunt ca mi-am skimbat numele... nu mai trec pe nicaieri ca ma prind astia si-mi cer asigurare.
trident wrote:nu e prost cine cere, e prost cine da. banii pe asigurare ma refer
firehand wrote:Ahaaaa!!! Ete ca search-ul face minuni. Deci nu tre asigurare de malpraxis... abia astept sa vorbesc cu tanti aia de mi-a cerut asa ceva.... mrrrrr Zi Romania si trage apa... ca tot a fost ziua nationala mai ieri-alalteieri...
woody wrote:firehand wrote:Ahaaaa!!! Ete ca search-ul face minuni. Deci nu tre asigurare de malpraxis... abia astept sa vorbesc cu tanti aia de mi-a cerut asa ceva.... mrrrrr Zi Romania si trage apa... ca tot a fost ziua nationala mai ieri-alalteieri...
ba tb asigurare dc iti pui parafa pi vreo hartoaga pe buen asa mi au zis de la CMB
Users browsing this forum: Google [Bot] and 9 guests