Tocmai am intrat astazi pe site-ul CNPDS-ului,si am avut o surpriza de proportii cand am vazut ca este IN SFARSIT ceva afisat referitor la specialitatile asimilate....Si se preciza acolo ca cei care au depus cereri trebuie sa fie prezenti in data de 26 iulie la CNPDS...Problema mea este ca am ...ratat aceasta intalnire si nu stiu ce s-a intamplat acolo si daca se mai poate face ceva in cazul celor care nu s-au prezentat in acea zi...mentionez ca eu sunt detasata in Galati si nu a fost dezinteres din partea mea...chiar am urmarit indeaproape dezbaterile de pe site-ul MS...Dar pe site-ul celor de la CNPDS n-am mai intrat pt.ca niciodata nu era nimic nou si mai ales ca pe site-ul ms aparuse un ordin pt.dezbatere in care neonatologia ramanea ca specialitate de sine statatoare...

Ii rog pe cei de pe neonat care au fost pe 26 iulie la CNPDS sa-mi spuna si mie ce s-a intamplat de fapt acolo si daca...e totul pierdut pt.mine....

Oricum,o sa vin sapt.asta la Buc,dar vreau sa stiu la ce sa ma astept....Mentionez ca mai sunt si insarcinata si nu-mi face nici o placere sa vin sa ma ia pe goana doamnele de la CNPDS....

Astept raspuns.Multumesc!Oare mai e cineva in situatia mea?

Sper sa nu fi...ratat tocmai acum asimilarea asta...ca tot astept de un an sa se intample ceva si cand intr-un final s-a intamplat.....Offfffff....