SE DAU BANII RESTANTI PE IANUARIE! - PT REZIDENTII ANUL I

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
mickeygreen
senior
senior

Re: SE DAU BANII RESTANTI PE IANUARIE!-PT REZIDENTII ANUL I

Postby mickeygreen » Mon Jun 25, 2007 12:46 am

mony221 wrote:Am si eu o nelamurire despre acest lucru; daca am stagiu de 1 an respectiv 15/01/2007-15/02/2008 si eu as face pontaj acum pt cele 2 sapt adica 3_14 ian2007, cele 2 sapt din 2008 sau cele 2 sapt din 2012 cand voi termina rezul cine mi le va platii??? Nu-i mai bine sa lasam lucrurile asa si luam mai tarziu cele 2 sapt de salariu??? Eu stiu ca se termina cartea de munca in 2011 dar de lucru avem pana pe 15 ian 2012!!!!

parerea mea proprie si personala pe acest aspect e ca te inseli si nu vei pierde nici un ban.

faptul ca MS (si CNPDS, subordonati MS) au decis decalarea incadrarii si pregatirii nu ni se poate imputa sub nici o forma (apropo de expresia "vreti bani nemunciti"). nimic mai fals, unii dintre noi au trebuit sa-si rezilieze contractele existente ca sa se puna la dispozitia spitalelor/MS/CNPDS de la 01.01 (asa scrie in contract) pt incadrarea ca rezidenti. le-am stat la dispozitie si deci noi ne-am respectat obligatiile contractuale. ei nu daca nu ne platesc.

la sfarsitul celor 5 ani vor trebui sa scoata ALTI bani pt cele 2 sapt, sau sa ne permita sa ne incheiem pregatirea cu 2 sapt inainte. fiindca munca silnica e interzisa prin constitutie.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Jun 25, 2007 1:04 am

:lol:

daca e atata valva pt bautii de 2 sapt e clar ca un salariu de stabilitate chiar rezolva toata situatia.

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Mon Jun 25, 2007 2:27 am

trident wrote::lol:

daca e atata valva pt bautii de 2 sapt e clar ca un salariu de stabilitate chiar rezolva toata situatia.

nu inteleg umorul...

exista oameni carora le pasa si de cei 2 milioane (sau cati or fi) restanti.

exista oameni carora le pasa si de cei 5-6 milioane prima de stabilitate.

insa TUTUROR (sau 99% macar) ne pasa de o marire JUSTA a salariilor din Sanatate in general, nu asa firimituri/laturi de la mesele lor.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Jun 25, 2007 4:09 am

de ce nu am mira ca nu-ntelegi :)
fratiii u'r so full of shoot :) , la orice faza o dai in demagogii. deja nu te mai halesc. orice post de-al tau este iun prilej de a spune cat iti pasa tie de rezidenti si alte vrajeli, frumos asa? ce crezi ca o sa te aleaga presedinte?

uf
btw, am inteles eu bine cum ca nu doresti sa se filmeze dezbaterea de la minister? ca cica nu ti-ai da deloc silinta sa vada si rezidentii aia de intra pe forum ce faci tu pe-acolo.

este adevarat?

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Mon Jun 25, 2007 5:36 am

trident wrote:de ce nu am mira ca nu-ntelegi :)
fratiii u'r so full of shoot :) , la orice faza o dai in demagogii. deja nu te mai halesc. orice post de-al tau este iun prilej de a spune cat iti pasa tie de rezidenti si alte vrajeli, frumos asa? ce crezi ca o sa te aleaga presedinte?

uf
btw, am inteles eu bine cum ca nu doresti sa se filmeze dezbaterea de la minister? ca cica nu ti-ai da deloc silinta sa vada si rezidentii aia de intra pe forum ce faci tu pe-acolo.

este adevarat?

hai sa nu incepem dispute ieftine iar. ma bucur ca aveti echipa "de garda" (si noaptea) avem nevoie :D daca-mi permiti o glumitza inofensiva.

asta cu demagogiile as lasa-o mai moale, nu de alta dar nu e deloc adevarat. pt ca nu sunt vrajeli, CHIAR imi pasa, sunt unul dintre ei, si prefer solutionarea problemelor mele individuale (care nu sunt atat de individuale) sa fie in rezolvarea generala, pt TOTI, fiindca altfel nu ar fi corect. sunt constient ca lucrurile in cazuri "selectate" se pot rezolva si altfel, nici nu sunt strain de asta (doar traiesc in Romania, nu?) am mers si eu cu cafelutze sa-mi rezolv diverse, insa nu cred ca asta e solutia, dimpotriva asta ne face sa fim CA EI, aia pe care ii tot injuram. hai sa nu le calcam pe urme.

sa zicem asa: ori sunt un manipulator de mare clasa (nu ma flatati cu astfel de complimente ca nu-s asa inteligent) ori... chiar cred in ceea ce spun si-mi dau silinta sa ma fac inteles (nu reusesc intotdeauna).

da, sa vada rezidentii ce fac ca poate-poate le vin si lor idei sa se implice. procesul cu MS pt rezidentiatul 2005 e un bun exemplu si a inceput fix de pe acest forum. si a reusit, desi cu mult efort. va propuneam sa facem acest nou efort IMPREUNA, nu tin sa fiu sef si nu ma acuzati ca am idei. as fi fericit sa am cui le inainta/preda pt a fi concretizate.

singurul scop e sa reusim sa schimbam ceva, cu cat mai mult (calitativ nu cantitativ) cu atat mai bine.

ba da, doresc sa se filmeze, doar ca problema in sine ma depaseste. n-am camera, nu am timp sa ma interesez daca ne permit etc. daca va ocupati... chiar va rog.

in plus sunt invitati TOTI doritorii, inclusiv AMREZ, Colegiul Medicilor, sindicate daca vor, ca de-aia e PUBLICA. corect?

mony221
senior
senior

SE DAU BANII RESTANTI PE IANUARIE!-PT REZIDENTII ANUL I

Postby mony221 » Mon Jun 25, 2007 2:30 pm

Si eu am fost nevoita sa inchei pe 31 dec 2006 un alt contract ca sa nu fiu platita 2 sapt apoi :( :( , deci sunt in aceeasi oala cu multi! Poate imi spune cineva in Craiova s-a intamplat pana acum (ma refer in luna iunie din 16 iunie incoa) sa trimita cine pontaj pe cele 2 sapt, cele de la personal craiova au aflat??? Eu am fost plecata si am ajuns acum 2 zile cand am citit imed-ul!!!!

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Jun 25, 2007 2:44 pm

vrajeala michi, asa de tare iti apsa de reidenti ca nu vrei sa-ti faci asociatie. nu man, esti din ala de are ceva cu toata lumea, cu MS-ul cu amrezu, deh, din ala.

stiam ca nu vrei sa filmezi :wink:

leonardo
junior
junior

Postby leonardo » Tue Jun 26, 2007 7:08 am

La Spit Militar persista aceeasi pb. Proful indrumator refuza sa semneze niste pontaje fara o aprobare din partea CNPDS tinand cont de fp ca avem o hartie eliberata de ei care atesta fp ca incepem stagiul pe data de 15.
La Filaret Managerul spitalului zice ca va semna daca vb cineva cu el de la RUNOS \ dna Iordache- pe care a incercat s-o sune dar n-a raspuns la tel. Se poate face o adresa pt fiecare spital in parte? sau ramane valabila postarea nr de tel aici si sa asteptam sa fie sunati de mickey?
multumesc

sara22
junior
junior

Postby sara22 » Wed Jun 27, 2007 11:25 pm

pana la urma ati luat pontajul pe perioada 3-14.01? mie nu mi-l dau sub nici o forma.vor adresa de la minister sau de nu stiu pe unde.raman singura fara salariu in aceasta perioada? :evil:

BUBULINA
junior
junior

Postby BUBULINA » Thu Jun 28, 2007 11:27 pm

mie mi-au dat pontajul fara sa comenteze ceva! E dreptul tau, asa ca mai incearca, poate o sa reusesti pana la urma!
Pentru a face ca un vis frumos sa devina realitate, prima conditie este aceea de a avea o mare capacitate de a visa, a doua este perseverenta - adica increderea in vis.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Jun 29, 2007 4:10 am

leonardo wrote:La Spit Militar persista aceeasi pb. Proful indrumator refuza sa semneze niste pontaje fara o aprobare din partea CNPDS tinand cont de fp ca avem o hartie eliberata de ei care atesta fp ca incepem stagiul pe data de 15.
La Filaret Managerul spitalului zice ca va semna daca vb cineva cu el de la RUNOS \ dna Iordache- pe care a incercat s-o sune dar n-a raspuns la tel. Se poate face o adresa pt fiecare spital in parte? sau ramane valabila postarea nr de tel aici si sa asteptam sa fie sunati de mickey?
multumesc

michi a zis ca rezolva situatia, contactati-l

steluzza
junior
junior

Postby steluzza » Sat Jun 30, 2007 11:34 am

ya right..la cluj nu se da nimic..
pacaleala de iunie
oo strujica die slana+un botz die braanza+un ardaau+oo porodica+uun coltug die pita..tulai:)

steluzza
junior
junior

Postby steluzza » Sat Jun 30, 2007 11:39 am

mai mickeygreen--->esti liviu a' lu' ione?
oo strujica die slana+un botz die braanza+un ardaau+oo porodica+uun coltug die pita..tulai:)

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Sat Jun 30, 2007 6:59 pm

scuzati ca n-am mai intrat pe topic de cateva zile dar am avut alte situatii (dezbaterea publica de la MS).

sunt multe aspecte interesante de comentat, printre care rotatia de cadre de la MS (m-au ametit); doar un exemplu: dna Negrila care era sefa RUNOS-Birou Salarizare (si cu care m-am "certat" pt salariile pe ianuarie) e acum in locul dnei Ene (director adjunct RUNOS, functie MARE), in timp ce dna Ene (desi a participat ieri la dezbatere "din partea MS" si chiar a condus-o) NU mai apare in lista de functii publice de pe site-ul MS de la nici un departament. interesant, merita investigat mai departe, si pe cai oficiale nu barfa ordinara.

faptul ca mi-a intrat in reflex sa ma gandesc la semenii mei aflati in aceeasi situatie (pretenii imi zic ca am capacitati EMPATICE, cei care nu-s siguri ce inseamna termenul sa caute in dictionar, fara sa fie o sugestie bataie de joc) poate fi cel mult un gest crestinesc (ceea ce si doresc sa fie) si nu expresiile peiorative pe care le-am citit la adresa mea. nu vreau sa PAR nimic (adica nu ma intereseaza "imaginea mea publica" decat in masura in care ne ajuta sa facem ceva).

fiindca nu am timp sa ma ocup de fiecare DSP si spital (am sunat doar la ASP=DSP ilfov si sp.jud.ilfov iar la c-ta l-am sfatuit pe un coleg exact ce am si postat si pt voi mai sus si acolo se va ocupa el), va rog faceti cele mentionate mai sus (pasii 1-4, sau cati or fi) si aproape va garantez ca veti rezolva fara sa va intrebuintati prea mult. dar asta ramane de vazut.

nu va intereseaza banii, lasati-o balta si asta este, nu va suparati. am vrut doar sa va ajut cu un sfat, cand pot va ajut cu mai mult, cand nu nu. cel mai pertinent sfat de care sunt capabil sunt acei pasi 1-4 (pagina anterioara de pe forum).

daca nu va semneaza pontajele, explicati-i d-lui/d-nei medic indrumator (cred ca am mai zis asta) ca MS a DECIS sa ne plateasca pe ianuarie integral, ceea ce se intampla cu MAREA MAJORITATE a rezidentilor anul I, si rugati-i sa nu va puna in situatia de "exceptie" vaduvindu-va de acesti bani pe care MS ii da FARA PROBLEME, fapt recunoscut si care poate fi confirmat daca suna la MS-RUNOS la dna director Marcela Iordache semnatara documentului (NU cred ca MS ii va suna si NU MS va fi victima refuzului ci voi). explicati-le ca altfel N-AR FI CORECT. daca vor justificare dati-le o copie a adresei postate tot acolo.

pe colegii mei actuali i-am "rezolvat" cu banii de acum 2 luni (a fost mai usor cu pontajele), iar cu colegii din ianuarie, si eu impreuna cu ei, urmeaza sa primim acei bani pe 15-17.07 odata cu salariul pe iunie (cand vom primi asa: salariul iunie + restanta ianuarie + bonuri de masa: 20 iunie + 7 ianuarie).

este vorba de sume mici, adica de 7/20 din salariu (calculati voi din fluturas) si 7 bonuri de masa pt fiecare, insa sumele adunate (ramase prin conturile spitalelor sau MS, habar n-am) daca nu s-ar fi platit banii ar fi fost relativ mari.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Jun 30, 2007 8:17 pm

mickeygreen wrote:faptul ca mi-a intrat in reflex sa ma gandesc la semenii mei aflati in aceeasi situatie (pretenii imi zic ca am capacitati EMPATICE, cei care nu-s siguri ce inseamna termenul sa caute in dictionar, fara sa fie o sugestie bataie de joc) poate fi cel mult un gest crestinesc (ceea ce si doresc sa fie)

nu este adevarat. chiar asta scrie? :shock: :shock:

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Sun Jul 01, 2007 9:01 am

mda, parca asa scrie, nu? :D

hai sa nu incepem iar si iar...

sa ne concentram pe idei UTILE si nu pe atacuri la persoana, corect?

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Fri Jul 06, 2007 12:28 am

pe de alta parte, am obtinut ca raspuns la o solicitare pe legea 544 (informatii de interes public) de la MS niste cifre interesante care vizeaza sumele alocate de MS pt salarizarea rezidentilor (toti anii) in ian-mai 2007, pe care le voi posta si le vom comenta de maine incolo

ALBA IULIAN
senior
senior

Postby ALBA IULIAN » Mon Jul 09, 2007 2:43 pm

mickeygreen wrote: sumele alocate de MS pt salarizarea rezidentilor (toti anii) in ian-mai 2007, pe care le voi posta si le vom comenta de maine incolo

abia asteptam!
In plus multumiri pt interesul apropo de 1-15 ian. Ne-am rezolvat si eu si inca 20 de colegi - desi banii+bonurile vor veni in 15 august!

codita
senior
senior

Postby codita » Mon Jul 09, 2007 7:07 pm

Vad ca unele spitale au fost mai receptive la demersul lui Mickeygreen. Ilfovul nici nu vrea sa auda, cred ca MS trebuie sa le trimeata un mesaj special pt ei.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Jul 09, 2007 7:08 pm

Ilfov, scoateti banii!

isa
newbie
newbie

Postby isa » Tue Jul 10, 2007 12:26 am

Pai sa sti ca ar fi o solutie adresa speciala pentru Ilfov poate asa se conving si ei, parca acolo toti fac parte din clanul: toma necredinciosul, eu una cred ca renunt la banii aia.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Jul 10, 2007 12:53 am

Ilfov, scoate banii!
Da banii, Ilfov!

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Wed Jul 11, 2007 3:43 pm

vorbit azi atat la asp ilfov (dnul andrei-sef runos) care si-au declinat raspunderea/implicarea in aceasta chestiune

cat si la sp.jud.ilfov unde mi-au promis sa faca demersuri (telefonic si scris) catre MS (contactand pe dna negrila-salarizare si/sau dna marcela iordache-director runos ms) sa rezolve cu banii pe ianuarie.

ce naiba va pierdeti speranta asa usor? desi v-am sfatuit sa nu alergati pe la usi ci doar sa lasati foile/solicitarile si copii adresa MS (din paginile anterioare), sa urmati pasii 1-4... voi nu, ne dam batuti.

mah voi fara sa dau eu telefoane nu puteti rezolva nici cand va dau mura-n gura foaia de la MS? sunt curios, da cineva o bere dintre toti care si-au recuperat banii pe ianuarie impotriva impotrivirilor? :D sunt cateva sute de pers.

si am glumit, nu vreau bere, nici vin :D

vreau DECENTA in exprimare si o atitudine un pic mai activa, un pic de preocupare, am obosit sa fiu passe-par-tout si sa-mi mai sara si lumea in cap cu acuzatii nedrepte.

eu vreau sa v-ajut, dar ajutati-ma si voi sa v-ajut.

plus ca, daca replicile mele taioase dezbina (observ) atunci o sa tac, va las sa ma faceti cum va vine voua la gura; imi vad in continuare de treaba mea/noastra, cu speranta ca intr-o zi o sa vina cineva sa ma intrebe "pot sa te ajut cu ceva"?

isa
newbie
newbie

Postby isa » Wed Jul 11, 2007 6:17 pm

Multumim mult, se pare ca tu ai resurse suficiente si ca nu e nevoie sa vina cineva sa te intrebe daca te poate ajuta, iar atunci cind va fi nevoie de o mina de ajutor sigur va veni. :D

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Jul 11, 2007 6:22 pm

mickeygreen wrote:ce naiba va pierdeti speranta asa usor? desi v-am sfatuit sa nu alergati pe la usi ci doar sa lasati foile/solicitarile si copii adresa MS (din paginile anterioare), sa urmati pasii 1-4... voi nu, ne dam batuti.

mah voi fara sa dau eu telefoane nu puteti rezolva nici cand va dau mura-n gura foaia de la MS?

verzelor care suntetzi :lol: o sa-ti dea la bere... lolz

leonardo
junior
junior

Postby leonardo » Wed Jul 11, 2007 7:02 pm

Nu stiu de alte spitale, dar la Marius Nasta si Militar tot nu se semneaza pontajele pe ianuarie fara o adresa scrisa din partea MS sau a Runos adresata lor. "Nu va putem semna pontaje pentru o perioada in care nu a-ti fost in clinica" si cu asta s-a incheiat discutia. Daca ne puteti sfatui in aceasta privinta va rog. Nu stiu cum putem vb altfel.
Va multumesc

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Wed Jul 11, 2007 7:34 pm

leonardo wrote:Nu stiu de alte spitale, dar la Marius Nasta si Militar tot nu se semneaza pontajele pe ianuarie fara o adresa scrisa din partea MS sau a Runos adresata lor. "Nu va putem semna pontaje pentru o perioada in care nu a-ti fost in clinica" si cu asta s-a incheiat discutia. Daca ne puteti sfatui in aceasta privinta va rog. Nu stiu cum putem vb altfel.
Va multumesc

grav!

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Wed Jul 11, 2007 9:05 pm

am mai postat sfatul (rog cititi post-urile anterioare)
DUPA ce cititi daca mai aveti nelamuriri ma puteti contacta 0726-897.447

pt nelamuriri pot contacta RUNOS-MS dna Marcela Iordache (director RUNOS) care a semnat adresa sau dna Negrila 021-3072.627 DAR CEL MAI BINE SA FACA ADRESA SCRISA CATRE MS la care vor primi tot in scris raspuns.

rugati-i sa NU va discrimineze fata de MAREA MAJORITATE (99%) a colegilor vostri de an si sa aiba bunavointa macar sa contacteze DIRECT MS (telefonic si scris).

trident, te rog, sincer, abtine-te de la misto-uri. voi proceda asemenea. nu mai comenta aiurea pe niste probleme serioase, te rog frumos.

leonardo
junior
junior

Postby leonardo » Wed Jul 11, 2007 9:41 pm

Multu frumos de raspuns, vom incerca. Acum 2 sapt cand am vb prima data cu ei au incercat s-o sune pe dna Iordache dar era vineri ora 12 si n-a mai raspuns la tel. Sapt trecuta am vb din nou cu managerul si n-a mai vrut sa stea prea mult la discutii, ne-a plasat dnei care raspunde la runos-ul nostru si aceasta a zis ca nu-i legal. Vom incerca din nou. Va multumesc

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Thu Jul 12, 2007 2:00 am

DACA MS A DECIS SALARIZAREA DE LA 01.01.2007 (DATA INCADRARII) SI NU 15.01 (DATA INCEPERII PREGATIRII) DIN BANII MS (DECI NU AI SPITALELOR)...

DE CE SA NU AVEM O SITUATIE UNIFORMA PE TARA? DE CE UNII SA FIE DISCRIMINATI?

SA AVETI PARTE DE SUCCES SI MULTA INTELEGERE!

eliza
senior
senior

Postby eliza » Thu Jul 12, 2007 9:07 am

se vede treaba k nu stiti :managerul de la Nasta,orgoliile de acolo,militaria(nu-i pot zice disciplina :) )
este ca si cum ai vb cu peretele.......
eu am renuntat sa mai sper la banii aia(aproape 5 mil) dupa toate incercarile mele si ale colegilor mei...leonardo e doar unul din ei,de incercat, am incercat aproape toti...
multumim pt intentiile bune....

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Fri Jul 13, 2007 9:15 am

nu mergeti la manager, mergeti la indrumator (stagiu) si runos (sp.platitor)

pt ne-cooperanti/capatzanoshi/oameni cu "pareri proprii" in decizii care nu le apartin, urmati pasii 1-4 (pagina 2 a acestui topic)...

pt un mic comision :lol: (gluma) ma ofer sa ma ocup eu, dati-mi nr lor de tel.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Jul 14, 2007 7:24 pm

mickeygreen wrote:nu mergeti la manager, mergeti la indrumator (stagiu) si runos (sp.platitor)

pt ne-cooperanti/capatzanoshi/oameni cu "pareri proprii" in decizii care nu le apartin, urmati pasii 1-4 (pagina 2 a acestui topic)...

micki recuperatorul

grasa25
newbie
newbie

Postby grasa25 » Mon Jul 16, 2007 6:45 pm

nici la tg mures nu vor sa dea banii. d-na Codruta Moldovan(contabil sef runos) nici nu vrea sa auda. spune ca nu e corect sa primim niste bani pentru zilele in care nu am lucrat de fapt. pontajele au fost trimise totusi de la 1 ian si domnele de la runos nu au considerat ca trebuie sa fim platiti. ca parca ar da din buzunarul lor.....

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Mon Jul 16, 2007 8:23 pm

repet, asta se cheama tehnic/legal "abuz in serviciu". doamnele sunt simpli executanti care trebuie sa urmeze in aceasta privinta deciziile MS, care este finantatorul si cel care reglementeaza administrarea lor (nu au autonomie de decizie pe banii ms si pe spinarea noastra)

deci... pasii 1-4 (pag.2 acest topic), urmati-i fara sa va intrebuintati... e cald si avem alte probleme cu totii. haideti sa facem din asta ceea ce si e, problema LOR (de-aia sunt platiti, sa le descurce si nu invers)

SCRISE si lasate cu nr inreg la registratura. scurt si la revedere.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Jul 17, 2007 4:05 am

mickeygreen wrote: e, problema LOR (de-aia sunt platiti, sa le descurce si nu invers)

SCRISE si lasate cu nr inreg la registratura. scurt si la revedere.

pai parca ziceai ca ii ajuti individual pe caz. acu ce faci, scurt si la revedere?

mickeygreen
senior
senior

Postby mickeygreen » Wed Jul 18, 2007 5:05 am

scurt si la revedere pt ei (runos-ii nu colegii) nu pt voi

iar esti malitios trident, o sa te rog sa te abtii pe viitor

latvia
elder
elder

Postby latvia » Wed Jul 18, 2007 5:28 pm

mickeygreen wrote:nu mergeti la manager, mergeti la indrumator (stagiu) si runos (sp.platitor)

noi am mai discutat o data de niste comisionane, vad ca ai adoptat sugestia.
de curiozitate , cat?

adrian branisteanu
junior
junior

sal

Postby adrian branisteanu » Tue Jul 31, 2007 7:36 pm

am temei legal sa dau in judecata spitalul la care lucrez implicit pe cordonatoarea mea de rezidentiat care nu vrea sa semneze pontajul(ma rog contrasemneze caci asa e legea la mf iasi)
?

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Jul 31, 2007 7:59 pm

nu. daca nu te-a vazut la fatza cum sa semneze foaia de prezenta? :shock:

Return to “Viata in spital”