mony221 wrote:Am si eu o nelamurire despre acest lucru; daca am stagiu de 1 an respectiv 15/01/2007-15/02/2008 si eu as face pontaj acum pt cele 2 sapt adica 3_14 ian2007, cele 2 sapt din 2008 sau cele 2 sapt din 2012 cand voi termina rezul cine mi le va platii??? Nu-i mai bine sa lasam lucrurile asa si luam mai tarziu cele 2 sapt de salariu??? Eu stiu ca se termina cartea de munca in 2011 dar de lucru avem pana pe 15 ian 2012!!!!
parerea mea proprie si personala pe acest aspect e ca te inseli si nu vei pierde nici un ban.
faptul ca MS (si CNPDS, subordonati MS) au decis decalarea incadrarii si pregatirii nu ni se poate imputa sub nici o forma (apropo de expresia "vreti bani nemunciti"). nimic mai fals, unii dintre noi au trebuit sa-si rezilieze contractele existente ca sa se puna la dispozitia spitalelor/MS/CNPDS de la 01.01 (asa scrie in contract) pt incadrarea ca rezidenti. le-am stat la dispozitie si deci noi ne-am respectat obligatiile contractuale. ei nu daca nu ne platesc.
la sfarsitul celor 5 ani vor trebui sa scoata ALTI bani pt cele 2 sapt, sau sa ne permita sa ne incheiem pregatirea cu 2 sapt inainte. fiindca munca silnica e interzisa prin constitutie.