Asociatia Medicilor Rezidenti
- mickeygreen
- senior
ar mai fi un proiect
ar mai fi si proiectu asta de promovat, cu sustinere si lobby masiv (nu se rezolva peste noapte). cum procedam?
AMREZU il are de mai bine de o luna (e conceput la cererea/rugamintea lor) dar pana acum n-au avut amabilitatea sa ma informeze (dupa ce l-au primit) ce au facut cu el sau sa ne intalnim pt o discutie despre el si schemele de dedesubturi invocate de ei. stiu doar ca am cam muncit la el si ca am consumat muuulte minute sunandu-i (dau faliment asa!)
ATASAT (PROIECT DE LEGE) - trebuie studiat cu atentie (si NU superficialitate!), asa ceva ar rezolva muuulte probleme, ale noastre si de sistem.
AMREZU il are de mai bine de o luna (e conceput la cererea/rugamintea lor) dar pana acum n-au avut amabilitatea sa ma informeze (dupa ce l-au primit) ce au facut cu el sau sa ne intalnim pt o discutie despre el si schemele de dedesubturi invocate de ei. stiu doar ca am cam muncit la el si ca am consumat muuulte minute sunandu-i (dau faliment asa!)
ATASAT (PROIECT DE LEGE) - trebuie studiat cu atentie (si NU superficialitate!), asa ceva ar rezolva muuulte probleme, ale noastre si de sistem.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- 187.92a
- addicted
- mickeygreen
- senior
Activitate? Sa cersesti un proiect, sa-l capeti de-a gata si... apoi CE? Sa mai lasi si autoru sa se tahicardizeze pe unde a ajuns proiectu lui, pretextand diverse indisponiblitati de moment. Vezi ca am probleme cu genu asta de atitudine. Propun o bere AZI sau un suc de update la o terasa, poate chiar ne intelegem.
Si bai baietzi, vreau date de contact, am doar nr contact al Clarei (secretar general AMREZ) care pana acuma m-a dus cu zaharelu la greu (la inceput am inteles-o si chiar compatimit-o dar acu, de atata timp de scuze care mai de care, mi-am cam pierdut rabdarea.
Mircea, ia da-mi tu frumos un nr tel (sau 2) plus adresa de e-mail si mess ca sa tin leg cu tine intrucatva (le bagi la tsgrozescu[at]yahoo.co.uk).
Merci pt promptitudine. A venit salariul
Si bai baietzi, vreau date de contact, am doar nr contact al Clarei (secretar general AMREZ) care pana acuma m-a dus cu zaharelu la greu (la inceput am inteles-o si chiar compatimit-o dar acu, de atata timp de scuze care mai de care, mi-am cam pierdut rabdarea.
Mircea, ia da-mi tu frumos un nr tel (sau 2) plus adresa de e-mail si mess ca sa tin leg cu tine intrucatva (le bagi la tsgrozescu[at]yahoo.co.uk).
Merci pt promptitudine. A venit salariul

- vmc
- elite
trident wrote:intru totul de acord. si da, avem viziuni diferite si domenii de sufletiarasi, diferite. si approachuri diferite.
Eu stiu ca aveti approachuri diferite. Tu crezi ca problemele se vor rezolva in mod pasnic, la masa tratativelor. Mickey a trecut prin faza tratativelor, vreo 2 ani a incercat abordarea asta si nu mai are nici un fel de incredere in MS. Sunteti intr-un fel doua extreme. Eu zic sa discutati pe proiecte punctuale si sa luati decizia cea mai potrivita.
Stiu ca suna hilar, dar cam ce impact ar avea un proces al rezidentilor pentru obtinea unor salarii decente prin care sa poata supravietui fara alte mijloace??? Sincer va zic, am cam obosit cu doua slujbe...
Sa incepem cu ce ne doare mai rau. Ca vor fi intrebari la rezi din procente sau stil PLAB nu e o urgenta si intotdeaua se vor gasi nemultumiti. Dar la faza cu salariile va asigur ca nu veti gasi absolut nici un rezident care sa nu va sustina.
- vmc
- elite
si daca are, noi, niste colegi minunati ce suntem, o sa-l ajutam sa le "vada". asa mult va place sa aruncati unul in celalalt, ori de cate ori aveti sansa...
cand citesc posturile ma ingrozesc, nici nu stiti de care parte a baricadei va aflati, ba trident e un "nimic" ca nu face cu organizatia aia "ceva", ba mickey e "oligofren" ca nu vede nu stiu ce numere sau are idei diferite de ale altora.
nu-i cunoasteti deloc pe oamenii astia, dar musai ii aruncati in noroi.
cand citesc posturile ma ingrozesc, nici nu stiti de care parte a baricadei va aflati, ba trident e un "nimic" ca nu face cu organizatia aia "ceva", ba mickey e "oligofren" ca nu vede nu stiu ce numere sau are idei diferite de ale altora.
nu-i cunoasteti deloc pe oamenii astia, dar musai ii aruncati in noroi.
- 187.92a
- addicted
d grozescu abereaza la marele greu, ma are in messenger de juma de an
ma depaseste neregulamentar toata mascarada asta
ca nici eu nu mai inteleg nimic,
adresa mea de mess este asta de acilea, vorba lui pc7
nr de tel de contact este nr de telefon de contact, exista o ratiune pt care este pe site si consider ca daca am decis ca ala sa fie nr de contact at ala sa fie
cu cershitul domle cershitul este ok cat timp este in interesul la rezident, si cum noi l-am cershit pai si tu l-ai cersit la randul tau cuiva, doar suntem medici nu avocati
intelegi ce zic?

ca nici eu nu mai inteleg nimic,

nr de tel de contact este nr de telefon de contact, exista o ratiune pt care este pe site si consider ca daca am decis ca ala sa fie nr de contact at ala sa fie
cu cershitul domle cershitul este ok cat timp este in interesul la rezident, si cum noi l-am cershit pai si tu l-ai cersit la randul tau cuiva, doar suntem medici nu avocati
intelegi ce zic?

- 187.92a
- addicted
si ca sa terminam balciul, domnul dr grozescu nu mi se pare serios si reliable si oricum nu vad sa fi inteles cineva vreodata ce anume vrea. acestea sunt ratiunile care ma indemana sa nu colaborez cu dansul. inca este la varsta la care cere dezbatere poblica pe persoana fizica de-mi sta mintea-n loc si se mai si mira ca este refuzat
cand d grozescu va da dovada de maturitate in actiuni si-n exprimare il voi lua in serios
pana atunci, imi rezerv dreptul sa-l consider un.. personaj
cand d grozescu va da dovada de maturitate in actiuni si-n exprimare il voi lua in serios
pana atunci, imi rezerv dreptul sa-l consider un.. personaj
- mickeygreen
- senior
in sfarsit se poate spune ca am depasit dificultatile oftalmologice
si de telecomunicatii, tocmai (acum 30-45 min) am avut o discutie pe mess cu trident (mircea presedintele amrez). habar nu aveam ca este in lista mea de mess (cu peste 300 contacts de cand cu procesul) fiindca acolo are, ca multi altii, un pseudonim total ne-edificator (de unde puteam sa stiu?). asta inseamna si ca in tot acest timp el a fost la curent cu initativele mele, pe care le trimit ocazional (cand le consider importante) si celor din lista mea.
nu am depasit insa si dificultatile de comunicare efectiva, care aparent sunt insurmontabile din motiv de scopuri si atitudini diferite. exista o "stenograma" (archive in ym) destul de edificatoare, pe care v-o pot pune la dispozitie la cerere.
concluziile serii:
1-omu' NU are incredere in mine (nu mi-a explicat prea bine de ce) si nu intelege ce tot vreau de la el si de la AMREZ (raspunsul meu fiind IMPLICARE in problemele rezidentilor)
2-NU va solicita dezbatere publica pe proiectul de modificare a OUG 58/2001 ("ca sa nu ne facem de ras", zice el)
3-a ras de mine pt solicitarea de dezbatere publica semnata de 31 de rezidenti si NU de o asociatie, fara valoare legala (l-am si v-am avertizat asupra acestui aspect si l-am rugat insistent, si pe el-presedinte si pe clara-director executiv cca o luna s-o faca)
4-a refuzat sa-mi zica ce-au facut cu proiectul de indemnizatie rezidenti pe care l-am conceput si furnizat de-a gata la cererea lor (adresat maestrului cofetar, cu ciocolata, frisca si glazura de trandafiri roz-crem
)
5-a refuzat sa-mi comunice cati membri au (3-4-10-100-200)
6-a admis ideea ca au un brand pacalici, ceea ce mi se pare de interes
7-a declinat solicitarea mea de a pune pe site-ul lor un raport de activitate saptamanal prin care sa ne informeze asupra demersurilor lor (in ideea ca ei nu dau, si in nici un caz mie, socoteala)
8-urarea de incheiere "garzi fericite si sper sa nu ne mai auzim"
etc (cum am spus, exista "stenograma" plina insa de replici colorate si nepotrivite cu care trident ne-a obisnuit)
Ii informez pe cei din AMREZ asupra prevederilor art.1 din OG 26/2000 ca "Persoanele fizice si persoanele juridice care urmaresc desfasurarea unor activitati in interes general sau in interesul unor colectivitati locale ori, dupa caz, in interesul lor personal nepatrimonial pot constitui asociatii ori fundatii in conditiile prezentei ordonante" si le solicit sa defineasca in conditiile legii ce interese urmaresc (cel general, colectivitate locala sau personale nepatrimoniale)
si de asemenea, art.Art. 56.
(1) Asociatia se dizolva, prin hotarare judecatoreasca, la cererea oricarei persoane interesate:
a) cand scopul sau activitatea asociatiei a devenit ilicita sau contrara ordinii publice;
b) cand realizarea scopului este urmarita prin mijloace ilicite sau contrare ordinii publice;
c) cand asociatia urmareste un alt scop decat cel pentru care s-a constituit;
Celor care au raspuns apelului meu de acum 3 luni de a strange randurile si de a ne constitui intr-o asociatie (deja existenta) si au subscris la AMREZ le recomand (decizia va apartine) sa va inaintati cererile de retragere din asociatie, pt a nu le lasa masa de manevra pt niste interese obscure si netransparente, cu multiple refuzuri jignitoare de a "da socoteala". Impresia mea (nu numai din cauza situatiei conflictuale cu ei, cat mai ales a lipsei oricarui interes pt a aborda niste probleme specifice ale rezidentilor in care ar trebui sa se implice) e ca AMREZ, in ciuda numelui, nu au nimic in comun cu soarta noastra.
Daca asa stau lucrurile (si-mi pare sincer rau de aceste sciziuni dar tot sincer imi doresc o asociatie mai IMPLICATA si mai reprezentativa) e ca si-n cantecelul din copilarie cu podul de piatra care s-a daramat... "pe rau in jos/vom face altul mai trainic si mai frumos"

nu am depasit insa si dificultatile de comunicare efectiva, care aparent sunt insurmontabile din motiv de scopuri si atitudini diferite. exista o "stenograma" (archive in ym) destul de edificatoare, pe care v-o pot pune la dispozitie la cerere.
concluziile serii:
1-omu' NU are incredere in mine (nu mi-a explicat prea bine de ce) si nu intelege ce tot vreau de la el si de la AMREZ (raspunsul meu fiind IMPLICARE in problemele rezidentilor)
2-NU va solicita dezbatere publica pe proiectul de modificare a OUG 58/2001 ("ca sa nu ne facem de ras", zice el)
3-a ras de mine pt solicitarea de dezbatere publica semnata de 31 de rezidenti si NU de o asociatie, fara valoare legala (l-am si v-am avertizat asupra acestui aspect si l-am rugat insistent, si pe el-presedinte si pe clara-director executiv cca o luna s-o faca)
4-a refuzat sa-mi zica ce-au facut cu proiectul de indemnizatie rezidenti pe care l-am conceput si furnizat de-a gata la cererea lor (adresat maestrului cofetar, cu ciocolata, frisca si glazura de trandafiri roz-crem

5-a refuzat sa-mi comunice cati membri au (3-4-10-100-200)
6-a admis ideea ca au un brand pacalici, ceea ce mi se pare de interes
7-a declinat solicitarea mea de a pune pe site-ul lor un raport de activitate saptamanal prin care sa ne informeze asupra demersurilor lor (in ideea ca ei nu dau, si in nici un caz mie, socoteala)
8-urarea de incheiere "garzi fericite si sper sa nu ne mai auzim"
etc (cum am spus, exista "stenograma" plina insa de replici colorate si nepotrivite cu care trident ne-a obisnuit)
Ii informez pe cei din AMREZ asupra prevederilor art.1 din OG 26/2000 ca "Persoanele fizice si persoanele juridice care urmaresc desfasurarea unor activitati in interes general sau in interesul unor colectivitati locale ori, dupa caz, in interesul lor personal nepatrimonial pot constitui asociatii ori fundatii in conditiile prezentei ordonante" si le solicit sa defineasca in conditiile legii ce interese urmaresc (cel general, colectivitate locala sau personale nepatrimoniale)
si de asemenea, art.Art. 56.
(1) Asociatia se dizolva, prin hotarare judecatoreasca, la cererea oricarei persoane interesate:
a) cand scopul sau activitatea asociatiei a devenit ilicita sau contrara ordinii publice;
b) cand realizarea scopului este urmarita prin mijloace ilicite sau contrare ordinii publice;
c) cand asociatia urmareste un alt scop decat cel pentru care s-a constituit;
Celor care au raspuns apelului meu de acum 3 luni de a strange randurile si de a ne constitui intr-o asociatie (deja existenta) si au subscris la AMREZ le recomand (decizia va apartine) sa va inaintati cererile de retragere din asociatie, pt a nu le lasa masa de manevra pt niste interese obscure si netransparente, cu multiple refuzuri jignitoare de a "da socoteala". Impresia mea (nu numai din cauza situatiei conflictuale cu ei, cat mai ales a lipsei oricarui interes pt a aborda niste probleme specifice ale rezidentilor in care ar trebui sa se implice) e ca AMREZ, in ciuda numelui, nu au nimic in comun cu soarta noastra.
Daca asa stau lucrurile (si-mi pare sincer rau de aceste sciziuni dar tot sincer imi doresc o asociatie mai IMPLICATA si mai reprezentativa) e ca si-n cantecelul din copilarie cu podul de piatra care s-a daramat... "pe rau in jos/vom face altul mai trainic si mai frumos"
- 187.92a
- addicted
mi se pare absolut abject sa afirmi ca s-a discutat altceva decat s-ar fi discutat (spre exemplu am zis ca ne faci tu de ras, nu ca ne facem noi lol:) ), ti-am explicat f bien de ce nu esti trustworthy (esti highly emotional si instabil si ai avut un episod de impostura), ti-am oferit consulktanta in a-ti constitui o asociatie in cazul in care nu iti palce asta care este si m-ai santajat (?!?!) ca pui discutia pe forum daca nu iti dau raport saptamanal ....ceea ce evident nu se va intampla
, ca te apuci sa descurajezi membrii amrez si alte aberatii
n-am inteles de ce nu pui intreaga discutie (incepe cu : "bah care de p-aci esti ***** aka trident? ca am 300+ oameni pe mess. ia da si nr tau tel (al meu e 0726******), da-mi fix mobil, TOATE datele pe care le ai. si suna-ma urgent. nah ca m-ai suparat":)
uite iti solicit eu asta, daca e available upon request. dar banui ca ti-a mai pierit din vitejie in doua ore astea care au trecut
iti reamintesc ca nu consimt sa-ti dau vreun raport
si inca o data, adresa de mess a userului trident este vizibila pe forum, nu-i nevoie sa iti agresezi toata lista de messenger
concluziile tale asupra dicutiei sunt fortate dar da, de vina sunt eu ca introduc in seama toti penibilii
si scuza-ma ca nu te sun urgent ca te-0am suparat si ca nu-ti dau.."fix, mobil si TOATE datele pe care le am"

n-am inteles de ce nu pui intreaga discutie (incepe cu : "bah care de p-aci esti ***** aka trident? ca am 300+ oameni pe mess. ia da si nr tau tel (al meu e 0726******), da-mi fix mobil, TOATE datele pe care le ai. si suna-ma urgent. nah ca m-ai suparat":)
uite iti solicit eu asta, daca e available upon request. dar banui ca ti-a mai pierit din vitejie in doua ore astea care au trecut

si inca o data, adresa de mess a userului trident este vizibila pe forum, nu-i nevoie sa iti agresezi toata lista de messenger

concluziile tale asupra dicutiei sunt fortate dar da, de vina sunt eu ca introduc in seama toti penibilii
si scuza-ma ca nu te sun urgent ca te-0am suparat si ca nu-ti dau.."fix, mobil si TOATE datele pe care le am"

- mickeygreen
- senior
oki
am zis sa te scutesc dar daca insisti...
lasam publicul spectator sa ne judece, eu asta sunt, tu asta esti, si punct.
si uite asa ne pierdem noi noptile, total inutil. trebuie sa recunosc ca mi-am facut o groaza de nervi dupa (si in timpul) conversatia(-ei) cu tine. tre sa ma scol peste 2h sa plec la spital, atunci sa mai vezi instabilitate psihica... deh

am zis sa te scutesc dar daca insisti...
lasam publicul spectator sa ne judece, eu asta sunt, tu asta esti, si punct.
si uite asa ne pierdem noi noptile, total inutil. trebuie sa recunosc ca mi-am facut o groaza de nervi dupa (si in timpul) conversatia(-ei) cu tine. tre sa ma scol peste 2h sa plec la spital, atunci sa mai vezi instabilitate psihica... deh
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- 187.92a
- addicted
- mickeygreen
- senior
te stiu om glumetz, remarci ghilimelele din "santajez"
aia cu kooksee am scos-o din respect pt el
la fel si nr tau de mobil (tot din respect pt el
evident)
in rest discutia e integrala si eu zic sa lasam pe fiecare sa-si faca impresia lui lecturand (a se nota a fost solicitarea TA sa postez conversatia
)
hai ca s-a facut dimineatza, ma duc sa pun de cafea si poate termin si eu treburile intrerupte acu 5h din cauza acestei discutii. [inutil sa mai spun ca n-o sa mai repet experienta noptilor pierdute degeaba]
daca mai ai ceva de zis sunt pe mess, ca sa nu incarcam topicu inutil (de notat ca nu-i vad decat pe cei care sunt online, ca altfel tre sa dau la scroll de-mi vine rau)
sa ai o zi buna la tratat bube (sau ma insel si de data asta?)
si (e doar sugestie) scoate poza lu'ministru' justitiei (nah ca-mi scapa numele) ca nu ti se potriveste. ma ofer sa-ti dau cadou o geanta faina de carat cursuri cu "Imbunatatirea sistemului de asistenta judiciara - Proiect finantat de UE PHARE RO 2004/016-772...." vrei? (negru cu albastru)
aia cu kooksee am scos-o din respect pt el
la fel si nr tau de mobil (tot din respect pt el

in rest discutia e integrala si eu zic sa lasam pe fiecare sa-si faca impresia lui lecturand (a se nota a fost solicitarea TA sa postez conversatia

hai ca s-a facut dimineatza, ma duc sa pun de cafea si poate termin si eu treburile intrerupte acu 5h din cauza acestei discutii. [inutil sa mai spun ca n-o sa mai repet experienta noptilor pierdute degeaba]
daca mai ai ceva de zis sunt pe mess, ca sa nu incarcam topicu inutil (de notat ca nu-i vad decat pe cei care sunt online, ca altfel tre sa dau la scroll de-mi vine rau)
sa ai o zi buna la tratat bube (sau ma insel si de data asta?)
si (e doar sugestie) scoate poza lu'ministru' justitiei (nah ca-mi scapa numele) ca nu ti se potriveste. ma ofer sa-ti dau cadou o geanta faina de carat cursuri cu "Imbunatatirea sistemului de asistenta judiciara - Proiect finantat de UE PHARE RO 2004/016-772...." vrei? (negru cu albastru)
- 187.92a
- addicted
caterincosule care esti
desigur ca din respect, cum sa fi facut mata asa confuzii
sa fie a zecea oara cand ma plasezi pe mefe
geanta o astept desigur, pe adresa amrez de pe site (vreau doar daca e intr-adevar negru cu albastru. si musai sa fie un albastru ok)
imi pare rau ca n-ai dormit din cazuza mea
recunoaste ca nu e prima oara

desigur ca din respect, cum sa fi facut mata asa confuzii

geanta o astept desigur, pe adresa amrez de pe site (vreau doar daca e intr-adevar negru cu albastru. si musai sa fie un albastru ok)
imi pare rau ca n-ai dormit din cazuza mea

- mickeygreen
- senior
ce zic, de cand am inceput rezu (dupa primele 2 sapt de fapt, care-au fost infecte) o zi nu m-am plictisit, din toate pdv.
nu e caterinca, e un fel de ong-ism
(ong=organizatii non-guvernamentale, de regula implicate in proiecte social-administrative) si poate ceva "viva la revolucion" de sare si piper (ma cam iau de toti care nu-si fac treaba desi se autoproclama mari si tari) deh recunosc
geanta se inmaneaza personal doar nu crezi ca ma duc la posta... nu costa nimic doar o calatorie cu metrou'/autobuzu'.
ba da, e prima oara (si ultima) ca ma tii treaz. sper
acum am o pb estetica, am incercat sa-mi incarc cartusu la imprimanta (dupa ultimul post) si un accident de munca
m-a pictat pe fata in culori vii ("culorile razboiului" la indieni
) cum naiba fac sa le scot de pe fatza mea in max juma de ora... altfel s-ar putea sa se confirme instabilitatea mea psihica la spital
va pup pe toti si va las pana dupa pranz. colorat sau nu, ma asteapta upu.
nu e caterinca, e un fel de ong-ism

geanta se inmaneaza personal doar nu crezi ca ma duc la posta... nu costa nimic doar o calatorie cu metrou'/autobuzu'.
ba da, e prima oara (si ultima) ca ma tii treaz. sper

acum am o pb estetica, am incercat sa-mi incarc cartusu la imprimanta (dupa ultimul post) si un accident de munca

va pup pe toti si va las pana dupa pranz. colorat sau nu, ma asteapta upu.
- Chingachgook
- addicted
eu am citit numai sfarsitul si mi s-a parut ca ati ramas prieteni
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- TibiGZU
- elder
- 187.92a
- addicted
- mickeygreen
- senior
MyRy wrote:deja am intrat in gura presei.
guvernul ne are la vizor.
asa ca eu nu va inteleg, fratilor! nu conteaza cine e boss. important e sa facem echipa de idei si miscare.
deja? cine, cum, cand, unde?
pe bune, e ceva in presa?
un mare adevar ai grait MyRy si cred ca (daca vrei sa te implici) vei fi unul din oamenii de baza ai AMRINON-ei cand va exista ea.
de mentionat ca aici nu impartim functii ci eventual doar gasim pe cei 1-2-3-10 oameni dornici sa participe activ.
pe trident nu stiu daca-l primim, va trebui votata chestiunea, fiindca risca sa ne discrediteze si nu ne dorim asta.
- 187.92a
- addicted
da ai ajuns in presa
personal nu-l cred in stare pe mickey sa faca AMRINONA aia cu care ne tot sperie
in afara de zece mailuri si o discutie cu doamna avocat nu cred ca-l duce mai mult
nu e tot micky ala care se chinuia de juma de an sa-mi gaseasca adresa de messenger care e postata aci pe forum plus ca ma avea si-n lista lui de mess?
eu zic ca va face cariera. tot asa micky. ia mai baga un mail la MS si explica-le ca amrezu nu iti ofera sustinere

personal nu-l cred in stare pe mickey sa faca AMRINONA aia cu care ne tot sperie
in afara de zece mailuri si o discutie cu doamna avocat nu cred ca-l duce mai mult
nu e tot micky ala care se chinuia de juma de an sa-mi gaseasca adresa de messenger care e postata aci pe forum plus ca ma avea si-n lista lui de mess?
eu zic ca va face cariera. tot asa micky. ia mai baga un mail la MS si explica-le ca amrezu nu iti ofera sustinere

- MyRy
- elder
prindeti canalele de baza la tv-u?
cititi ziare?
ne-o "aclamat" si Badea.
nu ma dau mare cu linkuri ca nu sunt un cercetator asidu in presa, dar suntem mentinuti destul.
tocmai acum un sfert de ora am urmarit o persoana din bucuresti care afirma ca la "8 mil salar de rezident" se descurca! deci, avem 8 mil deja? sau pt ca e bucuresti si nivelul de trai e mai ridicat? lasati fushiratu si dati un raspuns clar.
Mickey, nu am promova mai mult decat ma promovez eu!
Nu am in caracter diplomatia politica si daca e sa am timp lucrez pe cont propriu adica dupa p[ropriile idei. deci nu as putea fi un om de baza daca merg si le torn verde celor de sus ca vin mai incolo sa le iau scaunu`
in fine, cu toate ca ma intreb si eu daca nu am luat-o razna, tu si Trident ati inscenat mascareala asta?
apoi, n-aveti nevoie de o fata care sa va "stinga" testosteronul cu cockteile molotoave ca sa faceti treaba!.. care mai e si la capatul lumii...
cititi ziare?
ne-o "aclamat" si Badea.
nu ma dau mare cu linkuri ca nu sunt un cercetator asidu in presa, dar suntem mentinuti destul.
tocmai acum un sfert de ora am urmarit o persoana din bucuresti care afirma ca la "8 mil salar de rezident" se descurca! deci, avem 8 mil deja? sau pt ca e bucuresti si nivelul de trai e mai ridicat? lasati fushiratu si dati un raspuns clar.

Nu am in caracter diplomatia politica si daca e sa am timp lucrez pe cont propriu adica dupa p[ropriile idei. deci nu as putea fi un om de baza daca merg si le torn verde celor de sus ca vin mai incolo sa le iau scaunu`

in fine, cu toate ca ma intreb si eu daca nu am luat-o razna, tu si Trident ati inscenat mascareala asta?
apoi, n-aveti nevoie de o fata care sa va "stinga" testosteronul cu cockteile molotoave ca sa faceti treaba!.. care mai e si la capatul lumii...
- dr_grumpy
- junior
am si eu de intrebat ceva.....stiu ca dupa asta incep replicile acide si foarte spirituale ce deh, e preocuparea principala aici pe forum dupa cate se pare, tin sa mentionez ca nu tin cu niciunul dintre voi
dar adevarul e ca raportul de activitate in mod INDIRECT a fost cerut si de altii
adica multi au intrebat pe diferite topicuri ce face amrez-ul de fapt.....raspunsurile lipsesc sau sunt din plop, un raport ar fi bun
o sa spui trident ca nu ma priveste, ca e treaba ta, ca tu ai facut asociatia....corect iti dau dreptate dar atunci nu poate fi AMREZ, ca noi suntem rezidenti deci....sa aiba alt nume
daca gresesc si s-au facut multe dar eu nu sunt la curent, ok recunosc ca am gresit, spune-mi unde sa caut sa ma informez cum trebuie
in plus de cate ori o voce "striga" intreband daca se face ceva sau toti joaca in asteptare, raspunsul din partea amrez (mai mult sau mai putin): ca un singur om nu poate misca muntii
acum mai vine unul sa miste si e respins de la distanta
pai, daca e procesoman cum spuneti voi...FOARTE BINE!
ca asta ne trebuie........vorbele dulci "l-au uns" pe nicolaescu undeva si daca are si hemoroizi credeti ca va intrerupe starea asta de bine in care traieste? ca sa ce? sa ne dea noua bani?
pai noi suntem aia care pot trai si fara, aia care iau shpaga de la nenorocitii de pensionari si ne facem apoi piscina in spatele casei (sau a blocului
) si strigam in gura mare ca nu avem ce pune pe masa
deci eu zic ca sa lasati atitudinea asta gen "imi iau jucariile si plec" si faceti ceva
2 societati ar face tare rau, pt ca atunci chiar toata credibilitatea noastra s-ar duce naibii daca am sta cu fundul in 2 luntrii (de afara asa ar arata) mai ales cand cele 2 se bat cap in cap
trident daca nu ai incredere in mickey hai facem altfel: el propune, noi votam si daca e ok (toate motiunile de cenzura trebuie neaparat justificate, nu ca nu imi place mie proiectul si gata) si atunci tu cu amrez-ul il sustii
ai dreptate si la chestia cu "nu doar eu hotarasc", sigur tu te refereai la vice,secretar, etc din amrez
eu spun ca si noi trebuie sa contam
daca esti dispus sa "imparti" cu noi asociatia

dar adevarul e ca raportul de activitate in mod INDIRECT a fost cerut si de altii
adica multi au intrebat pe diferite topicuri ce face amrez-ul de fapt.....raspunsurile lipsesc sau sunt din plop, un raport ar fi bun
o sa spui trident ca nu ma priveste, ca e treaba ta, ca tu ai facut asociatia....corect iti dau dreptate dar atunci nu poate fi AMREZ, ca noi suntem rezidenti deci....sa aiba alt nume
daca gresesc si s-au facut multe dar eu nu sunt la curent, ok recunosc ca am gresit, spune-mi unde sa caut sa ma informez cum trebuie
in plus de cate ori o voce "striga" intreband daca se face ceva sau toti joaca in asteptare, raspunsul din partea amrez (mai mult sau mai putin): ca un singur om nu poate misca muntii
acum mai vine unul sa miste si e respins de la distanta
pai, daca e procesoman cum spuneti voi...FOARTE BINE!
ca asta ne trebuie........vorbele dulci "l-au uns" pe nicolaescu undeva si daca are si hemoroizi credeti ca va intrerupe starea asta de bine in care traieste? ca sa ce? sa ne dea noua bani?
pai noi suntem aia care pot trai si fara, aia care iau shpaga de la nenorocitii de pensionari si ne facem apoi piscina in spatele casei (sau a blocului

deci eu zic ca sa lasati atitudinea asta gen "imi iau jucariile si plec" si faceti ceva
2 societati ar face tare rau, pt ca atunci chiar toata credibilitatea noastra s-ar duce naibii daca am sta cu fundul in 2 luntrii (de afara asa ar arata) mai ales cand cele 2 se bat cap in cap
trident daca nu ai incredere in mickey hai facem altfel: el propune, noi votam si daca e ok (toate motiunile de cenzura trebuie neaparat justificate, nu ca nu imi place mie proiectul si gata) si atunci tu cu amrez-ul il sustii
ai dreptate si la chestia cu "nu doar eu hotarasc", sigur tu te refereai la vice,secretar, etc din amrez
eu spun ca si noi trebuie sa contam
daca esti dispus sa "imparti" cu noi asociatia

- MyRy
- elder
- mickeygreen
- senior
MyRy wrote:prindeti canalele de baza la tv-u?
cititi ziare?
ne-o "aclamat" si Badea.
MyRy ma tem ca sunt la fel de acid si de radical ca si tine. Totul e sa dam o forma social acceptabila indignarii noastre profunde. De asta iti propun sa ne aliem, nu numai noi ci toti care nu mai toleram mizeria (materiala, morala si administrativa si poate de multe alte feluri) in care traim.
Am o propunere adresata tuturor celor care citesc acest forum si care doresc sa contribuie cu ceva la modificarea (in masura succesului/esecului absolut imprevizibil din aceasta tara minunata): sa ne impartim in 2 categorii (desi cu siguranta suntem muuuult mai multe... categorii, cel putin 3):
Grupul A, care doresc pe cale diplomatica si folosind experienta deja acumulata (sau nu) si relatiile existente (sau nu) sa sprijine AMREZ si proiectele lor, cu metodele lor (aici va trebui sa va informati direct la sursa fiindca relatiile nu sunt f.bune)
Grupul B, sa zicem radicalii, care dorim prin ORICE mijloace legal si moral acceptabile (cu consultari si documentare prealabile pt a nu comite gafe), agresive daca e nevoie (e riscant trebuie sa recunoastem, daca avem frica sa suparam oameni in pozitii inalte cu puncte de vedere incomode) sa SCHIMBAM incepand de AZI mentalitatea si felul de a proceda in acest sistem, cu mesajul generic "Asa NU se mai poate!" sa constituim asociatia "de guerilla"

[Grupul C ar fi indiferentii si cei care stau pe margine]
Nota: cele 2 grupuri (cred eu) pot fi si intricate (A intersectat cu B, am invatat in I-IV

Cam asta este propunerea. Va ganditi, analizati si va hotarati.
Va spun doar ca AMRINONA nu va exista pana nu vor exista macar 10 oameni activi care s-o puna pe picioare. Deocamdata ei NU exista (scuze pt repetitia lu' "exista" din lipsa de inspiratie de moment), sau cel putin eu nu am cunostinta de ei.
Imi dau cuvantul de onoare ca NU am premeditat nimic cu nimeni, cu atat mai putin cu AMREZ cu care personal nu-mi doresc sa colaborez (cu cel putin 2 oameni de acolo, in orice caz) decat daca exista proiecte concrete si STRICT pe problemele de interes pt rezidenti.
Stefan Grozescu
- MyRy
- elder
- 187.92a
- addicted
- mister
- senior
Va spun doar ca AMRINONA nu va exista pana nu vor exista macar 10 oameni activi care s-o puna pe picioare. Deocamdata ei NU exista (scuze pt repetitia lu' "exista" din lipsa de inspiratie de moment), sau cel putin eu nu am cunostinta de ei.
Daca se incepe cu conditii de gen minim 10 activisti, nici macar nu va incepe. E prea mult 10, dar e drept, depinde cum masori si activiteatea lor. iti dai seama cat se pot certa intre ei? 2 si ce cearta de nu mai ai ce citi pe forum de ei.
Mickey - eu cred ca iti place ideea si numele, dar de aici pana la sediu/cont in banca/stampila/personalitate juridica - sau pana si la 10 membrii activi, e cale lunga si sunt prea mutle garzi de facut, cum ziceai si tu. Daca pui criterii de performanta de genul asta ti-ai ingropat org inainte de a lua fiinta.
-
- junior
mickeygreen wrote:i
Totul e sa dam o forma social acceptabila indignarii noastre profunde. De asta iti propun sa ne aliem, nu numai noi ci toti care nu mai toleram mizeria (materiala, morala si administrativa si poate de multe alte feluri) in care traim.
Am o propunere adresata tuturor celor care citesc acest forum si care doresc sa contribuie cu ceva la modificarea (in masura succesului/esecului absolut imprevizibil din aceasta tara minunata): sa ne impartim in 2 categorii (desi cu siguranta suntem muuuult mai multe... categorii, cel putin 3):
Grupul A, ca
Grupul B,altii ca-s naiv, altii instabil psihic, circar, inconsecvent, oportunist, ca doresc publicitate etc. Un punct de vedere personal la aceste chestiuni este ca nu-i niciuna adevarata, sau poate toate deodata(sa se exprime numai cine ma cunoaste bine, va rog), e absolut discutabil si subiectiv.
[Grupul C
Nota: cele 2 grupuri (cred eu) pot fi si intricate (A intersectat cu B, am invatat in I-IV), nu e asta problema.
Cam asta este propunerea. Va ganditi, analizati si va hotarati.
Imi dau cuvantul de onoare ca NU am premeditat nimic cu nimeni, cu atat mai putin cu AMREZ cu care personal nu-mi doresc sa colaborez (cu cel putin 2 oameni de acolo, in orice caz) decat daca exista proiecte concrete si STRICT pe problemele de interes pt rezidenti.
Stefan Grozescu
looooooooooollllllllllll.
Nu mai inteleg nimik, grup A, grup B, grup C.
or fi antiaritmicele impartite in clase?
bai micki nu am nik cu tine, cu amrezul, dar delirezi la marele greu.vorbesti de o asociatie care nu exista, nu exista oameni activi, nu ai nici o colaborare cu nimeni, ma rog am inteles ca ai o nevasta

acum pe bune tu de ce ai cunostinta?
pun pariu ca nu-ti vei face nici o asociatie , te-am vazut si pe la floreasca cum actionezi

- mickeygreen
- senior
- mickeygreen
- senior
MyRy wrote:ok, esti verde de paris :d
stii ce ar trebui? un orar fix de activitate.
azi facem asta, peste 10 zile facem ailalta.
nu de-a valma si nu de unu singur. ..asa cum fac eu
cand mi-am pierdut vremea in ssmx sedintele se lungeau amoaca si nu iesea nimic decat ore pierdute si nimic rezolvat.
ok putem face si asta, imi plac oamenii de actiune. totusi va trebui sa fie flexibil, insa in nici un caz discutii interminabile ca nu-mi doresc.
program propus pt sapt viitoare (nu pot pe zile, subliniez flexibil):
-depus la MS solicitarea de dezbatere publica a proiectului de modificare a OUG 58/2001 (de organizare a rezidentiatului)
-chestionat MS in legatura cu stadiul adoptarii OMS de pregatire prin rezidentiat (aka "curriculele")
-urmarit raspunsul la solicitarea informatiilor de interes public cu privire la fondurile alocate medicilor rezidenti cu detaliere pe legea 544/2001 (depusa la 7.06.2007)
-studierea unor probleme legislative legate de plata garzilor pt medicii rezidenti (OMS 870/2004 coroborat cu OUG 58/2001 care ne indreptatesc la remunerarea garzilor efectuate, fara legatura cu bonurile evident) si a asistentei medicale gratuite (mentionata mai sus)
-lobby in favoarea proiectului de indemnizatie pt medicii rezidenti (titlu: proiect de lege privitor la unele masuri de stimulare a fortei de munca in domeniul sanitar), de asemenea anexat mai sus
-conceperea unei adrese catre MS pt a solicita lamuriri asupra notiunii de "drept de libera practica" si implicatiile sale (printre care si conditiile de eliberare a codului de parafa si suportul lor legislativ)
-etc.
e bine asa? ca mai am, e un lung checklist si bine ar fi sa ma ajute careva. apreciez (nu pt mine, pt noi toti).
- dr_grumpy
- junior
pai aia cu garzile e super
ca facem linia 2 oficial dar asta inseamna 1 neoficial adik pe sectia noastra suntem doar un rezident cu o asistenta la 35 pacienti si daca e deces semneaza ortopedul de pe alt etaj
))) (adica alta sectie, alta mancare de peste)
si poate daca ne-ar da si prima de stabilitate (pe mine acum asta ma mananca undeva) daca mai e valabil ca initial era vb de 9 mil apoi 4 si cred ca acum s-a topit de tot sub soarele asta torid
si cu asistenta medicala gratuita ca, la naiba, am platit la analize iarna trecuta.......alea care nu se fac in clinica
si sa ne vaccineze gratis d-le ca pe asistente le-au vaccinat (pt hepatita B)....eu m-am vaccinat dar mai sunt altii care incep rezi-ul
sau poate noi suntem .......ca cei din linia I de pe front, cade unul, las ca vine altul
ca facem linia 2 oficial dar asta inseamna 1 neoficial adik pe sectia noastra suntem doar un rezident cu o asistenta la 35 pacienti si daca e deces semneaza ortopedul de pe alt etaj

si poate daca ne-ar da si prima de stabilitate (pe mine acum asta ma mananca undeva) daca mai e valabil ca initial era vb de 9 mil apoi 4 si cred ca acum s-a topit de tot sub soarele asta torid
si cu asistenta medicala gratuita ca, la naiba, am platit la analize iarna trecuta.......alea care nu se fac in clinica
si sa ne vaccineze gratis d-le ca pe asistente le-au vaccinat (pt hepatita B)....eu m-am vaccinat dar mai sunt altii care incep rezi-ul
sau poate noi suntem .......ca cei din linia I de pe front, cade unul, las ca vine altul
-
- junior
mickeygreen wrote:
ok putem face si asta, imi plac oamenii de actiune.
program propus pt sapt viitoare (nu pot pe zile, subliniez flexibil):
-depus la MS solicitarea
-chestionat MS i
-urmarit raspunsul
-studierea unor probleme
-lobby in favoarea proiectului
-conceperea unei adrese
-etc.
e bine asa? ca mai am, e un lung checklist si bine ar fi sa ma ajute careva. apreciez (nu pt mine, pt noi toti).
Adica vei petrece o ora la calculator in loc sa dai un telefon. Ce le tot umfli atat?
- mickeygreen
- senior
- 187.92a
- addicted