Stie cineva cat e salariul unui preparator?
Si isi mai primeste si salariul de medic rezident ?
Apreciez orice informatie.
Cat e salariul unui preparator?
- alinavalean
- senior

- grasshopper
- elder

-
codita
- senior

Simplu. 1.Dai bani=ai un post de prep. 2. daca ai avut bani pt pct 1 este clar ca esti asigurat din pct. d.v. financiar si ca nu te deranjeaza cat de mare e salariul
. 3.Ai post . 4.Gloria personala. Te poti da si tu mare in fata studentilor si au cu ce sa se laude parintii in fata prietenilor. Adica: Puiul meu este cadru universitar 
- grasshopper
- elder

- 187.92a
- addicted

ma voi vorbiti aiurea ca mai sunt aia pe preclinic care-s vai steaua lor, munciti si sclavagiti care nici bucuria de post dupa n-o au ca nu-s intr-un spital. asta odata
doi: parrerea mea e ca nu este bataie pe posturile de prep-ma refer la specialitatile care merita. pur si simplu este 1 loc :1 candidat, dioar ca restu care se inscriu nu stiu asta. (sau refuza s-o creada. chiar cunosc terminati din astia care au dat examenu de prep desi li s-a spus clar dinainte ca postu e dat. sunt genu care considera ca daca merg in fiecare an paote-poate impresioneaza vreun muc
)
doi: parrerea mea e ca nu este bataie pe posturile de prep-ma refer la specialitatile care merita. pur si simplu este 1 loc :1 candidat, dioar ca restu care se inscriu nu stiu asta. (sau refuza s-o creada. chiar cunosc terminati din astia care au dat examenu de prep desi li s-a spus clar dinainte ca postu e dat. sunt genu care considera ca daca merg in fiecare an paote-poate impresioneaza vreun muc
- razvan.f
- senior

La mine nu e problema de echivalat. Eu am luat deja rezi pe ce vreau. Ma gandeam ca o sa pot sa fac ce vreau in ce p[riveste pregatirea mea ca rezident si accesul la sala de operatii. Dar chestia cu salariul ma enerveaza... Chiar ma gandeam ca o sa fie mai mare ca sa mai refuz si eu din spaga ca acum daca refuz mor de foame...
- 187.92a
- addicted

razvan.f wrote:La mine nu e problema de echivalat. Eu am luat deja rezi pe ce vreau. Ma gandeam ca o sa pot sa fac ce vreau in ce p[riveste pregatirea mea ca rezident si accesul la sala de operatii. Dar chestia cu salariul ma enerveaza... Chiar ma gandeam ca o sa fie mai mare ca sa mai refuz si eu din spaga ca acum daca refuz mor de foame...
dada salriul s fie pb, asta face diferenta. si mie mi se apre ca n-are rost, mai pierzi si un milion... nu face brea
cat despre "Ma gandeam ca o sa pot sa fac ce vreau in ce p[riveste pregatirea mea ca rezident si accesul la sala de operatii.."