noi saptamana trecuta am terminat reumato la colentina. mie mi-a placut. am si avut noroc de un asistent foarte dedicat... chiar s-a ocupat de noi, ne-a aratat lucruri interesante pe care probabil ca nu le vom mai vedea daca nu facem reumato, ne-a explicat, ne-a pus sa gandim... foarte tare. au fost si grupe la care nu s-a facut nimic. acum depinde si de interesul fiecaruia... mie mi-a placut mult stagiul asta chiar daca nu ma vad facand reumato in viitor.
trecand la lucruri mai practice

cu prezenta e cat de cat lejer. cel putin daca ajungi sa semnezi de venire pana in 8.15 ai sanse sa nu fie secretara acolo si poti sa semnezi o grupa intreaga. Daca nu, merge sa va duceti mai multi si doi s-o tina de vorba, de curs, cine il tine, ce curs e in ziua respectiva etc si ceilalti sa semneze si pe altii.
examenul practic am inteles ca variaza in functie de cel care te examineaza, dar in mare e doar o formalitate. nu am auzit sa fie nota mai mica de 8 la practic si asta in cazul in care chiar esti tufa rau (toate raspunsurile tale sunt de genul "nu imi vine acum in minte")
la scris a fost uman, s-a putut vorbi, cursurile sunt suficiente, intrebarile de bun-simt. inca nu stiu notele, asa ca nu pot sa ma pronunt in legatura cu sistemul de notare
sper ca am reusit sa raspund la intrebarile esentiale.
Nu strica sa-ti amintesti ca universul, cu o exceptie nesemnificativa, este alcatuit din altii.