Admitere 2007
- cosmina-gabriela
- elder
- dorutzu
- senior
PENTRU CEI INTERESATI AR FI BINE SA VA LUATI CARTILE DE TESTE DE ANATOMIE PENTRU CA SUNT SCHIMBATE. E 210 MII UNA. SI ACUM VORBESC DIN CERTITUDINI NU DOAR DIN AUZITE. si apropo nu cred ca data examenului conteaza. sa invatam noi si aia se afiseaza ea intr-o zi. 

"Ce nu te omoara te face mai puternic!"
- cosmina-gabriela
- elder
- rox
- elder
-
- elder
- rox
- elder
- Marilu
- newbie
Aveti idee daca se mai reduc locurile fara taxa?Acum cateva luni auzisem ca se reduc la 300 la generala iar recent am auzit ca raman totusi 400.Lipsa de informatii de pe site ma exaspereaza...toate UMF-urile din tara au afisat cate ceva despre admiterea 2007...exceptand Bucurestiul
Cat despre data de admitere ii costa asa mult sa nu o puna in aceeasi zi cu Clujul?..sunt totusi cele mai bune centre din tara si poate multi ar vrea sa incerece si acolo.Nu cred ca e cazul sa se teama ca or sa piarda candidati pentru ca cei mai bun tot la Bucuresti ar veni...Succes tuturor

Cat despre data de admitere ii costa asa mult sa nu o puna in aceeasi zi cu Clujul?..sunt totusi cele mai bune centre din tara si poate multi ar vrea sa incerece si acolo.Nu cred ca e cazul sa se teama ca or sa piarda candidati pentru ca cei mai bun tot la Bucuresti ar veni...Succes tuturor

-
nu se reduc locurile de la buget, mai degraba cele cu taxa, anul asta este a treia oara cand dau, sper ca de data asta voi nimeri pe locurile de la buget, nu de alta dar anul asta voi absolvi si doua facultati si se pare ca numa din plictiseala.
eu una dau la chimie ca si-n celelate dati.
eu una dau la chimie ca si-n celelate dati.
pierdem in viata anii si la moarte cersim o clipa.
- cosmina-gabriela
- elder
- X-White
- junior
-
- elder
- Lex
- senior
Stiti cumva unde as putea sa gasesc urmatoarele carti? M-a rugat cineva care mi-a spus ca nu se mai gasesc in comert. Multumesc mult.
MANUALE BIOLOGIE:
A. BIOLOGIE- manual pentru clasa a XI-a Autori: Aurel Ardelean, Ionel Rosu,
Calin Istrate Editura LEDA-Corint, Bucuresti 2002 ISBN 973-85891-0-X
B.BIOLOGIE – manual pentru clasa a-XI-a Autor Tatiana Tiplic
Editura Niculescu ABC, Bucuresti 2002 ISBN 973-568-771-2
MANUALE FIZICA:
Electrostatica, electrocinetica si electromagnetismul(Fizica F1 pt. clasa a X-
a, autori: Rodica Ionescu-Andrei, Cristina Onea, Ion Toma, Editura Teora
2000, 2003)
Studiul fluidelor si elelmente de termodinamica( F1 –manual pentru clasa a –
XI-a , F1*.F1,F2, autor: Daniel Ovidiu Crocnan, Editura SIGMA, Bucuresti ,
2001-2004)
Optica geometrica, optica ondulatorie elemente de fizica atomului si a
nucleului (F1 manual de fizica pentru clasa a XII-a, autor : Gabriela Cone,
Editura Plus 2002, 2004, 2005).
MANUALE BIOLOGIE:
A. BIOLOGIE- manual pentru clasa a XI-a Autori: Aurel Ardelean, Ionel Rosu,
Calin Istrate Editura LEDA-Corint, Bucuresti 2002 ISBN 973-85891-0-X
B.BIOLOGIE – manual pentru clasa a-XI-a Autor Tatiana Tiplic
Editura Niculescu ABC, Bucuresti 2002 ISBN 973-568-771-2
MANUALE FIZICA:
Electrostatica, electrocinetica si electromagnetismul(Fizica F1 pt. clasa a X-
a, autori: Rodica Ionescu-Andrei, Cristina Onea, Ion Toma, Editura Teora
2000, 2003)
Studiul fluidelor si elelmente de termodinamica( F1 –manual pentru clasa a –
XI-a , F1*.F1,F2, autor: Daniel Ovidiu Crocnan, Editura SIGMA, Bucuresti ,
2001-2004)
Optica geometrica, optica ondulatorie elemente de fizica atomului si a
nucleului (F1 manual de fizica pentru clasa a XII-a, autor : Gabriela Cone,
Editura Plus 2002, 2004, 2005).
-
- newbie
- Calico
- addicted
irina_kat wrote:Am si eu o intrebare intrebatoare...cum e la camin la UMF?ca daca intru(da,Doamne!)...vreau sa stau la camin...si ma intrebam daca e acceptabil.
Nu stiu care sunt standardele tale de viata dar da, e acceptabil. Eu am stat si in E-uri si in U-uri.
In E sunt camere de doi (micute), fara bucatarie, doar chiuveta in camera. Baia e la capatul culoarului, e comuna deci vei avea o problema daca ai o "vezica sfioasa" (ca sa nu mai zic de nr.2). De asemenea uneori va trebui sa stai la coada la dus cu prosopelul si sapunelul in mana, pe hol.
E destul de curat, acum au si renovat, dar deseori poti avea o surpriza neplacuta cand intri la toaleta, si chiar si la dusuri se intampla sa dai peste cate un kakutz. Dar suntem viitori doctori, nu?

Avantajul e ca daca vrei sa stai cu prietenul, in intimitate, e mai usor si mai ieftin, fiind camere doar de doi.
U-urile sunt un fel de Pipera regiei. Sunt tip garsoniera, cu balcon, bucatarie, hol, baie. Practic, e ca si cum ai sta in chirie, mai scump totusi daca vrei sa stai doar tu cu prietenul.
Eventualele probleme pe care le-ai putea avea:
- sa-ti fure aurolacii chestii din balcon daca stai la parter sau la 1 (mie mi-au furat bicicleta de la 1)
- sa nu te intelegi bine cu prietenii nostri pe 6 picioare (dar se poate rezolva cu niste insecticide industriale)
- sa nu te intelegi cu colegele de camera (putin probabil sa fie vreo problema care nu se poate rezolva cu o bere si o shaorma).
Bafta la examen!
- superSKy
- newbie
irina_kat wrote:Hey,people!
Am si eu o intrebare intrebatoare...cum e la camin la UMF?ca daca intru(da,Doamne!)...vreau sa stau la camin...si ma intrebam daca e acceptabil.
Multam anticipat...
sa stii k am o prietena care sta in E si sunt conditiile bunice cat de cat dar pentru cineva fara mari pretentii..... Camera e f mica.Anul asta dau si eu la med..la stoma!sper sa intru si sa ocup o camera curatica.u la ce dai?:D
Passion pour Chocolat
- X-White
- junior
- superSKy
- newbie
- X-White
- junior
- dorutzu
- senior
si eu eram interesat de simulare dar am stat si m-am gandit. zicea cineva pe aici ca e o sperietoare si nu isi are rostul. cati dintre voi ati fost la simularea pentru bac? e cam aceeasi treaba. eu unu nu am fost. de ce nu am fost? tot pentru ca nu ii vedeam rostu. ar fi un singur lucru folositor. ca ai aprecia timpul necesar rezolvarii anumitor probleme. dar asta se poate face si acasa. in fine. ce vroiam eu sa zic prin toate astea era ca nu are rost sa va stresati cu simularea asta. invatati bine si nu o sa aveti probleme.
- cosmina-gabriela
- elder
- dorutzu
- senior
asa am facut si eu la examenu pentru carnet si am picat cu 19.
nu zic.poate ti s-au parut usoare da nu cred ca le termini chiar asa repede. trebuie sa iti ia mai mult timp. problema ar fi alta. au aia aer conditionat acolo? ca la ce vara se anunta nu vad cum ar putea rezista cineva fara asa ceva. 

- cosmina-gabriela
- elder
dorutzu wrote:asa am facut si eu la examenu pentru carnet si am picat cu 19.nu zic.poate ti s-au parut usoare da nu cred ca le termini chiar asa repede. trebuie sa iti ia mai mult timp. problema ar fi alta. au aia aer conditionat acolo? ca la ce vara se anunta nu vad cum ar putea rezista cineva fara asa ceva.
numa cei d la stoma au aer cond [sac!]
si ia o mai usor, ca aici nu e ex pt scooter
-
- newbie
[quote="superSKy"]
sa stii k am o prietena care sta in E si sunt conditiile bunice cat de cat dar pentru cineva fara mari pretentii..... Camera e f mica.Anul asta dau si eu la med..la stoma!sper sa intru si sa ocup o camera curatica.u la ce dai?:D[/quote]
eu dau la medicina generala...si chiar nu sunt f pretentioasa in privinta camerelor d camin....dak nu's rozatoare si dak e si baie in camera I can call myself pleased ;)...bafta la invatat :D
sa stii k am o prietena care sta in E si sunt conditiile bunice cat de cat dar pentru cineva fara mari pretentii..... Camera e f mica.Anul asta dau si eu la med..la stoma!sper sa intru si sa ocup o camera curatica.u la ce dai?:D[/quote]
eu dau la medicina generala...si chiar nu sunt f pretentioasa in privinta camerelor d camin....dak nu's rozatoare si dak e si baie in camera I can call myself pleased ;)...bafta la invatat :D
Space may be the final frontier
But it's made in a Hollywood basement
But it's made in a Hollywood basement