Spania - rezidențiatul

otalen
senior
senior

Postby otalen » Tue Mar 13, 2007 1:38 pm

Admin2 wrote:Pt reycka si ayurrytta : cu totii am fi mai relaxati daca nu ati mai posta intrebari la care deja s-a raspuns in acest topic.

si daca acesta ar fi un pm pt fiecare dintre ele in loc de un post pe topic...ar fi si mai bine. :)
ca de altfel si postul meu pt admin2 :)

unfortunately, we are merely humans, aren´t we?! :(

ZIBBA
newbie
newbie

Postby ZIBBA » Wed Mar 14, 2007 7:26 pm

intrebare pentru cei carora le-am spus ca le-am trimis manualele:"Le-ati primit,fratilor?".
unii mi-au raspuns deja...de altii nu stiu...intreb pentru ca am vorbit cu cineva si nu le primise,din ce motive,nu stiu...asta ca sa nu creada ca e pacaleala...

gabriel80
junior
junior

Postby gabriel80 » Thu Mar 15, 2007 1:55 am

salutare! Ma bate si pe mine gandul sa plec in Spania si vroiam sa-i intreb, pe cei care au trecut prin MIR si examenul de limba, daca merita sa incerc sa dau MIR-ul in 2008, desi abia acum ma apuc de spaniola. Cu alte cuvinte am vreo sansa anu asta sau mai bine incerc in 2009?

ZIBBA
newbie
newbie

Postby ZIBBA » Thu Mar 15, 2007 11:42 am

gabriel80 wrote:salutare! Ma bate si pe mine gandul sa plec in Spania si vroiam sa-i intreb, pe cei care au trecut prin MIR si examenul de limba, daca merita sa incerc sa dau MIR-ul in 2008, desi abia acum ma apuc de spaniola. Cu alte cuvinte am vreo sansa anu asta sau mai bine incerc in 2009?

ai,ai...daca te apuci de invatat serios...vezi ca tre sa dai si examenul de spaniola inainte...ai sanse sa il dai in 2008!bafta multa!

andreeaaeerdna
newbie
newbie

Postby andreeaaeerdna » Fri Mar 16, 2007 1:33 pm

Salut, sunt anul 6 si plec si eu in Spania pentru rezidentiat. Am o intrebare: chiar merita sa dai atatia bani pe academie? Cei care au postat pe aici si au dat mir-ul anul asta, toti ati facut academia pregatitoare? Mersi anticipat

otalen
senior
senior

Postby otalen » Fri Mar 16, 2007 5:18 pm

andreeaaeerdna wrote:Salut, sunt anul 6 si plec si eu in Spania pentru rezidentiat. Am o intrebare: chiar merita sa dai atatia bani pe academie? Cei care au postat pe aici si au dat mir-ul anul asta, toti ati facut academia pregatitoare? Mersi anticipat

daca 2000€ nu-s o (asa de mare) problema...merita. dar se poate f bine si fara.
din cate am inteles de pe forum...doar georgia l-a facut anul asta. sorry daca gresesc.

ce e sigur e ca poti sa-l iei f bine si fara. depinde in cea mai mare parte de "materialul clientului". adica...de cat de bine te motivezi de unul singur si toate cele.

la fel de bine puteti sa va strangeti voi cativa si sa luati programul/orarul de anul trecut al vre-unei academii .... dar implica o doza de seriozitate. pe de alta parte... pe unii ii motiveaza f mult faptul ca au cheltuit 2000euro degeaba daca nu se tin de treaba cate 5-8 ore/zi. nu va uitati la mine, ca eu nu am facut asa :))) :D

examenul se ia, nu va faceti griji. important e sa luati ceea ce va doriti!!!

ZIBBA
newbie
newbie

Postby ZIBBA » Wed Mar 21, 2007 1:35 pm

buna tuturor!cei care ati dat MIR-ul...ati vazut ca s-au modificat locurile?...de fapt s-au mai coborat...eu am coborat 92 de locuri :( ...asta din cauza celor care au fost "admisi"dupa examen...nu stiu cum vine kestia asta,dar in fine...pe noi,daca nu aprobam examenul de limba pana la sfarsitul lui februarie ,ne excludeau din examen...vom vedea ce va fi?
ce stiti,cand se dau rezultatele...te anunta in vreun fel daca esti aprobat sau nu?
multa bafta!

sparks

echivalare diploma

Postby sparks » Wed Mar 21, 2007 2:23 pm

Pentru cei care si-au echivalat deja diplomele:
vi s-a cerut prezenta in programa analitica a vreunei materii in mod special (ma gandesc aici la istoria medicinei sau biostatistica, sau vreun alt optional obscur pe care nu l-am facut la momentul potrivit)?
este necesar un numar minim de credite?

otalen
senior
senior

Re: echivalare diploma

Postby otalen » Wed Mar 21, 2007 4:46 pm

sparks wrote: [...]istoria medicinei sau biostatistica, sau vreun alt optional obscur [...]

:) :D in medicina de azi evidence-based ... numa´ "optional obscur" nu e biostatistica :)) fapt reflectat si in intrebarile de la mir unde statistica/epidemiologia e depasita doar de digestiv ca nr de intrebari. si la egalitate cu infectioasele si cardiologia.

mie nu mi-au cerut nimic (dar, pe de alta parte, facusem si statistica si informatica si istoria medicinei si...educatia fizica :) ). in 3 luni mi-au echivalat-o. si asta era la sf lui 2005.

mai bine ia-ti foaia matricola si posteaza toate "optionalele obscure" pe care nu le-ai facut, in speranta ca cineva care nu le-a facut are diploma omologata deja. ar fi cel mai simplu. ca altfel cred ca fiecare se gandeste la alte optionale (de exemplu eu nu am facut optionalul de boli tropicale dar nu mi l-a cerut nimeni la omologare).

in privinta creditelor...cat timp le-ai aprobat, e ok. iti va afecta doar expedientul academic...dar despre asta nu mai ai de ce sa te ingrijorezi acum :)

ZIBBA wrote: ce stiti,cand se dau rezultatele...te anunta in vreun fel daca esti aprobat sau nu?

rezultatele se dau pe 23. ma rog, se afiseaza pe net (unde le poti vedea doar cu nie sau nr pasaport) si la subdelegatia de guvern (stii drumul :D ). iar aprobat...daca iti scrie deja pe ce loc esti inseamna ca esti admisa.

de altfel iti scrie si in situación personal en la convocatoria actual:
Ministerul Lor ... al Sanatatii wrote:Su instancia ha sido 'Admitida'.
Su Nacionalidad es: RUMANIA
Su localidad de examen es: BARCELONA

cu mici exceptii (cred ca-i poti numara pe degetele a 2-3 oameni :) ), toti am coborat cateva locuri (mai putin cei de sus, mai mult noi ceilalti). hang on there!!

bafta multa.

ZIBBA
newbie
newbie

Postby ZIBBA » Wed Mar 21, 2007 5:48 pm

merci ,otalen...asa scrie..."admitida"dar eu credeam ca se refera la situatia mea in examen...adica admisa dupa examenul de spaniola.sa fie asa cum zici tu!sa ai bafta si sa iti alegi ce iti doresti! :)

otalen
senior
senior

Postby otalen » Wed Mar 21, 2007 6:40 pm

ZIBBA wrote:asa scrie..."admitida" dar eu credeam ca se refera la situatia mea in examen...adica admisa dupa examenul de spaniola.

pai la situatia in examen se refera. asa ziceam si eu...ca ai dosarul complet (cu tot cu omologare si exam limba)

tu te refereai la a prinde sau nu un loc?! pai...asta nu o sa o stii decat in momentul in care iti vine randul sa alegi. la alegerea locurilor sunt convocati toti cei a caror "instancia" a fost "admitida". in masura in care ajung locurile, normal. dar nimeni nu stie a priori pana la ce numar se ajunge (candva dupa 23 martie o sa apara programarea pe zile)
gangas, de pe mir y medicina/foro de p@si, zice ca or sa renunte cam 2100 (el a cam "nimerit-o" cu statisticile lui, dupa cum cred ca stii :) ). singura diferenta fata de anul trecut ar fi numarul de extranjeros. dar pana nu alege al 574lea sau cate locuri sunt pt straini....nu poti sa stii unde se opreste imparteala.

baft si tie

kuky_nic
junior
junior

spania

Postby kuky_nic » Wed Mar 21, 2007 9:55 pm

stie cineva de vreun dictionar medical roman spaniol:D?

oana_N
newbie
newbie

Re: spania

Postby oana_N » Thu Mar 22, 2007 11:24 am

Buna am descoperit acest forum acum 2 luni dar abia acum mi-am facut curaj sa va scriu.Vreau sa felicit pe toti care ati avut curaj sa plecati si sa dati MIR.M-am hotarat sa-mi incerc norocul si cunostintele si in alta parte pt ca aici nu se mai poate. Puteti sa-mi spuneti cum as putea face rost de manuale CTO(am vazut ca ZIBBA a ajutat si pe altii).

otalen
senior
senior

Postby otalen » Thu Mar 22, 2007 4:09 pm

cu dedicatie pt cei care or sa aleaga in aprilie :):
Un suflet de artist \":)\" wrote:¿Cómo es el "día D"? ¿Y la hora"H"?
Enhorabuena, después de mucho sacrificio has hecho un viaje a Madrid con un solo objetivo; elegir plaza. Estás en el Día D.
En el ministerio hay dos salas; una para los "electores" y otra para los acompañantes o familiares-. Los electores entran por el costado izquierdo del Ministerio a la hora señalada por el propio ministerio. Los familiares pueden entrar y salir a sus anchas cuando quieran, no es necesario que estén allí a primera hora de la mañana o de la tarde. Los familiares entran por el costado derecho del Ministerio. En el salón de actos de los MIR hay un locutor que va "cantando" cada una de las plazas asignadas con un micrófono. En el salón de actos de los familiares hay altavoces por los que se oye lo que ocurre en la sala de asignación de plazas.
Sigamos a un opositor desde el momento que llega al ministerio para ver cómo discurre su día. Primero se dirige al costado izquierdo del ministerio. A continuación verá un grupito de gente con cara de MIR y mintiendo todos acerca de sus intenciones....."si yo lo que he querido ser toda mi vida es anatomopatólogo en Ceuta*...." ( y luego resulta que coge cardio en Madrid). (Que conste que no tengo nada ni contra los anatomopatólogos ni contra Ceuta.) Poco a poco el "grupito" va creciendo y se convierte en gentío, luego en muchedumbre, y finalmente en marabunta. Es entonces la hora de entrar. Las puertas siguen sin abrirse, la gente se va impacientando poco a poco. Miras el reloj así como 30 veces en dos minutos y te preguntas si tu reloj estará bien sincronizado con la hora oficial. Concluyes que sí lo está y a continuación te preguntas si el reloj del bedel también estará bien sincronizado. De repente te da la impresión de que por los altavoces de la calle están diciendo algo, no estás seguro de qué es así que levantas la barbilla y arrugas la cara mientras pones cara de estar haciendo un esfuerzo por oír lo que dicen. Son nombres de gente. Te das cuenta de que están llamando a 300 (ó 350 según el turno) personas con nombre y dos apellidos. Si es por la mañana, tienes suerte, no hace mucho calor. Si es por la tarde te preguntas si podrás aguantar hasta derretirte al sol o no. La lista va de 50 en 50. ¡POR FIN! Han dicho tu nombre. Te abres paso entre la gente y te metes dentro. Hay dos colas; una para los números pares y otra para los impares. Allí presentas el DNI, ellos te dan un papel en el que pone tu nombre y número de orden. También te entregan un listado de todas las plazas que quedan libres tras finalizar el último turno. Esta misma lista es la que publicaron en el tablón de la entrada tras finalizar el anterior turno. Pasas por un pasillo y llegas al salón de actos de opositores. Te sientan en una sala que recuerda a las conferencias de la ONU y empieza la sesión.
Te contarán cómo se elige, que apagues los móviles, que estés atento, etc.... yo te lo cuento ya, no vaya a ser que con los nervios no te enteres. Hay 4 ordenadores. Los dos de la izquierda son para consultar plazas vacantes. El de la derecha es para que tu le des al botón "INTRO" una vez que hayas comprobado que tu nombre y plaza elegida son correctos. El otro ordenador no sé para qué está, la verdad. Os irán llamando de 10 en 10. Ahí van los diez primeros Fulano, Mengano, Zutano, etc,etc.. Se levantan esos 10, van a la mesa de los ordenadores, consultan algo si quieren, y pasan al ordenador de asignación (el del intro). Verás que tras elegir cada uno de los MIRes en una pantalla al fondo pondrá su número de orden, nombre, lo que ha elegido... De todos modos lo "cantan" por el micrófono con lo cual lo oyes también. Antes de que se acabe la cola de los 10, llaman a los 10 siguientes, de modo que siempre hay una pequeña cola. Cuando por fin te llaman a ti, bajas, consultas, te vas al último ordenador y allí le dices : Quiero tal plaza. Te enseñan una pantalla con tu número de orden, nombre, especialidad, hospital y ciudad. Te preguntan ¿estás conforme? Dices que sí y aprietas el botoncito. Acto seguido tu futuro está elegido. Coges y te largas de la sala. Al salir te dan un papel donde pone lo de la pantalla del ordenador cuando diste al botón. En el papel está escrito dos veces. Una de las copias es para ti. La otra para que presentes en el hospital cuando te incorpores. Mucha gente es incapaz de leer en el ordenador debido a los nerviosy ni siquiera leen lo que pone. Jamás ha habido ningún error, pero te aconsejo que de todas formas prestes especial atención a la especialidad seleccionada si es susceptible de equivocación (Ej: Neurología/Neumología) y en el Hospital, ya que en los datos personales es imposible que se equivoquen.
Consejo: Hazte una lista con las plazas que quieres y en orden. Piénsatelo bien durante unos días en tu casa para confeccionarla, no vaya a ser que te toque decidirte en 10 segundos delante del ordenador. No se trata de hacer una lista con 500 plazas, sino que entre esas 500 plazas haya plazas con posibilidades. Por ejemplo; si tienes un 1500, no se te ocurra hacerte una lista únicamente con las plazas de derma, porque posiblemente, a la hora de elegir hayas tachado ya toda la lista. Si te haces una lista con sólo 10 plazas pero son de hidrología, posiblemente no tengas problemas a la hora de elegir. Por eso lo importante no es cuántas plazas poner en la lista sino cuáles.
La gente suele preguntarse: ¿cuánto tiempo te darán para elegir?. La respuesta es: no hay tiempo. Tu llegas allí y ya sabes qué es lo que queda sin tachar en tu lista. Lo dices y fuera. El intervalo aproximado entre una persona y otra son unos 20-40 segundos.
Ah!! Una cosa que se me olvidaba; puedes retrasar tu elección para poder elegir más tarde (como si hubieras sacado peor número). Por ejemplo si alguien quiere elegir junto a su novi@ puedes dejar correr la cola y elegir justo antes para así asegurar que acabais en el mismo hospital. (L@s hay con un par!!!)
Por lo demás sólo me queda desearte suerte y que cojas lo que cojas te guste cada vez más.

sper sa va fie de folos

bafta multa

otalen
senior
senior

Postby otalen » Fri Mar 23, 2007 11:17 am

calendario asignación plazas: http://sis.msc.es/fse/PaginasDinamicas/ ... nuId=IE-17

LUGAR: SALON DE ACTOS- MINISTERIO SANIDAD Y CONSUMO Paseo del Prado, nº 18 - 20 MADRID

Si finalizados cada uno de los llamamientos quedasen plazas vacantes, la Mesa las asignará a continuación por riguroso orden, lo que se advierte para general conocimiento, indicando que a estos efectos se convoca a todos los aspirantes.

11/04/2007..........ENFERMERÍA.............15:00............351 - 4929

13/04/2007..........BIOLOGÍA............10:00.................1 - 327
..........................QUÍMICA..............10:00.................1 - 145
..........................RADIOFÍSICA.......10:00..................1 - 32

16/04/2007.........PSICOLOGÍA.........8:45....................1 - 1738
..........................MEDICINA............12:15...................1 - 100
.....................................................15:30...................101 - 450

17/04/2007..........MEDICINA............8:45...................451 - 800
.....................................................15:00....................801 - 1150

18/04/2007.....................................8:45..................1151 - 1500
.....................................................15:00...................1501 - 1850

19/04/2007............................................................1851 - 2200
...............................................................................2201 - 2550

20/04/2007.............................................................2551 - 2900
...............................................................................2901 - 3250

23/04/2007............................................................3251 - 3600
...............................................................................3601 - 3950

24/04/2007...........................................................3951 - 4350
...............................................................................4351 - 4750

25/04/2007...........................................................4751 - 5250
...............................................................................5251 - 5750

26/04/2007...........................................................5751 - 6300
...............................................................................6301 - 6850

27/04/2007...........................................................6851 - 7500
..............................................................................7501 - 8148

ZIBBA
newbie
newbie

Postby ZIBBA » Fri Mar 23, 2007 12:30 pm

felicitari ,otalen si tuturor celor chemati!sa aveti bafta sa alegeti ce va doriti!va pup pe toti!

otalen
senior
senior

Postby otalen » Fri Mar 23, 2007 1:32 pm

multumim, zibba ... si bafta si tie ...
cat despre chemat ... toti cei care am avut dosarul complet suntem chemati:
Si finalizados cada uno de los llamamientos quedasen plazas vacantes, la Mesa las asignará a continuación por riguroso orden, lo que se advierte para general conocimiento, indicando que a estos efectos se convoca a todos los aspirantes.

asa ca ...bafta tuturor celor cu dosarul admis :)

andans0822
newbie
newbie

Postby andans0822 » Sat Apr 07, 2007 11:06 am

Felices Pascuas a todos!!!!!!!!

otalen
senior
senior

Postby otalen » Sun Apr 08, 2007 10:17 am

andans0822 wrote:Felices Pascuas a todos!!!!!!!!

Hristos a-nviat!!

andans, imi pare ca in spania expresia "Felices Pascuas" se foloseste de obicei pt sarbatorile dintre Navidad si Reyes. rareori, se foloseste "Felices Pascuas de la Resureccion" pt sarbatorile de Paste. sper sa nu gresesc.

bineinteles ca pana sa vad postul tau nici eu nu stiam ce si cum dar neauzind aici urarea asta in ultimele zile am cautat-o pe net si asta e ceea ce am gasit :) aaa....in america de sud se foloseste Felices Pascuas. oricum, merçi de ocazia de a ma lamuri...ca altfel nu-mi trecea prin cap sa caut :)

Paste Fericit!!
Sarbatori Fericite!!

DEVIL
senior
senior

Postby DEVIL » Mon Apr 09, 2007 4:13 pm

bravo Otalen :D tine-o tot asha :!:

Nefy

Salut!

Postby Nefy » Thu May 03, 2007 8:04 pm

Buna la toti!
Stiu ca s-au spus multe despre MIR si omologare pana acum, dar totusi pun si eu intrebarea asta:
-cand ai terminat anul 6, care sunt pasii exacti(de la luarea diplomei) pe care ii faci pentru omologare.
Mersi mult si anticipat!

TibiGZU
elder
elder

Postby TibiGZU » Thu May 03, 2007 9:33 pm

citeste cateva pagini inainte si o sa afli
contesting is a life style

m_moni

Adjudicacion de plazas

Postby m_moni » Sat May 05, 2007 11:27 pm

Otalen, e buna si Medicina de Familie pt tine...decat nimic....

otalen
senior
senior

Re: Adjudicacion de plazas

Postby otalen » Sun May 06, 2007 11:41 am

m_moni...full of...[good intentions:)] wrote:Otalen, e buna si Medicina de Familie pt tine...decat nimic....

.... ???? ..... nu prea inteleg ce vrei sa spui. necunoscandu-te, plec de la premisa ca te-ai exprimat intr-o maniera nefericita si de fapt era o incurajare/felicitare :)
pentru ca altfel nu vad rostul unei remarci gratuite in necunostinta de cauza.
oricum, ma intriga acel "decat nimic" din final. chiar vrei sa-ti detaliez ce alte specialitati se mai puteau alege cu numarul meu (daca nu as fi vrut neaparat med de familie sau interne in barcelona capital)?

pues toma :): alergología, análisis clínicos, anatomía patológica, bioquímica clínica, farmacología clínica, geriatría, hematología y hemoterapia, hidrológia médica (dar asta nu o recomand :)), inmunología, medicina del trabajo, medicina educación física, medicina física y rehabilitación, medicina intensiva, medicina interna, medicina legal y forense, medicina nuclear, medicina preventiva y salud publica, microbiología y parasitología, nefrología, neumología, neurofisiología clínica, oncología radioterápica, psiquiatría si reumatología.

asa ca...de curiozitate...ma cunosti si stii ca e buna si medicina de familie pt mine...decat nimic? cam ce ai fi preferat sa iau? ce mi s-ar fi potrivit mai bine? mai dau o data la anul si aleg ce vrei tu. ce zici? dar tu iti schimbi specialitatea pe ce vreau eu, atunci?

in alta ordine de idei, fara a-i mai raspunde lui m_moni, de data asta:

parerea mea este ca toti cei care au ales ceva au facut cea mai buna alegere in conditiile date. si toti asteapta cu nerabdare sfarsitul lui mai cand se semneaza contractele. felicitarile mele si...ánimo, que queda poco.

iar pentru cei care nu au dat inca mir-ul si vor informatii...in masura posibilitatilor/cunostintelor o sa incercam sa-i ajutam, ca si pana acum. mai putin cu info despre omologare, caci ma astept sa se fi schimbat cateva chestii de cand cu intrarea in ue. am inteles ca se elibereaza un certif de la ms sau mec si...atata tot. dar pentru asta trebuie sa va interesati voi. am vazut si un topic pe aici legat de chestia asta.

m_moni

Postby m_moni » Sun May 06, 2007 3:06 pm

Otalen,nu trebuia sa te superi.
Vroiam sa te felicit pt medicina de familie...ramasesem cu impresia cu nu erai multumit de ce ai facut....initial,mi-ai dat impresia ca stii foarte bine totul si ca examenul va fi foarte usor pt. tine.Dar ai ales f.bine,e mare nevoie de medici de familie.
Dar de ce medicina de familie se ia pe ultimele locuri in fiecare an?

otalen
senior
senior

Postby otalen » Sun May 06, 2007 4:09 pm

m_moni wrote:Otalen,nu trebuia sa te superi.
Vroiam sa te felicit pt medicina de familie...ramasesem cu impresia cu nu erai multumit de ce ai facut....initial,mi-ai dat impresia ca stii foarte bine totul si ca examenul va fi foarte usor pt. tine.Dar ai ales f.bine,e mare nevoie de medici de familie.
Dar de ce medicina de familie se ia pe ultimele locuri in fiecare an?

nu m-am suparat...doar ca e ciudat cum toti cred ca med de fam e o alternativa acceptabila doar la...nimic. tot recitesc si nu-mi dau seama daca are sens fraza :) ma uit la "rex, caine politist" pe tele5 :)
cat despre faptul ca stiu totul....no way josé. niciodata n-am avut pretentia asta si am recunoscut mil veces ca n-am invatat nici pe departe cat ar fi recomandabil :)
med fam un se ia doar pe ultimele locuri. parerea mea e ca sunt 2 cauze mari si late: 1ª) indivizii care considera ca med fam un e medicina ci doar ceva putin mai bun decat nimic plus cei indecisi care se lasa influentati de primii la momentul alegerii; 2ª) faptul ca sunt vreo 1700+ locuri de med fam.

ca de obicei....astea sunt doar pareri proprii si personale...

btw...merçi pt felicitari.
bafta multa.

otalen
senior
senior

Postby otalen » Sun May 06, 2007 4:52 pm

dupa toate probabilitatile, din motive obiective/subiective, o sa mai dau si la anu' mir-ul. si o sa-mi aleg fie interne fie familie. asta in caz ca nu introduc, in sfarsit, medicina de urgenta ca si specialitate.

surgeon
junior
junior

Postby surgeon » Sun May 06, 2007 6:27 pm

otalen wrote: indivizii care considera ca med fam un e medicina ci doar ceva putin mai bun decat nimic plus cei indecisi care se lasa influentati de primii la momentul alegerii;
ca de obicei....astea sunt doar pareri proprii si personale...

adevarat graiesti si felicitari pt reusita, pt ca sa dai un examen intr-o limba straina, oriunde in lume si sa iei un rezultat ca al tau e o reusita...

Parerea mea insa, din ce am vazut in spital, este ca medicina de familie si internele sunt printre cele mai grele specialitati, doar cei mai buni pot sa o faca la nivel, cei care citesc si le place sa citeasca, toata viata..Si din acest motiv ramane nealeasa, iar cei care nu o aleg se consoleaza cu ideea ca nu au ales-o din cauza ca ... "oricum e un fel de nimic"...dar de fapt nu o aleg si din frica, ca nu ar face fata, pt ca iti vine pacientul in cabinet, trebe sa stii si psihiatrie si asistenta sociala si psihologie si medicina adevarata, ca nu ai Ct si RMN imediat, nu ai laborator chiar la minut, etc...

Eu unul, pt motivele de mai sus nu as alege-o nici intr-o mie de ani, dar cum ai spus, e o parere personala si cinste celor care pot sa o faca bine... Mie imi plac pacientii..."adormiti", adica anesteziati, in felul asta imi pot face treaba in conditii optime...
Succes in continuare !
m-a dat tata la meserie : m-a facut chirurg !

Tamango
senior
senior

Minimanual CTO

Postby Tamango » Tue May 08, 2007 10:58 am

Salutare!

Are careva adresele pentru manualele CTO? Erau mai demult pe rapidshare, dar acum vad ca au disparut! Multumesc anticipat!

maya
junior
junior

Postby maya » Tue May 08, 2007 6:51 pm

"Don't walk behind me i will not lead, don't walk in front of me i will not follow, just walk beside me and be my friend."

Redrose
junior
junior

Postby Redrose » Wed May 09, 2007 9:53 am

Otalen
Felicitari si numai succese pe toate planurile.
Multa BAFTA!

Tamango
senior
senior

Postby Tamango » Wed May 09, 2007 11:06 am

Multumesc Maya pentru adresa insa.....Le fichier que vous voulez télécharger est provisoirement indisponible. :cry:

otalen
senior
senior

Postby otalen » Wed May 09, 2007 11:50 am

merçi mult, redrose. bafta si tie. daca ai nevoie de ceva...suntem aici :)

Tamango wrote:Are careva adresele pentru manualele CTO? Erau mai demult pe rapidshare, dar acum vad ca au disparut! Multumesc anticipat!

sunt niste "minimanuale", de fapt. am o arhiva de vreo 50mega si una de vreo 30siceva ... cu minimanuale, dar unele sunt in doua editii...nu prea imi dau seama ce si cum caci eu am invatat doar statistica, ceva din digestiv si putin din cardio. restul...din ce-mi aminteam din facultate si din ce invatasem pentru plab-uri.
am incercat si mai inainte sa le trimit pe ym, mail-attachment si alte feluri dar nu vrea. oare pe gmail ar merge?
daca are careva un server ftp sa le urc acolo...si apoi sa le dea si la altii tot degeaba, bineinteles!!!...cred ca ar fi cel mai usor. chestia cu "server ftp" :) nu stiu cum functioneaza dar am inteles ca ar fi o solutie. :)

bafta multa, everybody!!

otalen
senior
senior

Postby otalen » Wed May 09, 2007 12:19 pm

am mai invatat si ceva infectioase :) de asta uitasem. :)
sunt pe cale sa gasesc doua linkuri pe rapidshare.com cu minimanualele. dar trebuie sa mai caut putin, ca merge f incet.
keep in touch. :)

otalen
senior
senior

Postby otalen » Wed May 09, 2007 1:42 pm

Tamango
senior
senior

Postby Tamango » Wed May 09, 2007 2:19 pm

Merge! Multumesc otalen, multumesc maya!!! :)

otalen
senior
senior

Postby otalen » Wed May 09, 2007 2:52 pm

in vreo juma´ de ora apare si bulku´ celalalt. daca totul merge bine.

otalen
senior
senior

Postby otalen » Wed May 09, 2007 3:57 pm

imi pare ca jumatea de ora s-a facut o ora plina ochi.
anyway, better late than never!! ( or was it...better never than too late?!) :)

http://rapidshare.com/files/30345905/mu ... 2.rar.html

que aprovechéis! :)

emptyspaces
senior
senior

Postby emptyspaces » Thu May 10, 2007 11:01 am

stie cineva dak imi pot duce actele la madrid direct fara sa le depun la ambasada spaniei din bucuresti?si dak da unde in madrid?va multumesc

otalen
senior
senior

Postby otalen » Thu May 10, 2007 11:16 am

emptyspaces wrote:stie cineva dak imi pot duce actele la madrid direct fara sa le depun la ambasada spaniei din bucuresti?si dak da unde in madrid?va multumesc

http://www.mec.es/mecd/jsp/plantilla.js ... ea=titulos

te-ai interesat daca nu s-a schimbat ceva de cand cu ianuarie 2007? daca s-a schimbat ceva, pls posteaza ce si cum.

chiar daca le depui la ambasada (ma rog...agregaduria de educacion, sau asa ceva), imi pare ca tot trebuie sa pui adresa unde vrei sa le trimiti. nu-mi mai amintesc f bine, ce-i drept :) eu le-am trimis la paseo del prado 28, imi pare. prin agregaduria respectiva.

bafta la dele celor care il dati acum. maine e, nu?!

Return to “Spania”