briefly ti-ai expus parerea iar parerea mea venita ca reply ti-a dat peste bot deoarece faza cu datu in judecata este o imbecilitate atroce (am si argumentat-o vezi?) la care bineinteles ca m-a mancat sa imi dau cu parerea (nu a fost o agresiune ci o simpla constatare, ca si penibilitatea aia cu 2 luni jumatate de bonuri cand abia a trecut 2 luni da in fine), ca de asta este forum, altfel ar fi anunturi si nu s-ar mai zice post REPLY. cat despre cat simt sa comentez simplu, unii simte ca are mai mult/e de zis altii treaba lor. si desigur ca e treaba mea, mi-ai expus o situatie am vazuto aici, la mine pe monitor acasa, in fatza mea.
bine, da spitalu in judecata ti-am spus cam ce se va intampla. persista insa, confirma
ai gasit un avocat?
totusi nu crezi ca ar trebui sa sesizezi parchetul sau poate politia? de aici totusi pare deturnare de foduri.
totusi iti garantez ca spitalul este ok la pb bonuri nu e vorba de nesimtire si tot ce vei obtine vor fi bonurile pe care oricum tot ti le vor da, cand vor ei. si daca faci proces le vei primi tot cand vor ei. de-asta zic ca mi se pare o prostie
tzinene l-a curent