banare

pareri, reclamatii
187.92a
addicted
addicted

banare

Postby 187.92a » Tue Mar 13, 2007 9:54 pm

nu sh daca se mai fac banari pe imed, dar daca e sa fie la o adica sa nu uitam sa avem in vedere:

GIGN-neu wrote:su*e-o si tu si forumu... apropo de diploma aia de medic pe care trebe sa o luati... puteti sa v'o bagati undeva ca tot niste ignoranti veti ramane... am plecat de pe forum ca s'a imputit rau... hai sictir pt raspunsurile care vor urma...

http://www.imed.ro/forum/viewtopic.php?p=105930#105930

nu sh, paote fac eu pe mironosita, da hai sa inauguram un topic de pârãli, nu??:))

nu de alta, da presimt ca iar se-ntoarce :lol:

cosmina-gabriela
elder
elder

Postby cosmina-gabriela » Wed Mar 14, 2007 1:13 am

de-aici si topicul" cel mai groaznic,infricosator film" by gign Team

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Mar 14, 2007 1:19 am

vedeti de ce zic ca tbuie ban?
4 ore s-a abtinut
ce te faci si cu astia dintr-a opta:))

anncush
senior
senior

Re: banare

Postby anncush » Wed Mar 14, 2007 2:17 pm

GIGN-neu wrote:
trident wrote:nu de alta, da presimt ca iar se-ntoarce

fii sigur ca ma voi intoarce... dar nu pe forum (am terminat'o cu imedu) ci in cosmarurile voastre...

LOOOOL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bietu copil, nici macar nu-si da seama k daca posteaza pe imed inseamna k s-a intors... saracu...nu e pe treba lui!
io zic sa nu-l contrazicem k asa am auzit io k pe astia mai zuzu nu tre' sa-i contrazici.
Slowly getting less stupid :)

seb
senior
senior

"you_been_banned" :))

Postby seb » Mon Mar 26, 2007 10:07 pm

Poate sa-mi spuna cineva dupa ce criterii se face ban de IP?
Am scris un mesaj pe usmle, si la cateva minute primesc mesajul "you_been_banned". Cine a facut mesajul asta, ar fi bine sa invete niste engleza daca in romana nu stie sa scrie.

Mie imi miroase a abuz cras ban-ul respectiv, dar poate imi explica cineva contrariul..
http://www.americas400thanniversary.com/ Nici n-au trecut 400 de ani si hop si eu.. :D

"Not everything that counts can be counted, and not everything that can be counted counts."

seb
senior
senior

"you_been_banned" :))

Postby seb » Mon Mar 26, 2007 10:08 pm

Poate sa-mi spuna cineva dupa ce criterii se face ban de IP?
Am scris un mesaj pe usmle, si la cateva minute primesc mesajul "you_been_banned". Cine a facut mesajul asta, ar fi bine sa invete niste engleza daca in romana nu stie sa scrie.

Mie imi miroase a abuz cras ban-ul respectiv, dar poate imi explica cineva contrariul..
http://www.americas400thanniversary.com/ Nici n-au trecut 400 de ani si hop si eu.. :D

"Not everything that counts can be counted, and not everything that can be counted counts."

TibiGZU
elder
elder

Postby TibiGZU » Mon Mar 26, 2007 11:22 pm

tocmai ai primit ban :lol:
contesting is a life style

seb
senior
senior

Postby seb » Tue Mar 27, 2007 12:14 am

tibigzu,

interesant raspuns, dar tocmai asta ziceam si eu, ca mi-a fost banat IPul si vroiam sa stiu de ce. Si nu stiu ce e asa hilar pentru tine.
Eram si eu curios de conditiile in care se face acest ban, daca se face automat sau manual etc.
Nu ca as fi facut ceva care sa fie logic sa declanseze un ban.. dar teoretic tot timpul exista o explicatie, macar una care sa mentioneze ca a fost o eroare.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Mar 27, 2007 12:59 am

pai sa nu facem si noi o caterinca de mata?
(matale)
1. n-am inteles daca ai primit mesaju pe private sau unde
2. daca e pe contu asta nu inteleg ca tot postezi
3. ai mai slabit? :eating:

seb
senior
senior

Postby seb » Tue Mar 27, 2007 3:03 am

trident, caterinca sa faci de prietenii tai. Nu-mi aduc aminte sa fi stabilit o relatie care sa-ti permita sa faci tu caterinca de mine. A, pentru ca am scris pe forumul pe care tu ai scris jde mii de mesaje, imi pare rau dar nu iti da drepturi din astea.

Banul a fost de IP din cate inteleg eu, si nu folosesc de ieri internetul deci am gasit si eu metode sa apar cu diverse IPuri pe aici. IPul cu care am intrat initial incepe cu 71.63. si ISPul e Comcast (SUA).

La intrebarea a 3-a ti-am raspuns in prima parte. Oricum tare am senzatia ca facem conversatie de dragul conversatiei, pentru ca nu stii sa-mi raspunzi la intrebarea pe care am pus-o din primul post.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Mar 29, 2007 6:14 pm

bine, si acum ca am epuizat intrebarile fa 3 flotari
ciudat, eu imi aduc aminte de unu zavoianu care imi facea avansuri. si ca sa te dezarmez sunt in continuare straight

seb
senior
senior

moderatori?

Postby seb » Thu Mar 29, 2007 7:12 pm

Asteptam un moderator sa raspunda, dar vad ca nu dau decat de troll-i care, asa cum ii sta bine unui troll, au IQul cel mult pe sfertul frustrarilor adunate.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Mar 29, 2007 7:20 pm

dubios, eu as fi jurat ca faci flaming pe topicul initiat de mine.

IQul cel mult pe sfertul frustrarilor adunate

:lol: :lol: tu stii ce-ai vrut sa zici.
oricum frumoasa eschiva
nu inteleg de ce a avut de suferit demersul logic :P

TibiGZU
elder
elder

Re: "you_been_banned" :))

Postby TibiGZU » Thu Mar 29, 2007 9:43 pm

seb wrote:Poate sa-mi spuna cineva dupa ce criterii se face ban de IP?

nu tre sa mai faca nimeni caterinca de tine. deja a facut ala care ti-a trimis mesaju de mai sus :lol:

seb
senior
senior

precizari..

Postby seb » Fri Mar 30, 2007 7:10 am

M-am mai uitat un pic pe forumul asta pe care nu mai intrasem de ceva vreme si se pare ca mai peste tot a devenit un fel de bar de negri dominat de cativa.. Sau mai pe şleau, sunt cativa care fac pe desteptii mai pe toate topicurile, si prin asta nu vreau sa le jignesc inteligenta, dar a face pe desteptul inseamna a fi un frustrat cu frustrari mult peste masura inteligentei. Asta ca sa fac si o traducere a ceea ce am zis mai sus.

Nu sunt nici pe departe expert si nu e parte esentiala din viata mea a scrie pe forumuri dar stiu niste reguli minime care spun ca a deschide un topic nu inseamna ca topicul respectiv e casa ta si nici ca oricine altcineva trebuie sa-si ceara voie sa scrie "la tine" iar "tu" ai voie sa spui ce-ti trece prin cap acolo. Ba chiar nu se cade a deschide un alt topic doar ca sa ai un topic "al tau" ci se cauta intai topicuri existente, relevante pentru discutia pe care vrei sa o faci, motiv pentru care am scris pe "topicul altuia".
Atacuri la persoana, frustrarile si chiar editarile ulterioare ale mesajelor sunt apanajul trolilor. A pune o intrebare on topic este ceea ce se face pe un forum.

Bagandu-ma in discutii sau explicatii cu indivizi ca voi se poate considera foarte usor off topic si pe majoritatea forumurilor care chiar au moderatori posturile astea ar fi sterse: sa ne intelegem, stergerea ar fi inceput totusi cu posturile voastre.

Si daca se va gasi un moderator sa descopere ca ce scriu in postul asta e off topic l-as ruga mai intai sa se uite asupra intrebarilor mele on topic de mai sus si de asemenea il rog daca se poate sa stea 2 minute sa tasteze un raspuns.

O sa stau totusi on topic atasand un print screen cu pagina care imi apare cand incerc sa accesez forumul fara "metode de schimbare de IP". Lista IPurilor blocate e singurul link care functioneaza acolo si e o lista foarte lunga.

Si ca sa fiu clar si in privinta mesajului "you_been_banned", corect e: "you_have_been_banned" sau "you_are_banned" sau mai corect in cazul asta "your_IP_has_been_banned"
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Fri Mar 30, 2007 3:08 pm

you been punk'd
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

seb
senior
senior

comlpetare la precizare

Postby seb » Fri Mar 30, 2007 6:18 pm

Cred ca fata de moderatori (pe unde or fi ei) e corect sa recunosc si eu ca am fost initial frustrat de mesajul sec pe care l-am primit si de faptul ca mi-a fost banat IPul fara motiv legat de actiunile mele. Corect mi s-ar fi parut ca daca se fac banuri, pagina care ma anunta ca am fost banat sa-mi explice si motivele pentru care e posibil sa fiu banat, sau poate chiar motivul punctual pentru care IPul meu este banat, precum si metoda prin care pot sa cer o investigare, eventual o adresa de contact, sau ma rog, cum anume se poate ridica banul.

Fata de ceilalti in afara de trident care posteaza pe topicul asta cred ca nu e corect ca am folosit pluralul cand am zis
Bagandu-ma in discutii sau explicatii cu indivizi ca voi se poate considera foarte usor off topic si pe majoritatea forumurilor care chiar au moderatori posturile astea ar fi sterse: sa ne intelegem, stergerea ar fi inceput totusi cu posturile voastre.

pentru ca trident a fost de fapt in flagrant off topic aici, si tot el a facut de fapt atacurile la persoana. tibigzu si mai nou kooksee, voi ati avut niste replici cel mult rautacioase si care par ca-i tin isonul lui trident, dar nu cred ca trebuia sa va introduc in aceasi oala, nici macar indirect, prin folosirea pluralului.

Pentru ca tot nu primesc un raspuns pertinent, care cred ca nu poate veni decat din partea moderatorilor, o sa incetez sa mai postez si sa urmaresc topicul asta, mai ales pentru ca acum cred ca am facut toate precizarile in legatura cu banarea, iar discutiile off topic de aici nu sunt motivul pentru care am postat.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Mar 31, 2007 11:10 am

frate da lung mai esti. bravo, apreciem atitudinea e bine ca va cunosteti locul. altcineva la 'Dansez pt tine'? :)

victor
elder
elder

Postby victor » Mon Apr 02, 2007 12:47 pm

rezolvat, scos de pe lista de banned IPs ipurile de pe care ai postat, era unul din cele aprox 15 pe care le-ai folosit pana acum. Imi pare rau pentru incurcatura si pentru experienta prin care ai trecut, ma bucur ca ai putut folosi in continuare forumul si sper sa te vedem mai des pe aici.

ca explicatii, nu stiu daca o sa iti fie de ajuns, pe scurt sunt 2 metode/fitre anti spam pe care le folosim, tu ai intrat (din pacate nu prea pot sa explic cum, daca e de la tine initiating event sau din alta parte, maybe check for adware, malware, spamware etc) in aceeasi clasa de IPuri cu niste message de spam gen jessica alba etc. Cat despre mesajul in engleza care te-a oribilat, vine built-in de la scriptul de spam, asa cum l-o fi facut cine l-o fi facut. O sa incercam sa mai lucram la filtre sa le mai updatam, modificam, rafinam, timp sa fie.

welcome back.

TibiGZU
elder
elder

Postby TibiGZU » Mon Apr 02, 2007 1:12 pm

victor wrote:tu ai intrat in aceeasi clasa de IPuri cu niste message de spam gen jessica alba

iote cine ne dadea noua filmuletze xxx cu jessica alba in fiecare saptamana :lol: :lol: :lol:

seb
senior
senior

mersi

Postby seb » Sat Apr 07, 2007 5:38 am

Mersi Victor de ajutor!

De fapt am cerut explicatii pe forum pentru ca nu era nici o explicatie in mesajul care zicea ca am fost banat, si chiar daca eram convins ca e un script care m-a bagat in oala care nu trebuia as fi vrut sa fie o metoda mai evidenta prin care sa cer ridicarea banului.

Initial am intrat de pe un singur IP, unul de Comcast (ISP) cu care apoi n-am mai putut sa intru. Asa ca mi se pare ca am intrat de fiecare data cu alt IP ulterior.. Comcast e un ISP care cred ca are cateva zeci de milioane de useri, deci daca scriptul a blocat clase de IP de la comcast probabil m-a blocat pe mine impreuna cu alte milioane de useri care insa nu s-au chinuit sa intre pe imed. De fapt nu am putut gasi exact IPul meu in lista de IPuri blocate pe care o publica imed, adica nu am gasit terminatie identica.
In privinta malware, spyware etc e foarte putin probabil dar nu e total exclus cum nu e pentru nici un PC ruland windows.

Un Paste fericit!

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Apr 08, 2007 3:24 pm

super, si acum ca a intrat bastos de-asta avem acum spam pe toata linia :twisted:

Alexei___
senior
senior

IP banat

Postby Alexei___ » Sun Oct 07, 2007 7:05 pm

Hello!

M-am trezit si eu cu un IP banat. E vb de 84.232.245.212 - daca incerc sa accesez imed-ul de pe acest IP, pur si simplu nu merge (gaseste IPul pentru imed.ro si atat); deci nici macar un mesaj user-friendly prin care sa fiu anuntat ca am fost dat afara :)

Intrucat ma consider un user civilizat, as dori sa pot reintra de pe acest IP. 10q.
"Black holes are where God divided by zero." - Steven Wright

pasarilatilungila
elder
elder

Postby pasarilatilungila » Sun Oct 07, 2007 8:58 pm

vezi sa nu fie ip-ul imedului blocat de firewallurile rds ( incearca asa: in start - run scrie tracert imed.ro si vezi ultimul ip unde se blocheaza, suna la serviciul de asistenta de la rds si zi-le sa scoata din firewallul lor ipul ala)
SAU
uneori, si mie nu imi mere imedul (pur si simplu nu mi-l incarca browserele)

a 2-a zi insa mere ;)
And the PRIDES shall stand as one, powerful in the LIGHT and SUPREME among BEINGS

Alexei___
senior
senior

Postby Alexei___ » Sun Oct 07, 2007 9:15 pm

Nop - WinMTR-ul imi indica ca toate host-urile imi raspund la ping in afara de ultimul (pachetele trec de inca 2 routere dupa buh1-cr2-gw-roedunet.rdsnet.ro, ceea ce ma face sa cred ca ce nu e in regula e dincolo de rds).

IPul apare clar in "Lista de IPuri banned" si oricum imed nu merge de pe IPul asta de mai multe zile.

10x anyway

pasarilatilungila
elder
elder

Postby pasarilatilungila » Mon Oct 08, 2007 12:23 am

srry i couldnt help
And the PRIDES shall stand as one, powerful in the LIGHT and SUPREME among BEINGS

Cyph3r
elder
elder

Postby Cyph3r » Sat Oct 20, 2007 12:12 pm

hello
am o prietena ce ma roaga sa ii scoateti din lista de ban ip'ul 193.33.118.12
el apare in lista de ip banned dar ea nu face decat teste grila pe imed/rezidentiat.
Multumesc anticipat.
P.S. Intrebare: de ce a fost totusi banat ip'u intrucat ea nu are cont pe forum deci nu a zis cuvinte licentioase.Cat despre atacat, ff putin probabil.
I choose not to choose life.And the reason..there is no reason.Who needs reasons when you got medicine??

Alexei___
senior
senior

Postby Alexei___ » Sat Nov 24, 2007 11:05 pm

Hello! Iarasi m-am trezit cu 2 IPuri banate: 85.120.130.53 si 84.232.245.212. Banarea asta pare destul de prost facuta in conditiile in care nu tin minte sa fi atacat imed.ro :D. Nu exista vreo metoda de a defini un whitelist? :P

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Nov 28, 2007 11:47 pm

pretentiosilor. eu am stat asa 3 luni si n-am mai carait. try hide ip pana una alta, daca pb persista

hector
senior
senior

Postby hector » Thu Feb 21, 2008 11:59 pm

de ce am ban pe ip? acum intru cu proxi.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Feb 22, 2008 3:14 am

de parca ai fi singurul:
viewtopic.php?f=3&p=138096#p138096
:)

hector
senior
senior

Postby hector » Thu Feb 28, 2008 12:50 am

uitasem

Dr.Lili
elder
elder

Postby Dr.Lili » Sat Mar 29, 2008 2:00 am

VREAU BANARE
love is everything we payed
life is beautiful; try it today

Dr.Lili
elder
elder

Postby Dr.Lili » Sat Mar 29, 2008 2:08 am

VREAU BANARE, sunt nebuna de legat si va stric tot forumul daca nu ma luati in serios
love is everything we payed
life is beautiful; try it today

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Mar 31, 2008 5:44 pm

ce ti-as indeplini dorintza.......... :lol: :lol:
anyone?

danhia
elite
elite

Postby danhia » Mon Mar 31, 2008 6:27 pm

nah, trebuia tu sa o alungi si sa-mi strici taota distractia!
Red Apple

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Apr 01, 2008 2:21 pm

te distreaza lili? pe mine ma scarbeste... :cry:

danhia
elite
elite

Postby danhia » Tue Apr 01, 2008 6:48 pm

ei hai! esti tu asa mai plictisit probabil.
mie imi placea de ea mult. stii mi-a lasat si bilet de adio cand s-a sinucis de pe imed. ..... :lol:
Red Apple

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Apr 01, 2008 11:42 pm

eu am sinucis-o pe myry; btw auzi tu ai obs ce priza ai la persoane duse cu sorcova (m gnd la o grasa, un gras-stii al cine fac referire, acum si lili..)
ciudat, zic eu

hector
senior
senior

Postby hector » Wed Apr 02, 2008 1:17 pm

mie mi se parea f inteligenta clona lili. nu stiu cum poate exista asa ceva.

Return to “Forum feedback”