Cred ca fata de moderatori (pe unde or fi ei) e corect sa recunosc si eu ca am fost initial frustrat de mesajul sec pe care l-am primit si de faptul ca mi-a fost banat IPul fara motiv legat de actiunile mele. Corect mi s-ar fi parut ca daca se fac banuri, pagina care ma anunta ca am fost banat sa-mi explice si motivele pentru care e posibil sa fiu banat, sau poate chiar motivul punctual pentru care IPul meu este banat, precum si metoda prin care pot sa cer o investigare, eventual o adresa de contact, sau ma rog, cum anume se poate ridica banul.
Fata de ceilalti in afara de trident care posteaza pe topicul asta cred ca nu e corect ca am folosit pluralul cand am zis
Bagandu-ma in discutii sau explicatii cu indivizi ca voi se poate considera foarte usor off topic si pe majoritatea forumurilor care chiar au moderatori posturile astea ar fi sterse: sa ne intelegem, stergerea ar fi inceput totusi cu posturile voastre.
pentru ca trident a fost de fapt in flagrant off topic aici, si tot el a facut de fapt atacurile la persoana. tibigzu si mai nou kooksee, voi ati avut niste replici cel mult rautacioase si care par ca-i tin isonul lui trident, dar nu cred ca trebuia sa va introduc in aceasi oala, nici macar indirect, prin folosirea pluralului.
Pentru ca tot nu primesc un raspuns pertinent, care cred ca nu poate veni decat din partea moderatorilor, o sa incetez sa mai postez si sa urmaresc topicul asta, mai ales pentru ca acum cred ca am facut toate precizarile in legatura cu banarea, iar discutiile off topic de aici nu sunt motivul pentru care am postat.