postati aici ce stiti de sedinta asta a rectorilor-tr comun
-
- newbie
camiza79@yahoo.com
mersi Alina-Mihaela.
mersi Alina-Mihaela.
- alinamihaela
- senior
- adellyne_85
- elder
- matrix
- elder
eu nu cred ca toata lumea o sa dea la bucuresti. eu sunt din bucuresti si imi convine, dar mi se pare bataie de joc fata de cei din alte orase.
logic e sa dai unde ai facut facultatea....ca doar sunt aceleasi subiecte, aceleasi aparate de corectat, aceleasi conditii.
ca doar rezi nu trebuie sa fie sponsor pt hotelurile din bucuresti

logic e sa dai unde ai facut facultatea....ca doar sunt aceleasi subiecte, aceleasi aparate de corectat, aceleasi conditii.
ca doar rezi nu trebuie sa fie sponsor pt hotelurile din bucuresti

Viata lunga si prospera!
- andy gavrilescu
- cel mai imedist din 2013
matrix wrote:logic e sa dai unde ai facut facultatea....ca doar sunt aceleasi subiecte, aceleasi aparate de corectat, aceleasi conditii.
da, da, sigur, si supraveghetorii/comisia tot din centrul respectiv sa fie...ar fi bataie intre centre, care a avut cel mai mare nr de candidati admisi in rezidentiat...iar ar lua toti punctaj maxim

- miknik
- senior
- andy gavrilescu
- giacarangi
- junior
Poate o sa par cazuta din cer dar de unde aveti voi lista asta ciudata????Mi se pare culmea sa fie atatea subiecte din Harrison. Eu vreau sa dau pe chirurgie .Dupa ce ca Angelescu abia mai exista in lista asta, pe deasupra mai mult de jumatate e Harrison??? Cum e asta un echilibru?? Eu sunt pe bune socata. Asta e cuvantul care descrie cel mai bine ce vad. Lumea de prin tara e de acord cu asa ceva????
...timpul este un copil care muta piesele intr-un joc...
- andy gavrilescu
- crisalia
- senior
- TibiGZU
- elder
crisalia wrote:deci lasand la o parte "alte chesti":), e pe bune lista?....la noi la Bucuresti nu mai zice nimeni nimic........e tacere totala
ca intotdeauna, trebuie mai intai sa afle toata tzara, si abia apoi daca mai aflam si noi, sau sa ne bage vreun asa zis oficial in seama. si mai zice lumea ca sntem buricu targului
contesting is a life style
- singe_s
- junior
giacarangi wrote:Poate o sa par cazuta din cer dar de unde aveti voi lista asta ciudata????Mi se pare culmea sa fie atatea subiecte din Harrison. Eu vreau sa dau pe chirurgie .Dupa ce ca Angelescu abia mai exista in lista asta, pe deasupra mai mult de jumatate e Harrison??? Cum e asta un echilibru?? Eu sunt pe bune socata. Asta e cuvantul care descrie cel mai bine ce vad. Lumea de prin tara e de acord cu asa ceva????
Da , e o porcarie lista asta, cel putin din punct de vedere al celui care vrea sa dea pe chirurgicale

- ildottore
- senior
alinamihaela wrote:Asa...le-am scris direct ca nu merg postate sau nu ma pricep eu...mi-ar fi fost mai usor sa dau n forward pe mail dar nu am adresele voastre de mail.
Adresa mea este karaotzki@yahoo.com
I don't need your attitude... I've got my own..
-
- senior
pai mari sefi de serie?????????
TibiGZU wrote:crisalia wrote:deci lasand la o parte "alte chesti":), e pe bune lista?....la noi la Bucuresti nu mai zice nimeni nimic........e tacere totala
ca intotdeauna, trebuie mai intai sa afle toata tzara, si abia apoi daca mai aflam si noi, sau sa ne bage vreun asa zis oficial in seama. si mai zice lumea ca sntem buricu targului
anumiti sefi de serie din Buc zic cei din provincie ca deja stiu de mult anumite lucruri dar studentii afla ultimii asta dc nu ai parinti medici bine pusi
-
- newbie
fifty-fifty
E drept ca eu sunt subiectiva pt ca vreau medicale..
dar 50-50% nu mi se pare chiar firesc pt k n-am facut in facultate 50-50% iar exam ar tb sa se bazeze pe ce era in facultate.. nu pe ce tocim noi aks fara sa fi trecut vreodata pe langa tema respectiva.
Dar.. suntem in Romania si nimik nu e logic.. pana nu vad ceva oficial imi vad de viatza mea..

dar 50-50% nu mi se pare chiar firesc pt k n-am facut in facultate 50-50% iar exam ar tb sa se bazeze pe ce era in facultate.. nu pe ce tocim noi aks fara sa fi trecut vreodata pe langa tema respectiva.
Dar.. suntem in Romania si nimik nu e logic.. pana nu vad ceva oficial imi vad de viatza mea..

Never, never, never, never, never give up !
- crisalia
- senior
am facut mai multa medicala in facultate pt ca sunt anumite interese la nivelul catedrelor de la le introduce obligatorii de studiat....si nu pt ca materii aberante gen igiena mediului , recuperare medicala, spm ..si multe alte aberatii ar fii mai importante de studiat decat chirurgia plastica, neurochirurgia, ch cardio-vasculara, toracica..........si multe altele.
- TibiGZU
- elder
- crisalia
- senior
-
- senior
ooff
crisalia wrote:nu ma refeream la cele din lista.....ziceam asa la modul general........legat de proportionalitatea medicala-ch.....
Sincer toti am facut materii inutile dar asta nu inseamna ca vor conta la ceva , hai mai bine sa ne concentram pe rezi si sa facem mai multa galagie ca sa ni se dea tematica si bibliografia asa cum au promis cel tarziu pe 15 martie , asa cum o fi tematica aia dar macar sa fie oficiala ca se ne apucam de ceva nu sa ne certam intre noi ca trece timpul si ministrul considera ca 6 luni ne ajung pt invatat iar cei din generatiile trecute zic ca e deja tarziu , macar de ar scoate genomul ala si sa ramana maxim 50 de teme ca nu suntem DATA din star trek .................so...................
- TibiGZU
- elder
la bratz cu angy
crisalia, cre'k tre sa-l parasesti pe angy, nu mai are ce cauta la bratzul tau
acu e mai la moda "la bratz cu harry", sau "la bratz cu cei 5 care-au speriat suflarea medicinista"

acu e mai la moda "la bratz cu harry", sau "la bratz cu cei 5 care-au speriat suflarea medicinista"

contesting is a life style
-
- newbie
bibescu wrote:Daca si cei de pe Chirurgie sunt de acord cu lista de subiecte propuse, inseamna ca vorbesc probabil despre alta decat cea de la Constanta, nu ?! Caci din cate imi aminetesc, acolo subiectele de Chirurgie erau jalnic reprezentate, adica chiar mai nimic din Angelescu si doar cate un subiect ratacit din Schwartz.
Nu intra in discutie ca sunt foarte importante unele subiecte de pe Medicala, care nu au cum sa fie omise din tematica comuna...
Din punctul meu de vedere insa, ar trebui sa plecam de la realitatea ca NU este vorba despre un examen, la care toti au teoretic sansa sa ia nota maxima, daca acopera subiectele, ci despre UN CONCURS! Iar la un concurs nu conteaza doar cunostiintele tale sau baremul de atins, ci si performanta celorlalti. In concluzie, nu ma cuprinde angoasa la gandul ca imi vor "fura" cei de pe Medicale optiunile chirurgicale, ci mi-ar placea sa se dea startul pentru toti in acelasi moment si fiecare sa-si organizeze timpul cum stie. ...Fie ca este vorba despre generatiea care va termina la anul, sau despre noi.
constanta a venit doar cu propunerea ei de subiecte, dar dupa centralizarea tuturor propunerilor din tara, din toate centrele, se va trage o linie si vom afla lista finala de subiecte...asa ca daca a propus Ct, nu inseamna ca asa si ramane...

-
- senior
atentie
dr_zomm wrote:bibescu wrote:Daca si cei de pe Chirurgie sunt de acord cu lista de subiecte propuse, inseamna ca vorbesc probabil despre alta decat cea de la Constanta, nu ?! Caci din cate imi aminetesc, acolo subiectele de Chirurgie erau jalnic reprezentate, adica chiar mai nimic din Angelescu si doar cate un subiect ratacit din Schwartz.
Nu intra in discutie ca sunt foarte importante unele subiecte de pe Medicala, care nu au cum sa fie omise din tematica comuna...
Din punctul meu de vedere insa, ar trebui sa plecam de la realitatea ca NU este vorba despre un examen, la care toti au teoretic sansa sa ia nota maxima, daca acopera subiectele, ci despre UN CONCURS! Iar la un concurs nu conteaza doar cunostiintele tale sau baremul de atins, ci si performanta celorlalti. In concluzie, nu ma cuprinde angoasa la gandul ca imi vor "fura" cei de pe Medicale optiunile chirurgicale, ci mi-ar placea sa se dea startul pentru toti in acelasi moment si fiecare sa-si organizeze timpul cum stie. ...Fie ca este vorba despre generatiea care va termina la anul, sau despre noi.
constanta a venit doar cu propunerea ei de subiecte, dar dupa centralizarea tuturor propunerilor din tara, din toate centrele, se va trage o linie si vom afla lista finala de subiecte...asa ca daca a propus Ct, nu inseamna ca asa si ramane...
UNA SI CU UNA FAC 2 DECI PANA LA URMA DIN CEEA CE AM DISCUTAT CU MAREA NOASTRA DE STUDNETI DIN TARA E CA ACEA LISTA DE LA CONSTANTA A FOST SINGURA CARE A IESIT DIN SEDINTA DE JOI 22 FEBRUARIE CA FIIND ACCEPTATA DE MAREA MAJORITATE , PANA LA URMA NOI VREM TEMATICA SI BIBLIOGRAFIA OADAT OFICIAL SI DUPA AIA II DAM NOI BICE .........
-
- senior
rectorii?
consi wrote:si la iasi e aceeasi lista ca la CT! deci...asta e
si rectorul nostru ne-a zis sa asteptam pana pe 15 martie, dar in mare lista cica ar ramane aceeasi
alti rectori mai zic ceva? sau decani ca vad ca numai cei din iasi si ct sunt f legati de studenti restul sunt legati de scaun
- miknik
- senior
- deiu
- junior
-
- newbie
salutare, va urmaresc de ceva vreme si incele din urma m-am gandit ca e cazul sa postez si io.
si cei din cv au net si mai si citesc. noi chiar azi ne vom intalni tot anul si vom lua in discutie tematica si alte probleme legate di ac minunat ex care se apropie.
propunerea celor de aici am citit-o ieri nu avea genomul, hepatitele cronice, avea ceva din scwartz si inrest asemanatoare. problema se pune ca nu stiu daca ne baga cineva in seama.
si cei din cv au net si mai si citesc. noi chiar azi ne vom intalni tot anul si vom lua in discutie tematica si alte probleme legate di ac minunat ex care se apropie.
propunerea celor de aici am citit-o ieri nu avea genomul, hepatitele cronice, avea ceva din scwartz si inrest asemanatoare. problema se pune ca nu stiu daca ne baga cineva in seama.
- deiu
- junior
- adellyne_85
- elder
choma82 wrote:salutare, va urmaresc de ceva vreme si incele din urma m-am gandit ca e cazul sa postez si io.
care sunteti mai voi aia din craiova care va intalniti si discutati despre rezi? si, culmea, "tot anul"...stai pana deseara la sedinta sa vezi cati veti fi acolo...poi eu aflu despre asta de aci de pe imed, ca de 3 zile de cand a inceput facultatea n-am auzit asa ceva la fata locului, si, slava Domnului, juma din zi la facultate o petrec. asa ma intalnesc si eu cu colegii mei la un suc si vbim despre rezi...ne dam si noi cu parerea. voi o sa treceti de acest level? oricum, multa bafta la discutii, daca stiam mai din timp ma prezentam si eu, asa imi mai ramane sa emit rugamintea de a face public rezumatul discutiei. oricum, fff urat din partea ssm-ului ca nu a pus un afis sa stie lumea. o sa va plictisiti acolo intre voi, probabil aceleasi fete de care toata lumea e satula si care se cred indreptatite sa decida pt tot anul. nu-mi fac griji in privinta deciziilor ce le veti lua voi, pt ca oricum nu se va tine cont de ele. la fel, decizia nu va apartine nici bucurestiului...hai sa fim seriosi, nu studentii iau decizii aplicabile!