2 carti in format electronic pls!
- filhiol86
- junior
2 carti in format electronic pls!
Am nevoie de doua carti:
Cell and Molecular Biology: Concepts and Experiments, 4th Edition by Gerald Karp si World of the Cell, 5th Edition(Illustrated) by
Wayne M. Becker, Lewis J. Kleinsmith, Jeff Hardin
Daca le are cineva si le poate urca pe rapidshare sau sa-mi dea id-ul de mess.10x
Cell and Molecular Biology: Concepts and Experiments, 4th Edition by Gerald Karp si World of the Cell, 5th Edition(Illustrated) by
Wayne M. Becker, Lewis J. Kleinsmith, Jeff Hardin
Daca le are cineva si le poate urca pe rapidshare sau sa-mi dea id-ul de mess.10x
- 187.92a
- addicted
- filhiol86
- junior
- 187.92a
- addicted
- filhiol86
- junior
- 187.92a
- addicted
- filhiol86
- junior
Sunt pasionat de oncologie. Ce este asa de greu?! Ce atitudine am?! Ti-am spus ca vreau sa citesc acele capitole. Nu poti sa le urci. Am inteles. Multumesc foarte mult. Serios. Poate are altcineva o conexiune mai buna si le poate urca. Nu stau in ele acum. Vreau doar sa le citesc. Daca le are cineva si are timp, o sa le urce, daca nu, voi mai cauta. Iti multumesc, dar nu are rost sa te deranjezi sa faci un cd pentru doua carti. Multumesc inca o data.
- andy
- elder
jess face parte din populatia aia de specimene care daca are ocazia sa arunce cu ***** in cineva o face, care se holbeaza ca tampitii cand vad ceva deosebit, intr-un cuvant din taranimea ajunsa la oras, cu sufletul cald si care nu inteleg ce inseamna a iti vedea de treaba. in primul rand ca e proprietatea lui si face cu ea ce considera. jegos/asa esti tu ca te bagi unde nu iti fierbe oala.
poate ca e jegos din alte puncte de vedere, dar pentru asta nu poate fi invinuit.
e incredibil cat de jos a ajuns populatia de studenti la medicina. ii vad si prin spitale, cu niste figuri idioate si pline de rautate tampa. iar cand deschid gura iti vine sa ii iei la palme pur si simplu.
poate ca e jegos din alte puncte de vedere, dar pentru asta nu poate fi invinuit.
e incredibil cat de jos a ajuns populatia de studenti la medicina. ii vad si prin spitale, cu niste figuri idioate si pline de rautate tampa. iar cand deschid gura iti vine sa ii iei la palme pur si simplu.
Not kennt kein Gebot.
- Chingachgook
- addicted
- 187.92a
- addicted
- filhiol86
- junior
-
- senior
filhiol86 wrote:Sunt pasionat de oncologie. Vreau doar sa le citesc.
Salut,
Imi cer scuze ca va deranjez, numele meu este Dominic (ca in semnatura) si am si eu cateva intrebari colegiale pentru filhiol86:
1. Cum se manifesta pasiunea pentru oncologie?
2. De cand ai aceasta pasiune?
3. Imunologia este o pasiune complementara sau o extensie naturala a oncologiei?
4. Cand citesti oncologie (sper ca m-am exprimat corect), o faci cu usurinta, naturaletea si simplitatea unui adevarat impatimit sau te mai poticnesti si tu? Si cand te poticnesti/incurci/dai de greu pasiunea te ajuta/indeamna/obliga sa treci mai departe?
5. Ce sfaturi imi poti da (marturisesc ca si eu m-am indragostit de oncologie, dar binenteles si de imunologie, de fapt

Multumesc colegule,
Dominic
- filhiol86
- junior
dominic wrote:filhiol86 wrote:Sunt pasionat de oncologie. Vreau doar sa le citesc.
Salut,
Imi cer scuze ca va deranjez, numele meu este Dominic (ca in semnatura) si am si eu cateva intrebari colegiale pentru filhiol86:
1. Cum se manifesta pasiunea pentru oncologie?
2. De cand ai aceasta pasiune?
3. Imunologia este o pasiune complementara sau o extensie naturala a oncologiei?
4. Cand citesti oncologie (sper ca m-am exprimat corect), o faci cu usurinta, naturaletea si simplitatea unui adevarat impatimit sau te mai poticnesti si tu? Si cand te poticnesti/incurci/dai de greu pasiunea te ajuta/indeamna/obliga sa treci mai departe?
5. Ce sfaturi imi poti da (marturisesc ca si eu m-am indragostit de oncologie, dar binenteles si de imunologie, de faptde imunohistochimie
, dar simt ca nu prea am vocatie, chemarea aceea launtrica)?
Multumesc colegule,
Dominic
1.Cum se manifesta si pasiunea ta pentru http://www.imed.ro/forum: citesti, citesti, si tot citesti! Nu pot da o definitie exacta asa cum se intampla in cazul tau:"Tendinţă puternică şi nestăpânită însoţită de o preocupare excesivă şi obsedantă pentru satisfacerea unor dorinţe (reprobabile); patimă, viciu." (Posts: 232 in mai putin de o luna! Asta da pasiune!)
2.Nu pot spune cu precizie asa cum este in cazul tau (imi pare rau ca ma repet):18 Jan 2007
3.Nu, imunologia (a se intelege imunitate) este ceea ce-ti lipseste!
4.Ma mai poticnesc si eu. Nu ma poate obliga avand in vedere ca este pasiune si nu o fiinta. In concluzie, te-ai exprimat incorect. Dar sa trecem peste!
5.Sa nu renunti!
Cu placere, colegule
Filhiol86
- cosmina-gabriela
- elder
- filhiol86
- junior
- Chingachgook
- addicted
lasa-i in pace ca astia nu inteleg pasiuni din astea. (cosmina, despre tine vorbesc aici)
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
- senior
dominic wrote: Cum se manifesta pasiunea pentru oncologie?
filhiol86 wrote:Cum se manifesta si pasiunea ta pentru http://www.imed.ro/forum: citesti, citesti, si tot citesti! Nu pot da o definitie exacta asa cum se intampla in cazul tau:"Tendinţă puternică şi nestăpânită însoţită de o preocupare excesivă şi obsedantă pentru satisfacerea unor dorinţe (reprobabile); patimă, viciu." (Posts: 232 in mai putin de o luna! Asta da pasiune!)
Colegule, dintre noi doi, eu sunt actorul. Asa incat te rog frumos sa nu mai faci pe desteptul si incearca sa-mi raspunzi totusi la intrebare. Stiu ce e pasiunea, nu mi se aplica desi am inteles unde bati. E la fel ca...atunci cand iti vine sa faci o laba: te abtii, te abtii, iar la un moment dat nu mai suporti, trebuie sa-i dai drumul. Nu confunda totusi cu sindromul obs-comp, dar banuiesc ca nu ai parcurs inca materia.
Prin urmare, la mine imedul se manifesta intr-un mod nu neobisnuit, ci mai degraba vulgar si mitocanesc cum mi-a atras atentia o colega (care a avut si bunatatea sa ma inteleaga). Acum, curiozitatea mea era urmatoarea: daca pe mine "ma trece" sa scriu pe imed, ca o tenesma oribila, la tine pasiunea pentru oncologie se manifesta intr-un mod asemanator? Sau te trezesti noaptea si bagi astrocitoamele? Pleci de la film si sorbi rapid ceva antioncogene? Si efectiv risipesti energie pentru asta? Ai senzatia de irosire si neimplinire daca nu stii ultimul protocol de tratament al limfomului Burkitt? Te simti bine cand repeti manifestarile clinice ale b. Hodkin? Razi ca un dement in timp ce citesti de Trastuzumab? Te apuca panica daca nu o faci? Senzatia de moarte iminenta si alte rahaturi d-astea?
Era o curiozitate colegule, atata tot! Cum Dumnezeu poate fi cineva intr-atat de pasionat de oncologie si imunologie incat sa ceara, in format electronic, o anumita oncologie, de un anumit autor, o anumita editie si editura. Cu o seninatate halucinanta. Si sa te mai si astepti sa le aiba cineva...
Auziti colegi, ii trebuie la citit!
- cosmina-gabriela
- elder
- 187.92a
- addicted
- filhiol86
- junior
[/quote]
Cum Dumnezeu poate fi cineva intr-atat de pasionat de oncologie si imunologie incat sa ceara, in format electronic, o anumita oncologie, de un anumit autor, o anumita editie si editura. Cu o seninatate halucinanta. Si sa te mai si astepti sa le aiba cineva...
Auziti colegi, ii trebuie la citit![/quote]
Colegule, le-am cautat pe http://www.callisto.ro pentru ca in alta parte nu stiu unde le-as putea gasi. Dar nu am avut succes. De pe http://www.amazon.com nu stiu sa fac comanda. Nu sunt atat de pasionat incat sa ma duc in SUA sau UK pentru a cumpara aceste carti.Daca mi-ai spune unde le-as putea gasi, comanda, ti-as fi recunoscator. Avand in vedere ca nu le-am gasit, m-am gandit: poate le are cineva in format electronic. Atata tot.
De ce ai ajuns sa ma iei peste picior, nu inteleg!
Cum Dumnezeu poate fi cineva intr-atat de pasionat de oncologie si imunologie incat sa ceara, in format electronic, o anumita oncologie, de un anumit autor, o anumita editie si editura. Cu o seninatate halucinanta. Si sa te mai si astepti sa le aiba cineva...
Auziti colegi, ii trebuie la citit![/quote]
Colegule, le-am cautat pe http://www.callisto.ro pentru ca in alta parte nu stiu unde le-as putea gasi. Dar nu am avut succes. De pe http://www.amazon.com nu stiu sa fac comanda. Nu sunt atat de pasionat incat sa ma duc in SUA sau UK pentru a cumpara aceste carti.Daca mi-ai spune unde le-as putea gasi, comanda, ti-as fi recunoscator. Avand in vedere ca nu le-am gasit, m-am gandit: poate le are cineva in format electronic. Atata tot.
De ce ai ajuns sa ma iei peste picior, nu inteleg!
- andy
- elder
-
- senior
Sper ca nu te-ai indragostit de mine Melania. Una peste alta, uite ce-am aflat pana acum:
esti mioapa
ai greutatea mea
ai probleme din ce in ce mai mari cu mustata si acneea
Nu esti chiar genul meu, dar daca apar si tulburari de menstruatie, sa ma anunti ca atunci poti deveni pacienta mea.
Nu ma intreba de la cine am aflat ca ai 100 de kg! Si un sfat: vezi ca la sectiunea cu stepurile au ramas niste topicuri fara sfaturile tale pretioase - eu zic sa nu mai astepti, baga-te sa-ti iei si de la aia bocanci in gura, ca de la mine nu te saturi.
p.s. Ai mai exersat acordul subiectului cu predicatului? Sau la croitorie nu trebuie sa stii limba romana chiar perfect, analfabeto?
esti mioapa
ai greutatea mea
Nu esti chiar genul meu, dar daca apar si tulburari de menstruatie, sa ma anunti ca atunci poti deveni pacienta mea.
Nu ma intreba de la cine am aflat ca ai 100 de kg! Si un sfat: vezi ca la sectiunea cu stepurile au ramas niste topicuri fara sfaturile tale pretioase - eu zic sa nu mai astepti, baga-te sa-ti iei si de la aia bocanci in gura, ca de la mine nu te saturi.
p.s. Ai mai exersat acordul subiectului cu predicatului? Sau la croitorie nu trebuie sa stii limba romana chiar perfect, analfabeto?
- filhiol86
- junior
dominic wrote:Te-ai bagat si tu ca musca-n lapte pc7. Nu de-alta, dar era de competenta ta sa-mi spui mie ca ma depaseste problema.
Colegu', apropo de gramatica! Nu este nevoie sa folosesti de doua ori pronumele personal in Dativ, persoana I, singular chiar daca o forma este accentuata si cealalta neaccentuata. Ambele indeplinesc functia de complement indirect asa ca nu o mai da in penibil, k? Ce spuneai de acord?!
-
- senior
- latvia
- elder
- 187.92a
- addicted
- 187.92a
- addicted
-
- senior
latvia wrote:va rog nu l judecati prea aspru pe dominic,e din cauza varstei.
ps:dominic, sunt anul trei(te ai prins), doar ce am terminat sesiunea.cine ti a zis? mp nu i asa?
pps:si vezi ca sambata s in buc , poate te cotesti. o sa fie si tridu acolo,deci nu i cazul sa ti faci pb.
Pai daca esti in anul 3 (III), atunci ai gresit adresa. La varsta mea, mi se pare corect sa ma dau pe sectiunea "Okazii"...
- Melania
- addicted
dominic wrote:Sper ca nu te-ai indragostit de mine Melania. Una peste alta, uite ce-am aflat pana acum:
esti mioapa
ai greutatea mea
Esti un dobitoc cu diploma.
- 187.92a
- addicted