Intrebari anul 2
- rox
- elder

- DrB
- newbie

little scorpio wrote:da, eu am auzit ca aproape toate lp-urile se pot face si acasa...normal, nu alea cu epiinfo ca naiba are asa ceva...![]()
M-am uitat prin calc si se pare ca am kit-ul de instalare ptr mizeria aia de epi-info....Daca va ajuta cu ceva
BTW de ce nu am putut sa pun un fisier cu extensia .exe ca si attachment si a trebuit sa fac o arhiva (.rar?)?Moderatorii..cineva?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
LIFE is not a matter of holding all the good cards...but of playing a poor hand well
- grasuX
- senior

Am si io doua intrebari mari si late prima: noi dam partialele banuiesc in martie dupa vacanta sau cum? si a doua legata de info. Cand se pun notele? La sfarsit de ianuarie? Ca am cam ramas in urma cu LP-urile. Am vazut ca unii ziceau ca se pot face si acasa si puse pe mail, dar intrebarea mea era de unde sau cum le iei ca sa le faci acasa...
- AllBlue
- senior

azi cica a fost ultimu lp la info, adica al 12-lea, da io nu l-am gasit pe nicaieri prin sala
. s-au afisat la avizierul catedrei niste punctaje provizorii, probabil pe primele 6-7 lp-uri...nu prea le-am inteles rostu.
lp-urile la info (alea in word si in excel) le iei frumusel din laborator (de obicei le sustragi, ca nimeni nu-ti da voie sa le imprumuti 10 minute) te duci cu ele la xerox si dup-aia le rezolvi acasa.
in legatura cu partialele...am auzit ca la micro o sa fie in presesiune (seria 4), iar celelalte doua, adica histo si fizio, dupa sesiune.
lp-urile la info (alea in word si in excel) le iei frumusel din laborator (de obicei le sustragi, ca nimeni nu-ti da voie sa le imprumuti 10 minute) te duci cu ele la xerox si dup-aia le rezolvi acasa.
in legatura cu partialele...am auzit ca la micro o sa fie in presesiune (seria 4), iar celelalte doua, adica histo si fizio, dupa sesiune.
Carpe Diem, Baby!
- AllBlue
- senior

- rox
- elder

- grasuX
- senior

- rox
- elder

- little scorpio
- senior

- rox
- elder

- grasuX
- senior

- rox
- elder

- girasol
- junior

grasuX wrote:Ce se intampla daca iau sub 5 in ambele lucrari la microbiologie? Numai intru in partial? Fac cu prof.Mircea Popa.
Noi am dat anul trecut o mult trambitata lucrare, doar in semestrul 1. A fost foarte serios, cu subiecte grele, totul ca la carte DOAR ca niciodata nu am aflat notele. In partial am intrat toti, fara exceptie. nu toti l-au luat insa.
Totusi eu l-am avut pe popa doar la lp, la curs l-am avut pe rafila, poate s-au schimbat regulile, desi nu cred sa fie chiar asa radical.
Multa bafta.
- rox
- elder

- rox
- elder

- grasuX
- senior

- aia_sweet
- newbie

- scarllet
- junior

- tmt_ro
- junior

- rox
- elder

eu am inteles de la colegii mai mari ca predomina hepatitele, virusuri gripale , hiv si replicarea virala la sinteza, iar grilele sunt cam din tot. chestia e ca nu am apucat sa notez tot ce-as fi vrut la curs, iar "cursul concis" e slabut rau.... 
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- girasol
- junior

rox wrote:eu am inteles de la colegii mai mari ca predomina hepatitele, virusuri gripale , hiv si replicarea virala la sinteza, iar grilele sunt cam din tot. chestia e ca nu am apucat sa notez tot ce-as fi vrut la curs, iar "cursul concis" e slabut rau....
fa rost de cursuri. grilele sunt exact din cursuri, fara o predilectie catre ceva anume.
iar sinteza...mai ales hiv-replicare, dar si tratament, virusurile gripale, dar si hep c-mecanism de cronicizare. poti sa ai si aici cam orice.
bafta.
-
asdfghqrewqrqt
cand e examenul de viruso?
cand e examenul de viruso?
- little scorpio
- senior

- doareu_mm
- senior

Da-i un search pe Google si-o sa vezi cine este LIDIA LAZAR... Personal, m-a facut sa pierd timpul in anul 2 cu niste paraziti pe care dumneaei i-a studiat in intreaga cariera de medic infectionist (criptosporidium, etc...). Tot de la dumneaei am mai aflat cum un medic cu pretentii isi poate umili "colegii mai mici" intr-un mod...academic. Un sfat prietenesc: cumpara-i cartea, invata totul pe de rost, da examenul, ia-l si apoi evita sa mai te intalnesti cu L.L. 
Medicina = Stiinta , Arta si Constiinta
- rayuela
- newbie

praziti
minunata carte a doamnei lazar are cam 500 de pagini,ceea ce, dupa umila mea parere, e putin exagerat, in consecinta nu face discriminari si fiecare parazit e prezentat pe larg. am trecut si prin experienta de neuitat a lucrarii de control, in care intrebarile erau, multe dintre ele, de detaliu(cu interleukine si alte asemenea), si ma ingrozea perspectiva ca ar putea sa aplice aceeasi tehnica la examen...si daca invat cele 12 pagini de la chistul hidatic, si daca le inteleg, si tot n-o sa pot sa-i stiu detaliile la examen...this is... 
I sacrifice my cock on the alter of silence...
- Bogdan_DD
- senior

Re: virusi...
Dvision wrote:cum este examenul la virusi? cum e grila?
In timpul semestrului e destul de greu. Se dau in ~50-60 de min vreo 15 grile+sinteza 2 subiecte. Nush exact ca l-am lasat pe toamna.
In toamna, 3 subiecte la alegere din 6. Fara grile. Asa a fot anul asta. Iar notele se dau pe bune, nu conteaza ca ai avut restanta sau absenta. Si sunt subiecte mari si frumoase din care sa alegi, nu SF-uri.
Cat despre Lidia Lazar, nasol moment cu femeia aia. Eu am facut cu ea doar la LP. In ziua examenului practic, in loc de "buna dimineata" mi-a zis ceva de genul "daca nu recunosti lama ne vedem la vara". Asta a fot mesajul de intampinare.Cum o fi? Fericiti cei care dau cu Steriu, grilele-s mai usoare ca alea de la examenul auto.