Spitale anul 5

nicoletaghe
senior
senior

HRISTOS A INVIAT!!!

Postby nicoletaghe » Mon Apr 09, 2007 2:24 pm

HRISTOS A INVIAT!!! Un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi si
VACANTA PLACUTA tuturor!!! :lol:
si la sfarsit, mamotaaa....

oligodendroglia
junior
junior

Postby oligodendroglia » Wed Apr 11, 2007 12:32 pm

ms mult onutza, doar ca noi avem diabet in ultima saptamana din an (2-6 iulie)... sper totusi sa putem da exam pe 9-10... voi ati facut la malaxa si ati dat exam in suub? unde-i malaxa? ms anyway.
Nu strica sa-ti amintesti ca universul, cu o exceptie nesemnificativa, este alcatuit din altii.

onuta
newbie
newbie

Postby onuta » Sat Apr 21, 2007 12:38 am

La Malaxa poti sa ajungi de la statia de metrou Costin Georgian, sau pe la Cora Pantelimon pt ca e aproape. Noi am dat la SUUB ex pt ca in mafitetrul de la Malaxa nu aveam loc si nu suntem decat 40 in serie, imi inchipui k seria ta e mai mare :)

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Fri May 04, 2007 12:25 am

MissMe wrote:Chiar nu stie nimeni nimic de reumato-colentina?

si pe mine m-ar interesa...stie cineva? :?:
merci.

oligodendroglia
junior
junior

Postby oligodendroglia » Mon May 07, 2007 8:26 pm

noi saptamana trecuta am terminat reumato la colentina. mie mi-a placut. am si avut noroc de un asistent foarte dedicat... chiar s-a ocupat de noi, ne-a aratat lucruri interesante pe care probabil ca nu le vom mai vedea daca nu facem reumato, ne-a explicat, ne-a pus sa gandim... foarte tare. au fost si grupe la care nu s-a facut nimic. acum depinde si de interesul fiecaruia... mie mi-a placut mult stagiul asta chiar daca nu ma vad facand reumato in viitor.

trecand la lucruri mai practice ;) cu prezenta e cat de cat lejer. cel putin daca ajungi sa semnezi de venire pana in 8.15 ai sanse sa nu fie secretara acolo si poti sa semnezi o grupa intreaga. Daca nu, merge sa va duceti mai multi si doi s-o tina de vorba, de curs, cine il tine, ce curs e in ziua respectiva etc si ceilalti sa semneze si pe altii.

examenul practic am inteles ca variaza in functie de cel care te examineaza, dar in mare e doar o formalitate. nu am auzit sa fie nota mai mica de 8 la practic si asta in cazul in care chiar esti tufa rau (toate raspunsurile tale sunt de genul "nu imi vine acum in minte")

la scris a fost uman, s-a putut vorbi, cursurile sunt suficiente, intrebarile de bun-simt. inca nu stiu notele, asa ca nu pot sa ma pronunt in legatura cu sistemul de notare :D

sper ca am reusit sa raspund la intrebarile esentiale.
Nu strica sa-ti amintesti ca universul, cu o exceptie nesemnificativa, este alcatuit din altii.

oligodendroglia
junior
junior

Postby oligodendroglia » Mon May 07, 2007 8:35 pm

As vrea si eu sa stiu cand e examenul de diabet la malaxa. Avand in vedere ca stagiul e de luni pana vineri, examenul e vineri, sambata, duminica, lunea urmatoare? Imi poate raspunde cineva, va rog?

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Tue May 08, 2007 10:09 pm

oligodendroglia,
merci mult de informatii.
cum a fost exam scris? subiecte sau grile?
dc subiecte iti mai aduci aminte cate sunt, ce v-a picat mai exact? au fost mai multe numere?
merci mult.
bafta incontinuare.

snowtrekker
senior
senior

Postby snowtrekker » Tue May 08, 2007 11:49 pm

cu riscul de a ma repeta. nu am avut timp sa citesc 21 de pag...stie cineva de grilele de la reumato de la Cantacuzino??? multumesc.
Shut up & drive

oligodendroglia
junior
junior

Postby oligodendroglia » Fri May 18, 2007 4:22 pm

grile de la endocrine, parhon, are cineva? dar grile de toxico?
ms anticipat ;)

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Sun Jun 03, 2007 8:29 pm

oligodendroglia wrote:grile de la endocrine, parhon, are cineva? dar grile de toxico?
ms anticipat ;)

am eu....trimite-mi pm cu adresa de mess sa ti le dau acolo ca-s destul de mari

deeamica
newbie
newbie

uro fundeni

Postby deeamica » Mon Jun 11, 2007 3:46 pm

are cineva idee ce serie da uro la fundeni saptamana asta? ms anticipat

b3
elite
elite

Postby b3 » Mon Jun 25, 2007 12:10 am

nimic
Last edited by b3 on Thu Jun 28, 2007 11:38 pm, edited 1 time in total.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

candidatii
junior
junior

Postby candidatii » Wed Jun 27, 2007 8:45 pm

Ce stiti despre stagiile :

neuro Gh.Marinescu
pediatrie Alfred Russescu
uro si nefro Fundeni
?

multumesc!

deedee

Postby deedee » Thu Jun 28, 2007 9:33 pm

salut...imi poate spune si mie cineva cam cum e pe la spitalele urmatoare?
neuro colentina
nefro c davila
reumato sf maria
hemato coltea
uro fundeni
ped budimex

multumesc anticipat

Enemy
elder
elder

Postby Enemy » Fri Jun 29, 2007 1:58 am

budimex sucks
seria 6 cumva?

snowtrekker
senior
senior

Postby snowtrekker » Wed Jul 04, 2007 3:33 pm

ia ziceti cum e ex scris la URO la panduri??
Shut up & drive

DrB
newbie
newbie

Postby DrB » Sun Jul 08, 2007 9:18 am

Sal...vreau si eu sa stiu impresiile voastre despre stadiul de pediatrie la Gomoiu..Seria mea o sa faca la anu acolo si pe forum nu s-a mai scris de ceva vreme despre acel stagiu...Ma intereseaza cum/daca se face si cum sunt notele! 10Q
LIFE is not a matter of holding all the good cards...but of playing a poor hand well

Scanteioara
junior
junior

Postby Scanteioara » Mon Jul 09, 2007 11:30 pm

Uro Fundeni: la seria mea [suntem cam chiulangii, ce-i drept] se ajunsese sa se faca si 4 prezente pe zi: 2 semnaturi la secretara, 1 prez [nu mereu] la curs si 1 prez la asistent. Asta dupa ce in 2 zile n-au fost decat 5, respectiv 2 oameni la curs. Daca ai bafta de asistent, chiar inveti ceva.. Pe de alta parte e f posibil nici sa nu-ti vezi asistentul la fata pe tot parcursul stagiului, sau sa-l vezi putin, dar sa fuga de tine. Examenul insa e serios. Mai ales practicul cu confu. Pica. Daca nu stii anumite chestii care i se par lui esentiale pica. Practicul consta din 3 intrebari puse de asistent [la care poate interveni si confu], o poza [ct, rmn, eco.. ce ai bafta], un buletin de analize [de obicei urocultura] si eventual un instrument. Apoi examenul scris e destul de lejer si se dau note maricele. Important e sa ajungi la scris. O sa vi se dea la un moment dat si o lista cu 244 de subiecte [noi am avut "bafta" sa dubleze nr de subiecte cu 2 sapt inainte de examen. Whoopy!!]. Care acopera cam toata cartea. Aaa, parte nasoala: cursurile nu acopera toate subiectele din mareata lista. Cartea da. Asa ca mituiti bibliotecara sa va dea cartile [Curs + LP, ca trebuie citita si aia]. In rest.. numai bafta!

Reumato Sf. Maria: numai ce am dat examen vinerea trecuta. 120 grile [complement simplu si compus] in 2 ore. Grila si minutul. Unii au zis ca au fost grele ca la rezi, altii ca's usore. Personal mi s-au parut ok.. daca citeai materia cu simt de raspundere. La seria mea nu s-a facut prezenta la curs. La altii da. Se face prezenta la secretara. Absente >3 => nu intri in examen. Sugerez sa faceti prezentari. Scapati de examenul practic. Si am inteles ca se dau si "bonusuri" pt asa ceva. Profa a zis ca da bonusuri pt prezenta la cursuri, pt cea mai buna prezentare.. de Craciun [nu-i gluma!], etc. Multa imunologie. PREA multa. La examen se si pica. E un spital unde chiar se face carte. Si au pacienti din cei mai variati. Aveti ce vedea. Majoritatea asistentilor sunt ok si se ocupa de studenti.

Sper ca am fost de folos. Vacanta placuta!
Oboseala si lenea au aceleasi simptome.

Scanteioara
junior
junior

Postby Scanteioara » Mon Jul 09, 2007 11:37 pm

DrB: nu am facut pediatria la Gomoiu, dar am facut acolo neuroped. 2 saptamani chinuitoare, pt ca faceau prezenta la maxim 8:15 iar asistenta venea pe la 10.. 9:30 cel mai devreme. Cursuri ok, acopera materia. Se si pica. Dar se dau si note mari.
Pe de alta parte, o prietena care a facut acolo pediatria a zis ca examenul a fost nasol si s-au dat note ff mici. Si ca au picat destui. Mai multe informatii nu am, imi pare rau. Poate iti scrie parerea si cineva care a facut intreg stagiul acolo. Bafta!

PS: asistenta noastra la neuroped [dr. Buruiana] chiar s-a ocupat de noi. Am vazut si colegi care sprijineau peretii .. tot timpul. Deci.. depinde de noroc, I guess.
Oboseala si lenea au aceleasi simptome.

Enemy
elder
elder

Postby Enemy » Wed Jul 11, 2007 3:17 am

Cum e pediatria la Budimex. Ma refer la ceva noutati. cam care ar fi asistentii mai buni, cam care e atmosfera...
Mersi anticipat

elencalota
junior
junior

pediatrie fundeni

Postby elencalota » Thu Sep 06, 2007 11:35 am

Am si eu o intrebare: am stagiu de pediatrie la fundeni urmat de neuroped tot la fundeni; examenul de pediatrie se da sa sfarsitul stagiului sau abia dupa ce se termina si neuropediatria? adik la neuropediatrie e nota separata(o materie de sine statatoare) sau e cum a fost cu chirurgia cardiovasculara in stagiul de cardiologie? mersi
Remember, it's a wonderful life!

miki2283
senior
senior

Postby miki2283 » Thu Sep 06, 2007 3:07 pm

Nota e una singura. Unele catedre nici nu tin cont de nota de la neuroped. Si exam se da dupa ce termini si pediatria si neuroped. Problema e ca la Fundeni nu se face deloc pediatrie, ai "vacanta" 2 luni jumate si nu stiu daca e asa de bine . Daca asta vrei,ai nimerit unde trebuie, dar daca vrei sa faci stagiul ca lumea mergi la " Grigore Alexandrescu " sua " Emilia Irza" . Bafta !

b3
elite
elite

Postby b3 » Wed Sep 12, 2007 8:32 pm

unde e spitalul Gomoiu unde se face pediatria ?
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.

Medex
elder
elder

Postby Medex » Wed Sep 12, 2007 8:38 pm

aproape de P-ta Muncii
Incredible as is seems, my life is based on a true story.

b3
elite
elite

Postby b3 » Fri Sep 14, 2007 1:17 am

multumesc :)

Medex
elder
elder

Postby Medex » Fri Sep 14, 2007 9:39 pm

8)

maricica
junior
junior

pediatria

Postby maricica » Wed Sep 19, 2007 7:56 pm

Cand se facea acum pediatria?nu se mai face in anul 5?

miki2283
senior
senior

Postby miki2283 » Wed Sep 19, 2007 8:03 pm

ba da

Medex
elder
elder

Re: pediatria

Postby Medex » Wed Sep 19, 2007 8:59 pm

maricica wrote:Cand se facea acum pediatria?nu se mai face in anul 5?

no comment.

Enemy
elder
elder

Postby Enemy » Fri Sep 21, 2007 9:46 pm

stie cineva ceva de pediatrie la budimex (marie curie)?

dr_me
senior
senior

Postby dr_me » Fri Sep 21, 2007 11:13 pm

salut!
care e diferenta intre hemato fundeni si hemato SUUB?
mersi anticipat!

little_light
newbie
newbie

Postby little_light » Sat Sep 22, 2007 5:48 pm

la hemato suub se face cu doamna dr Vladareanu, sunt cursuri si microcursuri...adik se sta numai intr-un amf mic si inghesuit de la et 11 ; cursuri lungi, examen cu 25 de subiecte parca...dar cu note mari (marite)

doctorita_irina
senior
senior

Postby doctorita_irina » Sat Sep 29, 2007 3:36 pm

Despre Pediatria in spit.Gomoiu va pot spune urmatoarele, fiind trecuta prin acest stagiu:
-sunt foarte stricti cu prezenta care se face in jur de ora 8.15, dar asistentii pot sa apara foarte bine pe la 9.30-10, interval in care aveti timp sa va exersati talentele si aptitudinile de pediatrii consultand copiii
-cursurile, unele foaaarte lungi, sunt suficiente pentru examen si daca le stii foarte bine, poti lua nota foarte bune.Cele de alimentatie sunt tinute chiar de dl.prof.Dragomir si sunt, in esenta, un fel de Ciofu simplificat.
-nota la examenul de neuropediatrie, desi am facut tot acolo stagiul, nu influenteaza nota finala, dar cum e si evident trebuie promovat
-examenul consta intr-un test-grila nu mai stiu cu cate intrebari, f serios, nu prea se poate vorbi
-ca asistenti , d-na dr.Buruiana Felicia, care a fost si asistenta mea chiar este dispusa sa te invete si sa iti arate daca stai pe langa ea.
-cand am facut noi pediatria, la o sapt sau doua dupa ce a dat toata seria examenul, daca erai picat sau vroiai sa iti maresti nota puteai sa mai dai inca odata examenul
"Invatatura iti da lumina, dar nu te inalti decat prin caracter."

dr_me
senior
senior

Postby dr_me » Sun Sep 30, 2007 8:15 pm

salut!
am si eu o intrebare: care este spitalul "carol davila'" unde se face nefro?
unii spun ca ar fi spitalul militar, altii spun ca ar fi un anumit spital prin centru, pe la pta romana.....
please, cine ma poate lamuri? :roll:
incep luni.... :D

multumesc anticipat

miki2283
senior
senior

Postby miki2283 » Sun Sep 30, 2007 8:28 pm

@ dr_me Spitalul Carol Davila unde se face stagiul de nefro este la intersectia dintre Calea Victoriei cu Bd. Dacia si cu Calea Grivitei . NU Spitalul Militar. Si se ajunge cu 368 pana la Cismigiu , apoi in 5 minute pe jos. Sau de la Cismigiu cu 178 doua statii.

miki2283
senior
senior

Postby miki2283 » Sun Sep 30, 2007 8:29 pm

Poti sa ajungi si din Romana , traversand piata Amzei pana la intersectia cu Calea Victoriei ,apoi mai intrebi pe cineva.

dr_me
senior
senior

Postby dr_me » Sun Sep 30, 2007 8:46 pm

iti multumesc frumos pt detalii

miki2283
senior
senior

Postby miki2283 » Sun Sep 30, 2007 9:30 pm

cu placere :)

bounty
junior
junior

neuro

Postby bounty » Wed Oct 03, 2007 6:07 pm

stie cineva cand se incepe primul stagiu de neurologie la spitalul 9?

dark_mind
junior
junior

Postby dark_mind » Mon Oct 08, 2007 5:18 pm

cum este neurologia la colentina

Return to “Anii 4-6”