cseke e avocat, teoretic stie ce zice, desi a mai dat chifle in trecut. Amuzant gasesc ca acum nu mai e de acord cu metodologia pe care chiar el a semnat-o acum cateva luni

rosebuds wrote:Din discutiile cu domnul Raed Arafat si cu directorul de resurse umane al Ministerului Sanatatii,dl Cocos.
Daca nu face nimeni liste la Cluj suna-ma pe mine.ratusca_maro wrote:Cine face lista pentru cei din centrul universitar cluj?
laurentiu_med wrote:Cine face lista in centrul univ. Tg. Mures?
kooksee wrote:...in sufletul meu raman roman si nu pot sa raman indiferent la tentativele repetate de a nenoroci de tot medicina romaneasca...
kooksee wrote:...nadajduiesc sa ma intorc la un moment dat (ca investitor poate) si nu vreau sa am de-a face cu tot felul de persoane intrate in sistem pe langa bariera. daca nu ai facut macar 600 de puncte nu ai nici inteligenta, nici memorie, nici fler medical, nici cunostinte medicale...
kooksee wrote:...tupeul si nesimtirea nu se numara la calitati...
When I was young my mother would send me down to the corner store with 1$ and i would come back with 5 bags of potatoes, 3 pints of milk, 2 loaves of bread, a hunk of cheese, a box of tea and 6 eggs.You can't do that now. Too many la naiba security cameras
rosebuds wrote:Eu consider ca meritam aceste locuri de mf.In ultimii 5 ani s-au tot suplimentat.
DarkComy wrote:400 pe bucuresti cu suplimentare
b3 wrote:rosebuds wrote:Eu consider ca meritam aceste locuri de mf.In ultimii 5 ani s-au tot suplimentat.
Daca si doriti mf si vreti sa ramaneti pe mf, nu doar pt salariu un an. In 2008 nu s-a suplimentat.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests