alina_ok wrote:vreau sa spun ceva, chiar daca o sa imi sara in cap jumatate din persoanele de pe forum. in legatura cu petitia, eu una nu cred ca ministerul sau altcineva ia in seama o simpla petitie facuta pe un site pe internet unde poate sa intre oricine, si chiar daca ar lua-o inseama raspunsul lor e clar. trebuie sa mergem la teleconferinta, pentru ca ei au scazut procentul cu care se poate promova, ca sa se poata ocupa si posturile din satele sau orasele mici. si in momentul in care cineva striga ”vrem sa muncim” iti arata cu degetul ca ai unde sa muncesti numai ca tu nu vrei cu adevarat sa o faci. cam asta o sa fie. asa ca nu cred ca o sa se suplimenteze locurile.
e na...normal ca nu o sa se ia in considerare...
uite, invatati de la altii mai patiti si mai 'batrani' :
inceputul - petitia:
viewtopic.php?f=31&t=7231intre timp:
viewtopic.php?f=3&t=7306dupa primele negocieri si pana la sfarsit:
viewtopic.php?f=31&t=7325alte discutii, de principiu:
viewtopic.php?f=31&t=7354dupa razboi, se trezeste si bucurestiul sa protesteze, vrea mai mult:
viewtopic.php?f=31&t=7400celor care au timp sa citeasca in loc sa abereze pe aici si sa se ia la cearta.
cu o petitie nu reusesti decat sa aduni spiritele incinse, apoi trebuie sa gasiti niste reprezentanti care sa va scoata gluteii in strada sa va cereti drepturile...
mai departe, e selectia naturala ce'si face treaba!
PS: si bineinteles cel mai important topic de pe imed pt generatia 2008 :
viewtopic.php?f=1&t=8431&hilit=protest