Petitie:"DA! Am promovat examenul de rezidentiat si...

de dat il dam, dar il mai terminam ?
daniela.55
senior
senior

Re: Petitie:"DA! Am promovat examenul de rezidentiat si...

Postby daniela.55 » Fri Nov 20, 2009 3:41 pm

Lizz22 wrote:trimiteti,mai mesaje!trimiteti!
faceti-va de *** pana la capat!faceti circu' mare ca asa se cade in loc sa bagati draq capu'n pamant si sa puneti mana sa invatati.
ca e draq obligat sa va plateasca pe voi ca ati frecat menta si n-ati invatat cand trebuia.
hai ca sunteti patetici!
deja ma umplu de nervi cand deschid topicul asta.pentru voi nici o parere nu e pertinenta daca nu va da omu' in bune!!!

atunci e simplu.NU MAI INTRA PE TOPICUL ASTA

Poate ca moderatorul totusi ar trebui sa intervina si sa calmeze lumea care intra pe topic si vorbesc de dragul de a vorbi.Lasati ne sa ne facem noi de ras.Voi nu aveti alta treaba? ceva tabele pentru repartitii, nimic?
Campanie de sustinere a colegilor care au promovat dar nu mai prind loc

http://www.petitieonline.ro/petitie-p38884059.html

kooksee fost mare MF-ist pe baza unei legi si nu a INTELIGENTEI asa cum credeam toti.Un incredibil punctaj de.. de.. 624.

dr_h
senior
senior

Postby dr_h » Fri Nov 20, 2009 3:43 pm

faceti-va de *** pana la capat!faceti circu' mare ca asa se cade in loc sa bagati draq capu'n pamant si sa puneti mana sa invatati.
ca e draq obligat sa va plateasca pe voi ca ati frecat menta si n-ati invatat cand trebuia.
hai ca sunteti patetici!
deja ma umplu de nervi cand deschid topicul asta.pentru voi nici o parere nu e pertinenta daca nu va da omu' in bune!!!

subscriu.
N-ati invatat suficient, n-aveti nici o scuza.

Lizz22
elder
elder

Postby Lizz22 » Fri Nov 20, 2009 3:48 pm

Poate ca moderatorul totusi ar trebui sa intervina si sa calmeze lumea care intra pe topic si vorbesc de dragul de a vorbi.Lasati ne sa ne facem noi de ras.Voi nu aveti alta treaba? ceva tabele pentru repartitii, nimic?[/quote]

draga mea,lumea VORBESTE....

cog1983
elder
elder

Postby cog1983 » Fri Nov 20, 2009 3:49 pm

daniela.55 wrote:
hai ca sunteti patetici!

Are dreptate Lizz... si daca va da MF ce rezolvati? Ca exista 2 posibilitati:
1. Stati 1 an acasa (teoretic pe MF, practic acasa) si apoi dati din nou rezi ca la anul sa va puteti din nou plange ca nu ati luat nimic si vreti NCH pe gratis... in cazul asta ce are de castigat statul ca va plateste 1 an degeaba??
2. Terminati MF si in 3 ani va plangeti din nou ca nu aveti posturi decat in varf de munte unde nu va duceti ca sunteti prea cu nasul pe sus si vreti neaparat post in buricul targului, langa sot si copil.
Asteptati macar pana dupa teleconferinta sa vedeti cati vor fi intr-adevar cei care nu vor putea alege loc sau post (probabil muuuult mai putini decat va imaginati ca nimeni n-o sa ia MU la Pucioasa sau Dorohoi...)
Simtul umorului e o dovada de inteligenta

daniela.55
senior
senior

Postby daniela.55 » Fri Nov 20, 2009 3:53 pm

mai trebuie sa vb si ontopic.
Acum serios eu nu inteleg de ce pierdeti vremea cu noi? Chiar nu aveti ceva mai bun de facut dupa ce ati luat rezidentiatul? Sunteti penibili oameni buni.Ok noi stam si ne batem de musca pe aici ca nu avem ce face mai departe dar voi??
In ceea ce priveste discutiile la subiect daca vreti sa va exprimati cat mai liber hai sa facem un topic E CORECT DEMERSUL CELOR CARE NU MAI PRIND LOC. Si acolo putem vb vrute si nevrute.

kooksee fost mare MF-ist pe baza unei legi si nu a INTELIGENTEI asa cum credeam toti.Un incredibil punctaj de.. de.. 624.

dr_h
senior
senior

Postby dr_h » Fri Nov 20, 2009 3:57 pm

Asa cum voi stati pe forum stam si noi. Asteptam repartitia si incercam sa ne relaxam fiecare cum putem dupa acest examen greu. Plimbari, iesiri, vizionat filme, cumparaturi, toate placerile care le-am lasat la urma invatand pentru acest examen, asa ca nu mai incerca sa faci tu ordine daca nu esti de acord. Fiecare are dreptul la opinii.

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Fri Nov 20, 2009 3:59 pm

daniela.55 wrote:Poate ca moderatorul totusi ar trebui sa intervina si sa calmeze lumea care intra pe topic si vorbesc de dragul de a vorbi.

Asta e culmea nesimtirii. Sa faci apel la moderator ca sa-i cenzureze pe cei care nu sunt de acord cu voi.

Din cate stiu eu suntem pe un forum si fiecare are dreptul sa vorbeasca. Mi se pare corect ca moderatorul sa stearga mesajele offtopic, dar atata timp cat esti ontopic cred ca ai dreptul sa-ti spui parerea, chiar daca esti impotriva.

Tie ti se pare ca e ok ca daca o gramada de oameni se apuca sa faca ceva si alta gramada de oameni considera asta o prostie, gramada din urma ar trebui sa taca si sa-i ignore pe primii? Din moment ce ati expus problema pe forum trebuie sa acceptati si parerile celorlalti.

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Fri Nov 20, 2009 4:04 pm

daca nebunii ar fi mai multi noi am fi cei inchisi in clinicile de psihiatrie :roll:
ei chiar nu inteleg ca nu e corect fata de colegii lor care cu medii mult mai mari vor alege tot MF (dar pe bune, nu pomana)
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost :)

daniela.55
senior
senior

Postby daniela.55 » Fri Nov 20, 2009 4:09 pm

Se pare ca nu prea vedeti logica.
Din partea mea puteti sa spuneti ce vreti atat timp cat nu incarcati topicul cu mesaje nefolositoare pentru cei care l au facutu.Cum ar fi daca si cei de aici ar intra pe alte topicuri si ar abera pe acolo? Si cand ai nevoie de o informatie sa stai sa cauti in 20 de pagini de comentarii inutile doar ca sa gasesti ce te interesa.
Forumul este un loc in care te exprimi liber dar fara sa incurci.
Nu dati dovada decat de rautate.Daca intra devar era vorba doar de libera exprimare atunci erati de acord cu topicul pe care l am propus si nu mai era nicio cenzura.
Nu vad de ce e nesimtire faptul ca cer putina intelegere si respect fata de ceilalti useri ai forumului.
Jumatate daca nu mai mult din mesajele postate de voi nu sunt ontopic.Subiectul topicului nu e sunteti de acord sau nu? sau pareri pro si contra.

b3
elite
elite

Postby b3 » Fri Nov 20, 2009 4:11 pm

moderator: Libertate de expresie, de asta n-am sters nici un mesaj si n-am inchis topicul mai devreme, am incercat doar sa fac curat. Dar am destula exprienta in moderare ca sa-mi dau seama ca in maxim cateva ore veti incepe sa va injurati. Ati exprimat toate opiniile pro si contra, este destul. Topicul se inchide.

Redeschid doar topicul asta ca sa poata posta cei interesati de petitie. Va rog INSISTENT (irinel popescu tm :) ) sa nu mai postati offtopic sau sa va certati. Discutati validitatea petitiei si a cererilor in topicul "mutat: balacareala de la petitie". Daca va mai certati aici voi sterge direct posturile, forumul are niste probleme si nu-mi permite sa le mut unul cate unul.. Multumesc
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

daniela.55
senior
senior

Postby daniela.55 » Fri Nov 20, 2009 4:12 pm

dr_dr wrote:daca nebunii ar fi mai multi noi am fi cei inchisi in clinicile de psihiatrie :roll:
ei chiar nu inteleg ca nu e corect fata de colegii lor care cu medii mult mai mari vor alege tot MF (dar pe bune, nu pomana)

Daca nu e corect atunci nu vom primi.Nu ai de ce sa ti faci griji.Asa a fost si in 2005.Exista o justitie care va hotari daca e corect sau nu.

daniela.55
senior
senior

Postby daniela.55 » Fri Nov 20, 2009 6:09 pm

daniela.55 wrote:http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/143033/Rascoala-medicinistilor-Vrem-sa-avem-dreptul-de-a-putea-profesa.html

Alte reactii din presa

http://www.citynews.ro/maramures/sanata ... uri-64755/

profesorul
junior
junior

Postby profesorul » Fri Nov 20, 2009 6:21 pm

Chiar daca cei peste 1.700 de studenti se intreaba ce se va intampla cu ei dupa ce vor ramane fara loc, nici Ministerul Sanatatii, nici Centrul National de Perfectionare in Domeniul Sanitar, cel care se ocupa de examenul de rezidentiat, nu au un raspuns. Pentru orice informatie de acest gen, ministerul face trimitere catre CNPDS, iar CNPDS spune ca ministerul este cel care va trebui sa dea un raspuns.

„Noi nu ne ocupam de plata medicilor, deci nu putem nici sa spunem ce se va ocupa cu acele persoane. Noua ministerul ne-a transmis ca in 28 si 29 noiembrie va avea loc teleconferinta privind alegerea postului, apoi ministerul va trebui sa vada ce va face cu cei care nu prind loc”, a declarat Claudia Vasiliu, secretar general al centrului.

profesorul
junior
junior

Postby profesorul » Fri Nov 20, 2009 6:22 pm

Macar am ajuns pana aici. E semn bun ca au inceput discutile la nivel inalt

roxany
junior
junior

Postby roxany » Sat Nov 21, 2009 12:02 am

Ce s-a intamplat cu pagina unde era petitia on-line? Nu se mai face legatura! Si nu se mai poate semna petitia!

daniela.55
senior
senior

Postby daniela.55 » Sat Nov 21, 2009 12:39 am

roxany wrote:Ce s-a intamplat cu pagina unde era petitia on-line? Nu se mai face legatura! Si nu se mai poate semna petitia!

Nu merge site ul intreg, nu doar petitia noastra

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Sat Nov 21, 2009 12:43 am

E prea accesat. Dac-ati facut sa vuiasca toata tara...

chiribochi
junior
junior

Postby chiribochi » Sat Nov 21, 2009 3:47 pm

eu zic ca pentru cei ce au avut punctaj de promovare sa ne lase sa facem macar stagiatura

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Nov 21, 2009 3:58 pm

sau sa va lase acasa sa invatati
ce sa va mai cheme pe la spital ca si asa nu va duceti la stagiatura
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

daniela.55
senior
senior

Postby daniela.55 » Sat Nov 21, 2009 4:22 pm

alina_ok wrote:
daniela.55 wrote:
b3 wrote:moderator: Libertate de expresie, de asta n-am sters nici un mesaj si n-am inchis topicul mai devreme, am incercat doar sa fac curat. Dar am destula exprienta in moderare ca sa-mi dau seama ca in maxim cateva ore veti incepe sa va injurati. Ati exprimat toate opiniile pro si contra, este destul. Topicul se inchide.

Redeschid doar topicul asta ca sa poata posta cei interesati de petitie. Va rog INSISTENT (irinel popescu tm :) ) sa nu mai postati offtopic sau sa va certati. Discutati validitatea petitiei si a cererilor in topicul "mutat: balacareala de la petitie". Daca va mai certati aici voi sterge direct posturile, forumul are niste probleme si nu-mi permite sa le mut unul cate unul.. Multumesc

nu mai merge site-ul cu petitia. de ce? voiam sa vad si eu cate semnaturi s-au strans.

593 de semnaturi

swiss
elite
elite

Postby swiss » Sat Nov 21, 2009 4:30 pm

daniela.55 wrote:

593 de semnaturi

si ce rezolva petitia aia nu inteleg?

daniela.55
senior
senior

Postby daniela.55 » Sat Nov 21, 2009 5:14 pm

http://www.paginamedicala.ro/stiri-medi ... fesa_5058/

se vorbeste de o suplimentare.Trebuie sa insistam.

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Sat Nov 21, 2009 5:51 pm

daniela.55 wrote:http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/ShowNews/Medicinistii-isi-cer-dreptul-de-a-profesa_5058/

o mica informatie, nici macar nu se stie daca e veridica.
khabi kushi khabie gham...

daniela.55
senior
senior

Postby daniela.55 » Sat Nov 21, 2009 6:00 pm

alina_ok wrote:
daniela.55 wrote:http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/ShowNews/Medicinistii-isi-cer-dreptul-de-a-profesa_5058/

o mica informatie, nici macar nu se stie daca e veridica.

Asa e, insa incetulo cu incetul ne facem auziti.Vom vedea

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Sat Nov 21, 2009 6:03 pm

vreau sa spun ceva, chiar daca o sa imi sara in cap jumatate din persoanele de pe forum. in legatura cu petitia, eu una nu cred ca ministerul sau altcineva ia in seama o simpla petitie facuta pe un site pe internet unde poate sa intre oricine, si chiar daca ar lua-o inseama raspunsul lor e clar. trebuie sa mergem la teleconferinta, pentru ca ei au scazut procentul cu care se poate promova, ca sa se poata ocupa si posturile din satele sau orasele mici. si in momentul in care cineva striga ”vrem sa muncim” iti arata cu degetul ca ai unde sa muncesti numai ca tu nu vrei cu adevarat sa o faci. cam asta o sa fie. asa ca nu cred ca o sa se suplimenteze locurile.
khabi kushi khabie gham...

swiss
elite
elite

Postby swiss » Sat Nov 21, 2009 6:10 pm

alina_ok wrote:vreau sa spun ceva, chiar daca o sa imi sara in cap jumatate din persoanele de pe forum. in legatura cu petitia, eu una nu cred ca ministerul sau altcineva ia in seama o simpla petitie facuta pe un site pe internet unde poate sa intre oricine, si chiar daca ar lua-o inseama raspunsul lor e clar. trebuie sa mergem la teleconferinta, pentru ca ei au scazut procentul cu care se poate promova, ca sa se poata ocupa si posturile din satele sau orasele mici. si in momentul in care cineva striga ”vrem sa muncim” iti arata cu degetul ca ai unde sa muncesti numai ca tu nu vrei cu adevarat sa o faci. cam asta o sa fie. asa ca nu cred ca o sa se suplimenteze locurile.

e na...normal ca nu o sa se ia in considerare...
uite, invatati de la altii mai patiti si mai 'batrani' :

inceputul - petitia: viewtopic.php?f=31&t=7231
intre timp: viewtopic.php?f=3&t=7306
dupa primele negocieri si pana la sfarsit: viewtopic.php?f=31&t=7325
alte discutii, de principiu: viewtopic.php?f=31&t=7354
dupa razboi, se trezeste si bucurestiul sa protesteze, vrea mai mult: viewtopic.php?f=31&t=7400

celor care au timp sa citeasca in loc sa abereze pe aici si sa se ia la cearta.
cu o petitie nu reusesti decat sa aduni spiritele incinse, apoi trebuie sa gasiti niste reprezentanti care sa va scoata gluteii in strada sa va cereti drepturile...
mai departe, e selectia naturala ce'si face treaba!

PS: si bineinteles cel mai important topic de pe imed pt generatia 2008 :
viewtopic.php?f=1&t=8431&hilit=protest

b3
elite
elite

Postby b3 » Sat Nov 21, 2009 7:13 pm

moderator: forumul are toane, de data asta m-a lasat sa le mut. Validitatea petitiei ramane discutabila, dar ce este in mod cert indiscutabil este ca niciunul nu sunteti in stare sa respectati niste reguli ale forumului :( Daca v-as da ban de pe forum ati tipa toti ca e cenzura si e nedrept.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

profesorul
junior
junior

Postby profesorul » Sat Nov 21, 2009 7:43 pm

IMPORTANT

"Am citit apelul tau. Ma intereseaza sa discutam in emisiunea noastra de matinal despre asta. Nu am reusit sa gasesc un nr. de tel. asa ca astept un apel de la tine, cat mai repede, chiar astazi."

Irina Gaspar
moderator TVR Cluj

Cine este din CLUJ?

daniela.55
senior
senior

Postby daniela.55 » Sat Nov 21, 2009 7:53 pm

profesorul wrote:IMPORTANT

"Am citit apelul tau. Ma intereseaza sa discutam in emisiunea noastra de matinal despre asta. Nu am reusit sa gasesc un nr. de tel. asa ca astept un apel de la tine, cat mai repede, chiar astazi."

Irina Gaspar
moderator TVR Cluj

Cine este din CLUJ?

da mesaj pe email celor care ti au trimis pe email numele si localitatea poate e vreunul din cluj

profesorul
junior
junior

Postby profesorul » Sat Nov 21, 2009 8:05 pm

In lista de mesaje din e-mail-ul rezidentiat2009@yahoo.com am un singur mesaj din Cluj, dar fara nr de telefon.

profesorul
junior
junior

Postby profesorul » Sat Nov 21, 2009 8:27 pm

In urma convorbirii cu moderatoarea de la TVR Cluj, am fost informat ca este necesar ca invitatul sa aibe domiciliul in Cluj.
Emisiunea se va desfasura in studiourile de la TVR Cluj.

ESTE URGENT sa gasim pe cineva dispus sa prezinte problema noastra.

Trebuie sa dau un raspuns maine dimineata la ora 9:00

flavv30
junior
junior

Postby flavv30 » Sat Nov 21, 2009 8:31 pm

[quote="profesorul"]In urma convorbirii cu moderatoarea de la TVR Cluj, am fost informat ca este necesar ca invitatul sa aibe domiciliul in Cluj.
Emisiunea se va desfasura in studiourile de la TVR Cluj.

ESTE URGENT sa gasim pe cineva dispus sa prezinte problema noastra.

Trebuie sa dau un raspuns maine dimineata la ora 9:00
[/quo

Trimite mail colegului din Cluj sa-ti lase numarul de tel .
Ar fi culmea ,acum cand incep sa ne bage oamenii in seama sa ne "scufundam" intr-o chestie minora. :x

profesorul
junior
junior

Postby profesorul » Sat Nov 21, 2009 8:36 pm

I-am trimis mail. Acum nu-mi ramane decat sa astept un raspuns.

CHIAR NU ESTE NICI UNUL DIN CLUJ ?
E URGENT !!!!

daniela.55
senior
senior

Postby daniela.55 » Sat Nov 21, 2009 8:52 pm

profesorul wrote:I-am trimis mail. Acum nu-mi ramane decat sa astept un raspuns.

CHIAR NU ESTE NICI UNUL DIN CLUJ ?
E URGENT !!!!

omule da mesaj la toti care ii ai in emailul tau.poate cunoasc ei pe cineva din cluj, sau macar transmit ei mai departe si poate gasim pe cineva.

dandanaua
senior
senior

Postby dandanaua » Sat Nov 21, 2009 8:54 pm

In afara de faptul ca apelati televiziunile ,daca vreti sa fiti bagati in seama de catre nea' Videanu , bagati-i un memoriu asa cum zice Holliday sub nas care sa contina solicitarea voastra de a se suplimenta locurile pentru cei promovati si in care sa specificati si organizarea unui protest ce nu o sa le cada deloc bine acum in preajma alegerilor prezidentiale. :devil: :snipersmile: :onfire: lurk.gif :kissmyass:
De la primaria Bucuresti trebuie sa luati aprobare pentru protest si ar fi cazul sa o faceti cat mai repede . :peace:

flavv30
junior
junior

Postby flavv30 » Sat Nov 21, 2009 8:58 pm

La munca depusa de PROFESORUL se vad rezultatele. :peace:

http://www.craiova-net.ro/stiri/sanatat ... ntiat.html

daniela.55
senior
senior

Postby daniela.55 » Sat Nov 21, 2009 9:07 pm

Degeaba daca nu se mobilizeaza toata lumea.chiar nu e nimeni din cluj care sa mearga la tvr cluj?
si inca ceva ce nu am inteles(nu ca asta ar fi deja stabilit) ce sa fac cu adeverinta aia ca am promovat,la ce e buna? sa o pun in rama ca si diploma? :hate:

chiribochi
junior
junior

Postby chiribochi » Sat Nov 21, 2009 9:11 pm

asta incercam si eu sa imi explic. ce e cu adeverinta asta totusi? poate putem sa facem stagiatura sau ceva in baza ei.

dandanaua
senior
senior

Postby dandanaua » Sat Nov 21, 2009 9:29 pm

Adeverinta aia e praf in ochi , stagiatura se facea fara adeverinta de promovat si promovarea examenului nu era o conditie pentru asta .
Ministerul incearca sa traga de timp sa treca teleconferinta si dupa aia arivederci Roma , iar locurile se vor suplimenta dar vor fi ramasi pe afara :lol: din ce ati vazut acolo in niste articole scrise prin ziar nimic nu e oficial negru pe alb :
cu cat se vor suplimenta locurile ,ce inseamna acea adeverinta de promovare ca pana acum nu am mai auzit de asa ceva :lol:
Hint -poate Profesorul ia legatura cu Holliday fiindca el s-a ocupat de protestele din 2008 si e si din Cluj si ar putea sa ii dea ceva sfaturi . :D

Return to “Rezidentiat 2009”