Curs ALS Floreasca

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
razvan.f
senior
senior

Curs ALS Floreasca

Postby razvan.f » Fri Sep 04, 2009 8:15 pm

Am auzit ca s-ar organiza cursuri de ALS la Spitalul Floreasca din Bucuresti si ca ar tine 2 luni, cate 2 ore pe zi. Am cautat pe net si nu am gasit nimic in legatura cu asta. Am gasit numai un curs la spitalul Pantelimon care tine 5 zile si costa 100 de euro. Daca a fost cineva la un astfel de curs poate sa imi dea si mie niste detalii (cat costa, care sunt datele de incepere ale cursurilor, cum a fost, sunt cursuri recunoscute si in satrainatate).
Multumesc anticipat.

AdrianaD
junior
junior

Re: Curs ALS Floreasca

Postby AdrianaD » Sat Sep 05, 2009 5:35 pm

Am facut eu ceva de acest gen. Se numeste "Suportul de baza si avansat al vietii", dar au fost 2 zile pe saptamana (intr-o zi curs si intr-o zi practic), timp de 6 saptamani.
Informatii am gasit pe situl colegiului medicilor (cmb.ro). Stiu ca se organizeaza doua serii, una prin vara (nu stiu sigur cand) si una in iarna (Eu am facut in noiembrie - decembrie 2006 si am dat examenul in decembrie). Atunci a costat 150 RON.
Bafta

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Sun Sep 06, 2009 10:04 pm

vezi daca nu gasesti ceva pe grupurile umefistilor de mures. cursantii als din toate centrele trec pe la noi.

AdrianaD
junior
junior

Postby AdrianaD » Wed Sep 16, 2009 8:26 pm

razvan.f wrote:Am auzit ca s-ar organiza cursuri de ALS la Spitalul Floreasca din Bucuresti si ca ar tine 2 luni, cate 2 ore pe zi. Am cautat pe net si nu am gasit nimic in legatura cu asta. Am gasit numai un curs la spitalul Pantelimon care tine 5 zile si costa 100 de euro. Daca a fost cineva la un astfel de curs poate sa imi dea si mie niste detalii (cat costa, care sunt datele de incepere ale cursurilor, cum a fost, sunt cursuri recunoscute si in satrainatate).
Multumesc anticipat.

http://www.cmb.ro/stire.php?id=531

razvan.f
senior
senior

Postby razvan.f » Wed Sep 16, 2009 9:43 pm

Multumesc pentru raspunsuri.

Astazi am vazut si eu anuntul pe siteul CMB.

Lea
newbie
newbie

Postby Lea » Thu Sep 24, 2009 2:40 pm

si cursurile astea sunt si pentru studenti?
si eu as fi interesata sa fac un curs ALS...din nefericire nu am putut sa ma duc vara asta la SMURD ca am avut o problema si m-ar interesa f mult un curs de prim ajutor..
la Pantelimon se mai organizeaza astfel de cursuri? ca noi il avem repartizat la semio

app..sunt destul de scumpe pentru un student :?
la SMURD erau gratis parca..dar au putine locuri
A citi fara sa gandesti e ca si cum ai manca fara sa digeri. (Edmund Burke)

w32mer

Postby w32mer » Thu Sep 24, 2009 6:58 pm

gratis la smurd, dar si treaba multa de facut...

razvan.f
senior
senior

Postby razvan.f » Mon Sep 28, 2009 6:16 am

Cursul de la floreasca este numai pentru medici (iti trebuie certificat de membru al colegiului medicilor pentru a te inscrie). De cel de la pantelimon nu stiu.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon Sep 28, 2009 2:27 pm

mergeti careva la cursul asta de la floreasca?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

razvan.f
senior
senior

Postby razvan.f » Mon Sep 28, 2009 3:38 pm

Eu o sa merg.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon Sep 28, 2009 8:19 pm

stii ceva mai mult?

in ce zile?
sau de pe la ce ore?

o fi vreun risc sa se ocupe repede alea 40 de locuri?
sa ma grabesc cu banu? tu ai platit?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

razvan.f
senior
senior

Postby razvan.f » Mon Sep 28, 2009 8:37 pm

Eu am platit deja. Cand m-am inscris eu mai erau aprox. 20 de locuri si m-am inscris pe data de 21/09 (la 5 zile de cand a inceput sesiunea de inscrieri).
Pe data de 19/10 la ora 18.00 este primul curs (vreo 2-3 ore de teorie) cand ne si alegem ora la care venim pentru practic a doua zi. Si asa o sa fie in fiecare saptamana timp de 6 saptamani. Cam atat stiu pana acum.

Return to “Viata in spital”