Teste Grila pentru Rezidentiat Medicala si Medicina de Familie- Dr Marius Negru & Dr Laviniu Anghel vol 1 si vol 2 editie 2003 MedicArt
Grile Comentate Rezidentiat Medicala si Medicina de Familie Laviniu Anghel & Marius Negru editie 2003 MedicArt
Rezidentiat in Medicina 2003 sub redactia Conf.Dr.Sebastian Ionescu
Teste grila comentate
Sunt in total 4 carti iar pretul este de 500.000 lei pentru toate
Vand carti de GRILE
- adi
- elder
Re: Vand carti de GRILE
nu se poate!! credeam ca astia de la Carrefour nu o sa-si epuizeze niciodata stocul de hartie igienica!
(...ca sa fie cineva nevoit sa cumpere cartile alea de grile, asta ptr cine nu a inteles)

- popemi
- newbie
adi wrote:nu se poate!! credeam ca astia de la Carrefour nu o sa-si epuizeze niciodata stocul de hartie igienica
oferta nu e facuta pt cei ca tine care poate au nevoie sa se stearga...la gura...ce n-ai inteles tu e ca mai sunt si unii care au nevoie de exercitiu si nu sa invete grilele pe de rost.....
- adi
- elder
popemi wrote:oferta nu e facuta pt cei ca tine care poate au nevoie sa se stearga...la gura...
o tanara intelectuala suparata din cauza uzurparii reclamei

- popemi
- newbie
[voiai sa faci rost de money ptr un upgrade la grile, nu?
[/quote]
ete ca n-ai ghicit....vezi daca te mai scremeai un pic poate nimereai...nu prietene, am luat rezi si inca f bine si datorita cartilor astea....
succes !

ete ca n-ai ghicit....vezi daca te mai scremeai un pic poate nimereai...nu prietene, am luat rezi si inca f bine si datorita cartilor astea....
succes !