dresez caini...

aici gasesti ce vrei
excristi
senior
senior

dresez caini...

Postby excristi » Fri Mar 18, 2005 7:45 pm

2 ore in fiecare weekend... 150 de mii sedinta..

Edit by Droopy:

Toate mesajele off topic au fost scoase. Viitoare mesaje in acelasi gen vor fi sterse.
www.AdmitereMedicina.ro

droopy
elder
elder

Postby droopy » Mon Mar 21, 2005 4:04 am

Anuntul era serios. Va rog nu mai deviati pt ca mesajele vor fi sterse.
RTFM=Read The la naiba Manual
UTFG=Use The la naiba Google
STFW=Search The la naiba Web
RTFA=Read The la naiba Article

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Mar 22, 2005 2:13 am

ok.
ai licenta de dresor? cu cine ai invatat?
cu ce rase ai mai lucrat pana acum?
referinte?

kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Mar 22, 2005 2:46 am

admit.
excristi:
stii sa faci cainele sa dea laba in 3-4 sedinte?

Reaktor
elder
elder

Postby Reaktor » Tue Mar 22, 2005 4:59 pm

Nici nu mi se pare mult 150 000 pe sedinta. Ai vreo scoala de dresaj sau doar gadili cainele? Eu am un caine (femela) foarte dificila desi f isteata isteata (dog german). Problema e ca e incapatanata si nu face nimic din ce ar trebui. Crezi ca poti sa o stapanesti? Au incercat si alti amici dar fara rezultat. Kooksee ai o imaginatie bogata.
"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."

excristi
senior
senior

Postby excristi » Tue Mar 22, 2005 7:48 pm

eu momentan am acas un schnautzer si un pechinez.. :) nu am nici o scoala de dresaj... dar am dresat mai multi caini si au chiar ma pricep.. in fine.. nu am nici o diploma.. e doar o pasiunea de a mea... ptr Reaktor eu zic ca se poate... cati ani are ??
www.AdmitereMedicina.ro

excristi
senior
senior

Postby excristi » Tue Mar 22, 2005 7:50 pm

ptr trident.. da stiu... iar 4fun l-am mi-am invatat schnautzerul sa latre la comanda si ma mai distram cu prietenii pe seama fricosilor... :))
www.AdmitereMedicina.ro

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Mar 22, 2005 8:34 pm

sa inteleg ca tu consideri o gluma buna daca pui cainele sa latre spre cineva caruia in mod evident ii e frica?
esti normal?
XXbazooka.gif

kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

laurici
junior
junior

Postby laurici » Wed Mar 23, 2005 1:57 pm

hei,stie careva de unde sa-mi iau si eu un pui de CHOW CHOW grasut,dulce,cu botic in vant,cum zice sor'mea care sa nu-mi ia si camasa de pe mine(cred k daca-i cer lu tata m mult de 250euro pt caine,chiar si de ziua mea,vad eu m multe in fata ochilor).Cea m mare prob a mea e k nu stiu daca o sa am cu cine sa-l dresez c-am auzit k nu-i tocmai usor pt k e orgolios.Eu am deja un ciobanesc german adorabil da asta o sa ramana la curte la br cat eu o sa fiu la facultate asa ca vreau sa-mi implinesc visul si sa-mi iau un chow chow pe care sa-l iau cu mine pana o sa-mi gasesc o colega de apartament(nu stiu cum o sa rezist cu caine in casa,k prin asa ceva n-am m trecut,da vad eu).Deci astept oferte avantajoase!

Return to “Okazii”