vand monitor

aici gasesti ce vrei
Chingachgook
addicted
addicted

vand monitor

Postby Chingachgook » Tue Jul 27, 2004 6:27 pm

salut!
Vand o frumusete de monitor AcerView de 14 inch. Se alimenteaza direct din calculator deci faci si economie la o priza in camera...
500k.

kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

andy
elder
elder

Postby andy » Tue Jul 27, 2004 6:43 pm

eu vand unul de 15" compaq v50, cer dublu pe el dar merita, se vede impecabil. in plus dau si un microfon la el, ca are suportul lipit in lateral. e moca microfonul... asa ocazie mai rar!

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Jul 27, 2004 10:49 pm

salut!
oricum, eu zic sa-l luati pe al meu, e mai frumos plus ca e si plin de incarcaturi spirituale, ca in ultimii 4 ani a locuit cu mine.

kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

b3
elite
elite

Postby b3 » Fri Sep 03, 2004 2:50 pm

Dati si garantie la el ? Macar 90 de zile acolo, daca se arde sa nu va injur. :)
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

alexandra
junior
junior

Postby alexandra » Fri Sep 03, 2004 9:18 pm

andy wrote:eu vand unul de 15" compaq v50, cer dublu pe el dar merita, se vede impecabil. in plus dau si un microfon la el, ca are suportul lipit in lateral. e moca microfonul... asa ocazie mai rar!

salut!
il mai ai sau l-ai dat?
anunta-ma si pe mine,te rog.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Fri Sep 03, 2004 11:21 pm

Bai, imi pare rau, eu nu am avut doritori si prin urmare l-am aruncat pe geam de la etajul 5. Si pe cuvantul meu ca mergea.
Daca vrea careva filmuletul cu obiectul zburand si facandu-se tandari da-ti un mesaj.
:)

kooksee

Luci Sandor
senior
senior

Postby Luci Sandor » Fri Sep 03, 2004 11:47 pm

Nu era mai simplu sa il dai de pomana?
nu arunca lucrurile care pot fi utile altcuiva, doneaza pe Freecycle Bucuresti

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Sep 04, 2004 12:38 am

Mai era p'aci un topic despre o jena de calculator datul lui de pomana.
De cat sa ma injure ala, as fi preferat sa-l vand sa am macar o imagine de afacerist veros.

Dar oricum sentimentul de american milionar pe care l-am avut face toti banii.

kooksee

Return to “Okazii”