Fertilizarea in vitro, interzisă de lege, printr-un ordin al fostului Ministru al Sănătăţii, Ion Bazac
Cuplurile care nu pot avea un copil pe cale naturală şi încearcă inseminarea artificială riscă să ajungă după gratii... Fertilizarea in vitro a devenit ilegală în România, printr-un ordin semnat de fostul Ministru al Sănătăţii, Ion Bazac pe 23 septembrie, cu o săptămână înainte de a demisiona.
Astfel, efectuarea contra cost a procedurilor de fertilizarare in vitro şi a celor de inseminare artificială vor intra sub incidenţa traficului de celule umane şi vor fi pedepsite cu închisoarea de la 3 la 10 ani.
Medicii specialişti spun că ordinul ministerial este absurd, în contextul în care nu există alternativă pentru cuplurile care nu pot avea copii. Măsura a fost luată pe fondul scandalului de la clinica Sabyc.
http://www.antena3.ro/stiri/romania/fer ... 82037.html
O alta masura "inteligenta" a lui Bazac!
-
- newbie
- d'Arc
- elder
Re: O alta masura "inteligenta" a lui Bazac!
vai s-amar!!! domnu doctor.
- 187.92a
- addicted
foarte interesant. moarte femelelor sterile sau asa ceva.
ce idiotenie
ce idiotenie
- tana
- elder
cuplurilor. ca poti face fiv si daca ea e ok dar are ala spermograma nasoala. cica nu mai e cum a zis bazacu
I'm not anti-social. I'm just not user friendly
- Velvet Underground
- senior
Eu am auzit cu totul altceva, cum ca fertizilizarea CONTRA COST a fost interzisa, ceea ce mi se pare normal, vezi cazul unor clinici care fac profit de sute de mii de euro din cauza unor disfunctii.
Nu am auzit ca fertilizarea in vitro a fost interzisa completamente.
Atentie si la formulari, ziaristii sunt printre cei mai mari manipulanti de mase.
Nu am auzit ca fertilizarea in vitro a fost interzisa completamente.
Atentie si la formulari, ziaristii sunt printre cei mai mari manipulanti de mase.
- 187.92a
- addicted
Aham, acum face sens. Haa? Cum adica, daca medicul face gratuit este in regula? SI mai face cineva fiv d-asta?
- tana
- elder
- Velvet Underground
- senior
trident wrote:Aham, acum face sens. Haa? Cum adica, daca medicul face gratuit este in regula? SI mai face cineva fiv d-asta?
Ti se pare in regula sa iei un ovul de la o femeie si sa faci profit de 50.000 de euro din asta ca medic sau ca clinica?
Mie nu.
- tana
- elder
bey, o fertilizare costa 2-5 mii de euro la noi in tara in functie de clinica. relax
- Velvet Underground
- senior
Pentru oameni normali da, pentru oameni mai speciali costa mai mult, crede-ma 
Pe alese, pe palpate, pe incercate
Am zis din burta 50.000 oricum, ideea era ca clinica respectiva scoate un mare profit din asta, ceea ce nu mi se pare tocmai normal.
Ma rog, oi fi eu mai dus cu pluta.

Pe alese, pe palpate, pe incercate

Am zis din burta 50.000 oricum, ideea era ca clinica respectiva scoate un mare profit din asta, ceea ce nu mi se pare tocmai normal.
Ma rog, oi fi eu mai dus cu pluta.