salarii umf, spitale

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
swiss
elite
elite

salarii umf, spitale

Postby swiss » Wed Apr 29, 2009 11:33 pm

b3 wrote:Pai ce-i asa de ingrozit, ca nu e mai nimic nou, au pus pe hartie tot folclorul care se plimba prin viu grai gen n-avem voie mai mult de 3 absente nemotivate, absente la stagiu 20% din total (interesant cuvantul "maxim", au fost niste discutii odata, credeam ca e fix 20%). Noua e chestia cu restantele 50 Euro/100 Euro, sau poate era dar nu stiam eu.

Ciudat e ca nu e nici un articol despre Top 400, n-ar trebuie sa fie mentionat pe acolo ? Si prea multe locuri de lasat sa se interpreteze cu "cf hotararilor Consiliului", "cf prevederilor Cartei".

O intrebare...de ce un rector de UMF are 100 000 de lei ( un miliard de lei vechi) salariu pe an?
Ce face de trebuie sa aiba salariu asa mare?

Chingachgook
addicted
addicted

Re: Cine sa schimbe in bine UMF daca nu studentii ?

Postby Chingachgook » Wed Apr 29, 2009 11:49 pm

pentru ca exista niste raporturi intre sumele pe care el manipulezi si salariu.
sa nu fie tentati.
parac unii dintre ei erau ordonatori de credit.

unde ai citit suma asta?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

swiss
elite
elite

Postby swiss » Wed Apr 29, 2009 11:58 pm

kooksee wrote:pentru ca exista niste raporturi intre sumele pe care el manipulezi si salariu.
sa nu fie tentati.
parac unii dintre ei erau ordonatori de credit.

unde ai citit suma asta?

In declaratiile lor de avere, lojic (a se citi logic), ca doar nu vorbesc ca mumap din ce visez noaptea.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Thu Apr 30, 2009 12:08 am

stai ca acuam am facut imparteala
asta vine 2500 de euro/luna
cam cat un middle manager intr-o multinationala (middle spre jos)

daca nu ar fi spaga nu stiu cati ar sta pe banii aia. gandeste-te ca toti sunt profi si o colaborare cu sanadorul sau euroclinic le baga mai multi bani in buzunar.

si un rep in luni bune castiga mai mult.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

swiss
elite
elite

Postby swiss » Thu Apr 30, 2009 12:14 am

kooksee wrote:stai ca acuam am facut imparteala

daca nu ar fi spaga nu stiu cati ar sta pe banii aia. gandeste-te ca toti sunt profi si o colaborare cu sanadorul sau euroclinic le baga mai multi bani in buzunar.

Acum serios, ti se pare ok diferenta de salariu intre cat castiga ca rector 100 000 de lei si sef de clinica de chirurgie 15 000 de lei pe an?

Da ,impartit in euro, cand salariul mediu pe economie e 200 de euro... de 15 ori mai mult e ok...

Daca totusi vrei sa compari...un medic rezident aici castiga mai mult ca un rector in Romania.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Thu Apr 30, 2009 12:19 am

holliday wrote:
kooksee wrote:stai ca acuam am facut imparteala

Acum serios, ti se pare ok diferenta de salariu intre cat castiga ca rector 100 000 de lei si sef de clinica de chirurgie 15 000 de lei pe an?

Da ,impartit in euro, cand salariul mediu pe economie e 200 de euro... de 15 ori mai mult e ok...

Daca totusi vrei sa compari...un medic rezident aici castiga mai mult ca un rector in Romania.

ba un rezident are 10.000/an

nu cred ca un sef de sectie are 15000/an

swiss
elite
elite

Postby swiss » Thu Apr 30, 2009 1:06 am

kooksee wrote:
ba un rezident are 10.000/an

nu cred ca un sef de sectie are 15000/an

Am gresit eu...un medic primar chirurg are 15 000 pe an.(cel putin atat are rectorul de la Bucuresti in declaratia de avere, rectorul de la Cluj, nu mai ia salariul de chirurg)

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Thu Apr 30, 2009 1:29 am

e o greseala in dclaratia de avere.
un primar nu are cum sa aiba 15mil/luna

swiss
elite
elite

Postby swiss » Thu Apr 30, 2009 2:51 am

kooksee wrote:e o greseala in dclaratia de avere.

Acu depinde de comuna/oras... :) dar aici ai dreptate...si mie mi s-a parut cumva ciudat...

b3
elite
elite

Postby b3 » Thu Apr 30, 2009 3:50 pm

ce legatura are salariul rectorului cu regulametnul studentilor ? mut mesajele...
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

she-doc
junior
junior

Postby she-doc » Tue May 05, 2009 6:26 pm

kooksee wrote:e o greseala in dclaratia de avere.

nu cred ca e o greseala, asta e suma pentru jumatate de norma integrare pe retea, norma intreaga fiind la umf.

Return to “Viata in spital”