geriatrie/gerontologie
- magdutz
- elder
geriatrie/gerontologie
stie cineva mai concret cum e specialitatea asta? eu incerc sa iau in calcul cat mai multe optiuni, inclusiv cele considerate mai "cenusarese", asa...
e vreun rezident pe geriatrie? ce faci DUPA rezi, ca eu nu am nici o idee (in afara de azile de batrani, banuiesc)
e vreun rezident pe geriatrie? ce faci DUPA rezi, ca eu nu am nici o idee (in afara de azile de batrani, banuiesc)
- grasshopper
- elder
ma indoiesc ca in azilele de batrani de la noi sunt medici!!!!
posturi sunt in clinicile medicale, asha cum sunt si celelalte posturi de cardiologi, internisti, neurologi, gastroenterologi.
e un post ca oricare altul... e tot un fel de medicina interna, patologia e aceeashi doar ca media de varsta a pacientzilor e alta.
posturi sunt in clinicile medicale, asha cum sunt si celelalte posturi de cardiologi, internisti, neurologi, gastroenterologi.
e un post ca oricare altul... e tot un fel de medicina interna, patologia e aceeashi doar ca media de varsta a pacientzilor e alta.
- Khaos
- senior
Geriatria este o specialitate frumoasa, medicina interna pt virsta a 3-a, multa cardiologie, pneumologie si recuperare medicala. Cred ca este o specialiate destul de banoasa...ce batrini au bani si au auzit de geriatru, cine s-ar duce la geriatru...evident mosi si babe cu bani. Am o prietena care este rezidenta pe geriatrie si care deja a facut cursuri de homeopatie, balneologie, dermatocosmetica...etc. Cind am ales specialitatile era disperata ca nu mai are ce sa aleaga si am sfatuit-o sa ia geriatrie in locul medicinii de urgenta sau SPM. Acum e fericita ca a prins specialitatea aceasta si cred ca o sa isi gaseasca si post usor dupa.
×›×™ ×”×¢×•×œ× ×”×•× ×¨×§ ×ª×—× ×” של זמן
×ת מחפשת סודותיו בכל ×¤×™× ×”
ומתפללת שתגלי ×ות×
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.
×ת מחפשת סודותיו בכל ×¤×™× ×”
ומתפללת שתגלי ×ות×
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- magdutz
- elder
- matrix
- elder
in strainatate e o meserie foarte banoasa, mai ales daca lucrezi la un azil privat unde se interneaza numai bogatasi.
eu stiu concret de germania unde exista o traditie sa-ti trimiti parintii la azil dupa o anumita varsta din motive financiare. multe aziluri din astea sunt conduse de arabi care scot niste profituri uriase. in general sunt internati fie veterani de razboi (o pensie in germania ajunge si la peste 10.000 euro /luna) si diversi bogatasi de care rudele vor sa scape.
azil nu e ce se intelege la noi.....acolo e un complex cu spital, sali de distractie, camere cu tot ce le trebuie, aer curat si verdeata.....deci foarte bine, iar pt medici si mai bine.
eu stiu concret de germania unde exista o traditie sa-ti trimiti parintii la azil dupa o anumita varsta din motive financiare. multe aziluri din astea sunt conduse de arabi care scot niste profituri uriase. in general sunt internati fie veterani de razboi (o pensie in germania ajunge si la peste 10.000 euro /luna) si diversi bogatasi de care rudele vor sa scape.
azil nu e ce se intelege la noi.....acolo e un complex cu spital, sali de distractie, camere cu tot ce le trebuie, aer curat si verdeata.....deci foarte bine, iar pt medici si mai bine.
Viata lunga si prospera!
- i_mona_12
- senior
trident wrote:multumesc. ai putea argumenta sau aduce cateva probe ins prijinul afirmatiilor tale?
http://old.revistapresei.ro/RO/articol. ... l&ID=33210
Sper sa mearga linkul
Yoav Stern este sotul ei.
Daca ai o problema grea, da-o unui om lenes; el va gasi cea mai simpla cale sa o rezolve.
- No More
- senior
- VARAN / STUDY
- senior
No More wrote:O sa fii vedeta TV ca Oana CuzinoE medic geriatru, nu?
Sa ma fereasca de Geriatrie... n-as suporta asa ceva. Niciodata.
Totusi: cine vrea geriatrie si de ce-ar vrea?
eu am o fosta colega, era brici la stagii, vb cu medicii de la egal la egal(va pot da si numele ei dar nu cred ca ar aprecia)... la rezi a luat geriatrie

- VARAN / STUDY
- senior
- VARAN / STUDY
- senior
trident wrote:o fi avut shi ea pile si viitor p-acolo, nu?
e un domeniu in care spre deosebire de pacienti, doctorii pot avea un aorecare viitor
bai habar n-am ce a fost in capul ei la faza asta...parerea mea despre geriatrie nu e una f ok, iar fatuca asta isi iroseste clar vocatia in specialitatea asta! nu-ti imaginezi cum se descurca in facultate, ea din anul 4 dadea lectii rezidentilor....!!!!
- magdutz
- elder