In ciuda modificarilor efectuate in organizarea Rezidentiatului de anul acesta SUSPICIUNILE despre posibilitatea de a se realiza fraude tot NU au disparut definitiv

Situatzia e si mai delicata avand in vedere ca anul acesta "diferentzele mici" vor conta foarte mult atat pentru situatzia de ADMIS/RESPINS cat si pt ordinea admisilor si implicit pt alegerea specialitatzilor

Eu as vrea sa va propun ce maruri ar trebui sustinute pt a asigura un concurs de Rezi CORECT

Iata ce sustin eu:
1. Excluderea grilelor GRESITE si INTERPRETABILE din cele care vor aparea in examen printr-o verificare riguroasa inainte de a fi introduse. Pana acum acestea erau o sursa importanta de "variatzii" in punctajele de la iesirea din sala si cele finale

2. La 1 500 000 lei cred ca se pot asigura niste foi de concurs speciale astfel incat concurentul sa poata iesi din examen cu o foaie de raspunsuri la grile, iar cealalta sa fie scanata (sau supusa corectarii manuale cu folia de corectare.) Astfel in cazul unei contestatii, candidatul sa aiba o dovada in sprijinul sau!
3. Posibilitatea candidatului de a se contesta un rezultat in mod direct in fata unei Comisii de Solutionare a Contestatiilor si NU in mod indirect prin fax, internet sau telefon etc
Astept parerile si propunerile voastre