Salut sunt student la medicina in anul 6 in Franta.
Vrea daca posibil sa fac stagiul meu de vara in romania la bucuresti. Stagiul prevazut actual este 2 luni de gynecologie.
Poate cineva sa mi dea informatii despre modalitatile necesera pentru a efectua un asemenea stagiu intrun spital la bucuresti ?
mersi
STAGIU GYNECOLOGIE
- tripleX
- senior
ce pot sa-ti zic mai intai...
WELCOME TO RoMANIA!! (desi... ai grija, sa nu regreti
)
nu cred sa fie vreo problema pe-aici cu stagiul... sa sti bine insa ce iti cer cei de la tine de la facultate ca dovada ca sa-i convingi ca ai lucrat ce se presupunea ca e nevoie!
apoi, stiind asta, aici vorbesti cu un sef de clinica care o sa-ti aprobe aproape garantat sa-ti petreci cele 2 luni pe la el prin sectie si la sfarsit iti va elibera, probabil impreuna cu directiunea spitalului, cele necesare. (dar repet sa sti ce-ti trebuie de la ei)
cat despre ce spital ar fi mai bine sa contactezi aici........ hmm... nu stiu. Help him out guys! Unde e gineco mai K-lumea?
WELCOME TO RoMANIA!! (desi... ai grija, sa nu regreti

nu cred sa fie vreo problema pe-aici cu stagiul... sa sti bine insa ce iti cer cei de la tine de la facultate ca dovada ca sa-i convingi ca ai lucrat ce se presupunea ca e nevoie!
apoi, stiind asta, aici vorbesti cu un sef de clinica care o sa-ti aprobe aproape garantat sa-ti petreci cele 2 luni pe la el prin sectie si la sfarsit iti va elibera, probabil impreuna cu directiunea spitalului, cele necesare. (dar repet sa sti ce-ti trebuie de la ei)
cat despre ce spital ar fi mai bine sa contactezi aici........ hmm... nu stiu. Help him out guys! Unde e gineco mai K-lumea?
"Infernul este pavat cu bune intentii" - Samuel Johnson
- liana_ro2004
- senior