Balul absolventilor 2005

care ne mananca zilele
andy
elder
elder

Balul absolventilor 2005

Postby andy » Sat Oct 01, 2005 7:51 pm

daca are cineva poze de la festivitatea de depunere a juramantului, i-as fi recunoscator daca mi le-ar trimite si mie. :)
Not kennt kein Gebot.

roa_med
elder
elder

Postby roa_med » Sat Oct 01, 2005 8:05 pm

le vrei si pe cele din constanta??? :P :P :P

andy
elder
elder

Postby andy » Sat Oct 01, 2005 10:25 pm

da, si unele de la mare daca ai. eventual si alea din discoteca...
Not kennt kein Gebot.

MORENA
senior
senior

Postby MORENA » Sun Oct 02, 2005 8:53 pm

juramantul a fost superb! felicitari pentru organizatori si felicitari dragi colegi!
inca o data....SUPERB, SUBLIM, EXCELENT!

andy
elder
elder

Postby andy » Sun Oct 02, 2005 9:34 pm

daca nu stateam in picioare ca sa ii auzim pe greci era ceva. dar se pare ca nici in tara ta nu poti sa ai demnitatea pe care o meriti...
Not kennt kein Gebot.

bogdanescu
senior
senior

Postby bogdanescu » Sun Oct 02, 2005 10:23 pm

extrem de proasta organizarea...

somnorici
junior
junior

Postby somnorici » Sun Oct 02, 2005 10:23 pm

pe mine nu m-a deranjat juramantul grecilor.. din contra.
a fost insa cam lung discursul care l-a precedat.
pe ansamblu a fost frumusel. daca era mai bine organizat si nu trebuia sa alergam atunci dimineata dupa cape, esarfe era chiar super!
Inca mai sper!

bogdanescu
senior
senior

Postby bogdanescu » Sun Oct 02, 2005 10:27 pm

somnorici wrote:pe mine nu m-a deranjat juramantul grecilor.. din contra.

ce a fost deranjant a fost ca s-a spus inaintea noastra...
somnorici wrote:a fost insa cam lung discursul care l-a precedat.

fooooarte lung! si nu-si avea locul atunci. putea intra la inceput, sau dupa ce au vorbit profii...

hapciu
senior
senior

Postby hapciu » Mon Oct 03, 2005 12:03 pm

da, si eu sunt de acord cu ce ati spus in legatura cu grecii
in rest a fost ok, mie mi-a placut
nu ma asteptam ca organizarea sa exceleze
cel mai frumos a fost de departe momentul de dupa depunerea juramantului
Daca prostia ar durea am avea toti un loc de munca

ILLUSION
newbie
newbie

Postby ILLUSION » Mon Oct 03, 2005 12:30 pm

andy wrote:daca nu stateam in picioare ca sa ii auzim pe greci era ceva. dar se pare ca nici in tara ta nu poti sa ai demnitatea pe care o meriti...

perfect de acord si totusi ce te-a tinut sa nu te asezi, poate se luau si altii dupa tine.nu cred ca silvia hagiu sau sebastian te-au obligat sa stai in picioare sau te-au somat cu ceva cand ti-au vandut biletul !

baby, in real life esti spirit de turma si aici te gaseste nobleta patriotica! iar demnitatea mami, nu ti-o da si nu ti-o ia nimeni. depinde numai de tine! ai stat in picioare pt ca TU nu ai avut destula demnitate sa te asezi singur.nu e vina organizatorilor si mi se pare o nesimtire crunta sa vii aici pe forum si sa critici, dupa ce in sala, stateai in picioare ca un cocostarc, meditand la noblete si patriotism. dc NU ai avut demnitatea sa te asezi, SINGURUL SA FII FOST DIN TOT ANUL, macar nu te mai da rotund aici pe forum.

in caz ca nu stiai, s-a supus la vot dc grecii ar trebui sa voteze, marea majoritate nu a fost de acord si grecii au amenintat ca se suie pe scena si fac ca toate aratarile dc nu sunt lasati....au fost, iata! ca semn de fronda puteai sa te asezi si sa vb inainte cu toti colegii tai de serie si amicii tai si sa ii "educi" in spitul patriotic, cu care sunt f de acord, asa cum ziceam mai sus.

mie personal, mi s-a parut frumos!

cerbu
elder
elder

Postby cerbu » Mon Oct 03, 2005 1:29 pm

MORENA wrote:juramantul a fost superb! felicitari pentru organizatori si felicitari dragi colegi!

se pare ka unii au fakut pasul. :wink:

shi pe mine ma seaka grecii. asha obraz( nu numai ceafa) gros nu am vazut dekat la albanezi da' aia saracii au o skuza.

MORENA
senior
senior

Postby MORENA » Mon Oct 03, 2005 1:42 pm

cerbu wrote:
MORENA wrote:juramantul a fost superb! felicitari pentru organizatori si felicitari dragi colegi!

se pare ka unii au fakut pasul. :wink:

shi pe mine ma seaka grecii. asha obraz( nu numai ceafa) gros nu am vazut dekat la albanezi da' aia saracii au o skuza.

cerbutzule, ai subliniat "sublim"...doar ca sa-mi aduc aminte ca "de la sublim la ridicol nu e decat un sg pas" ?:)))))
nu am uitat cerbule, dar mie mi-a placut. ce sa-i faci...imi permit si riscul sa devin ridicola cu extazul asta....damm, sa nu ma bucur chiar de nimic?pentru mine, asta a fost unul dintre putinele mom bune pe vara asta.

andy
elder
elder

Postby andy » Mon Oct 03, 2005 2:18 pm

sictir!
pe Sebi il cunosc si l-am felicitat pentru organizare. treaba cu greci m-a deranjat si am scris-o aici, pentru ca fiecare isi da cu parerea.
in alta ordine de idei, ma bucur si mai mult ca am scapat de astfel de personaje, care cand nu mai au ce barfi si ce strambe sa bage, se inscriu pe forum. :D
iar threadul asta are alt scop, asa ca cei care posteaza offtopic sunt invitati sa se duca de unde au venit.
Not kennt kein Gebot.

cerbu
elder
elder

Postby cerbu » Mon Oct 03, 2005 4:40 pm

ai ghicit morena dar nu, nu ma refeream la tine. ma refeream la malaka kare isi pune diploma pe perete si se krede mare doftor.

ma bucur ca tz-a plakut.

dustweaver
elite
elite

Postby dustweaver » Mon Oct 03, 2005 5:37 pm

a fost fain, dar pe alocuri parca vedeam un buton de "fast forward" - "activat"... :lol:
recunosc, era sa ma apuce jalea la final, desi "The final countdown" nu-i pe lista preferintelor mele... :D iar baloanele portocalii au fost foarte cool :lol:

agree cu somnorici si hapciu : si mai fain era daca nu trebuia sa alerg dupa capa si esarfa cu o jumatate de ora inainte... cam lungutz discursul cela netradus :P, la organizare nici nu ma asteptam la mai bine, ba au contraire :), dar pana la urma a fost un eveniment de care imi voi aminti cu placere.
Bears, beets, Battlestar Galactica.

Daca am nevoie de observatii, comentarii, sugestii despre aspecte ce privesc felul in care folosesc limba romana si/sau engleza, stiu sa le gasesc ori solicit.
Otherwise, may I suggest you MYFB.

ILLUSION
newbie
newbie

Postby ILLUSION » Mon Oct 03, 2005 6:10 pm

andy wrote:sictir!
pe Sebi il cunosc si l-am felicitat pentru organizare. treaba cu greci m-a deranjat si am scris-o aici, pentru ca fiecare isi da cu parerea.
in alta ordine de idei, ma bucur si mai mult ca am scapat de astfel de personaje, care cand nu mai au ce barfi si ce strambe sa bage, se inscriu pe forum. :D
iar threadul asta are alt scop, asa ca cei care posteaza offtopic sunt invitati sa se duca de unde au venit.

o dai la intors acum. draga si eu am o parere si mi-am expus-o. si trheadul asta are evident alt scop, nu acela de a te killari pe tine, paranoia rullz!

Return to “Facultatea”