tematica rezi 2010
- glabela
- newbie
tematica rezi 2010
Salut! Stie cineva tematica pentru rezi 2010? Pe site-ul ministerului nu este nimic afisat; merci!
- anncush
- senior
Re: tematica rezi 2010
glabela wrote:Salut! Stie cineva tematica pentru rezi 2010? Pe site-ul ministerului nu este nimic afisat; merci!
E acceasi tematica ca si in 2009 si 2008... Vezi aici tematica detaliata.
Bafta!
Slowly getting less stupid 

-
- newbie
Am o intrebare referitor la tema 43 din tematica de rezidentiat - Hemoragiile digestive. In tematica sunt specificate paginile 1066-1077, dar acestea cuprind si icterul, si o pagina de disfunctie multipla de organe (chiar ultima, pe care nu este scris si altceva). Este o greseala de tipar sau trebuie citit icerul atat din Harrison, ca subiect separat, cat si de aici? Multumesc!
- b3
- elite
este greseala. icterul este subiect separat.
mai era ceva asemanator la apendicita, cred ca ultima pagina, ceva cu tumori apendiculare ? Si se contrazicea textul cu textul de la tumorile genitale.
mai era ceva asemanator la apendicita, cred ca ultima pagina, ceva cu tumori apendiculare ? Si se contrazicea textul cu textul de la tumorile genitale.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
-
actualitate
Ce opinie aveti, care sunt "subiectele care nu mai sunt de actualitate"?
- soricel
- elder
Re: actualitate
cele care nu-s pe lista.
- Riley
- elder
Re: actualitate
Pai medicala cam toata trebuie reorganizata. Poate in afara de leucemii si AVC unde nu stiu cate s-au schimbat (la AVC poate pe la trat). Cel putin la cardio e dezastru.
Pedi si chirurgiile cred ca sunt ok cat de cat.
Pedi si chirurgiile cred ca sunt ok cat de cat.
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love
Passion mothers greatness
-
- senior
Deci la tema 43, corect ar fi: 1066-1072?
Your "best"? Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen.
- Riley
- elder
Da, pt ca icterul e din Harri. Fisurile anale si hemoroizii sunt ultimele notuni pe care trebuie sa le stim din tema aia 

As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love