scorurile in Ro mi-au venit cam in 8 zile, dar poate sa tina mult mai mult. In US mi-au venit in 3 zile. La adresa care ti-o scrii iti vine toata corespondenta ECFMG (asta e singura chestie, nu conteaza daca chiar stai acolo)
- aplicatiile le-am trimis inainte de step 2 CS, o parte din invitatiile de interviuri mi-au venit inainte sa dau step 2 CS, altele dupa (sper sa mai primesc). Eram in US cu interviurile, dar oricum le-am stabilit prin mail asa ca nu prea conta de fapt.
- cei 50$ sunt pt toate spitalele, reprezinta taxa pe care o cere ECFMG sa-ti trimita scorurile la programele care le cer
- e poate un pic stufos ERAS, dar se completeaza relativ usor, nu e ceva prea complicat
- pai vezi si tu pe site cat costa fiecare chestie, eu nu mai stiu exact, depinde si la cate programe aplici
- cu transportul inca nu stiu, pana la Atlanta am fost cu avionul iar in Miami ma plimb cu diverse, masina sau transport in comun. Probabil combinatie de avion, greyhound si inchiriat masina.
- inca nu pot sa dau step 3 pana nu sunt certificat ECFMG, chestie care depinde de cand primesc rezultatul la Step 2 CS
Raspunsuri mai putin serioase

"
- fiziologic in Miami e cald si umed, la un fotbal de exemplu curg siroaie de pe tine; in rest e cum ma asteptam, fara surprize majore. In Atlanta a fost destul de cald, dar cu umiditatea ca la noi. Evident fiziologicu' depinde de zona in care ajungi
- cu unitatile de masura nu asa mare vraja, picioarele si milele le cam stiam din tara, la fel si cu livrele sau galonii; mai nasol e cu temperatura, dar incep sa ma descurc si fara sa mai convertesc in Celsius dupa celebra formula C=(F-32)*5/9
- viza la ambasada s-a procesat in vreo 3 ore, la aeroport in 5 min (daca nu includem timpul de asteptare)
- o sa stau pana in februarie, mai e timp pana sa ma hotarasc ce fac cand ma intorc, asa ca aman raspunsul
PS. singura chestie referitor la civilizatia de aici care m-a impresionat, a fost cand m-am intors din Atlanta, noaptea, deasupra coastei de vest a Floridei: o banda luminoasa omogena aproape, de min 5-10 km latime, pe toata coasta, adica cateva sute de km. Nu pot sa-mi dau seama de unde atatea lumini. Au mai fost chestii care poate ca m-ar fi impresionat, dar cu televizorul din ziua de azi, ma asteptam.