salarii
-
- newbie
Re: salarii
cum adica salariul pe jumatate de luna? te referi la sal al 13-lea sau la salariul aferent lunii februarie ?
- minglee
- junior
Nu am luat inca fluturasul aferent celor 384 de lei ptr jumatate de luna februarie dar cred ca ceva nu e in ordine cu calculul pe undeva .
Last edited by minglee on Wed Mar 17, 2010 7:33 pm, edited 1 time in total.
Your time is the greatest gift you can give to someone.
- minglee
- junior
ramonaelena15 wrote:cum adica salariul pe jumatate de luna? te referi la sal al 13-lea sau la salariul aferent lunii februarie ?
Da exact salariul de rezident MF anul 1 platit de Sp Floreasca aferent a jumatate de luna februarie pentru perioada 15.02-28.02 a fost de 384 lei pe card dupa ce s-au retinut 5 lei pentru colegiul medicilor si 10 lei pentru contractul colectiv de munca .
Totusi dc inmultim 384x2 si adaugam cei 10 si 5 lei retinuti nu cred ca salariul nostru net lunar ar fi de 783 lei asa ca pe undeva s-a strecurat o greseala de calcul la salarii evident in minus cu toate ca in cazul celor salarizati de floreasca e posibil orice .
-
- newbie
Salutare! S-a mai trezit cineva ca are salariul mai mic decit luna trecuta? Eu am luat cu 1 mil. si ceva mai putin ... 

- minglee
- junior
Rezident rim precizeaza anul in care esti ,specializarea si spitalul platitor ca sa ai un termen de comparatie si ce salariu ai luat luna trecuta comparativ cu asta .
- nicoletaghe
- senior
roxany wrote:nicoletaghe am si eu o intrebare te rog. Cati bani ti-au intrat tie pe card si la ce banca ai cardul? Si eu sunt tot la floreasca si vreau sa verific daca nu e vre-o problema cu banii pe care i-am primit. mersi
Floreasca,an 2 stagiu cu spor 15%=1210 la ING Homebank
si la sfarsit, mamotaaa....
-
- senior
minglee wrote:yrys wrote:minglee wrote:Ma gandesc ca ar fi util sa se completeze o listuta in functie de fiecare spital platitor pt anul 1 MF ca sa avem o idee de salarizarea aferenta fiecarui spital pentanul 1 medicina de familie salariul de incadrare BRUT SI NEt +Bonuri de masa sau nu in functie de spital .
si spitalele din tara se pot alatura listutei .![]()
SUUB
FLOREASCA salariul de incadrare 1189RON. Brut 871 fara bonuri de masa . Nu se stie nimic dc se vor mai da sau nu prima de stabilitate sau bonuri de masa rezidentilor .
SF IOAN
PANTELIMON
te contrazic FLOREASCA salariul de incadrare 1301...bani in mana inca nu stiu sa-ti zic ca am luat doar pe juma de luna...si PLUS bonuri de masa(inca nu tiu cand se vor da)...si se da si prima de stabilitatea....EU asta am aflat personal de la doamna de la RUNOS...
Doamnele de la Runos raspund si ele in functie de cine le intreaba sau cine stie ce alte criterii au , mie personal mi-au zis ca nu se stie nimic si ca "probabil" va veni prima de stabilitate in aprilie pe undeva cand e si termenul limita de acordare ,dupa care vor zice ca dc nu ati luat-o pana acum degeaba va ma agitati dupa , de bonuri tot asa prin aprilie incolo .
As ruga sa completeze pe cei care au semnat contractele de munca cu spitalele si au un fluturas de salarizare in fata .
Apropo cat ai luat salariul pe juma de luna ?
am luat 384,banuiesc ca noi suntem platiti la numar zile lucratoare...adik au fost respectiv 10....de asta e asa putin....la fel au luat si colegii de la SUUB.......tu ai semnat contractul de munca?....esti sigura de salariul ala de incadrare ..respectiv1189...pt ca si cei de la SUUB au tot 1300 .......
-
- newbie
Au intrat banii la Sf. Pantelimon. Oncologie an II pe card : 1220 ron.
- roxany
- junior
PT TOTI REZIDENTII DE ANUL i MF CU SPITAL PLATITOR FLOREASCA
Aveti grija ca nu s-a calculat corect salariul, chiar daca a fost pe o jumatate de luna. Pe contract salariul este de 1301, din care salariu de incadrare este 1019, sporul de preventia 133 si prima de stabilitate 170. Nu s-a luat in calcul procentul din sporul de preventia si prima de stabilitate pentru cele 10 zile lucrate din februarie. Astazi mi s-a spus ca diferenta de bani va fi platita luna viitoare.
Aveti grija ca nu s-a calculat corect salariul, chiar daca a fost pe o jumatate de luna. Pe contract salariul este de 1301, din care salariu de incadrare este 1019, sporul de preventia 133 si prima de stabilitate 170. Nu s-a luat in calcul procentul din sporul de preventia si prima de stabilitate pentru cele 10 zile lucrate din februarie. Astazi mi s-a spus ca diferenta de bani va fi platita luna viitoare.
-
- senior
roxany wrote:PT TOTI REZIDENTII DE ANUL i MF CU SPITAL PLATITOR FLOREASCA
dar si cei de la SUUB...tot la fel ca noi au luat....sa inteleg ca e o chestie vorbita...si o greseala voita?....ce pana mea se intamplaaaa.....
- roxany
- junior
Nu stiu nici daca este "chestie vorbita" sau "greseala voita", ideea e ca nu e corect calculat, iar doamna de la floreasca de la organizarea muncii a fost de acord cu mine. Verificati si voi.
- dr_dr
- elder
roxany wrote:PT TOTI REZIDENTII DE ANUL i MF CU SPITAL PLATITOR FLOREASCA
rezidentii in anul I primesc prima de stabilitate in martie?

Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost 

- dr_
- elder
Sibiul ce are de gand cu salariile?
Am 0,62 roni pe card.
Am 0,62 roni pe card.

-
- newbie
minglee wrote:Rezident rim precizeaza anul in care esti ,specializarea si spitalul platitor ca sa ai un termen de comparatie si ce salariu ai luat luna trecuta comparativ cu asta .
An IV radiologie, peste 11 ani vechime, spital platitor sf.Pantelimon. Salariu ianuarie = 1724, iar februarie = 1616. In ambele luni am fost in acelasi modul. N-am inteles nimic de la tanti alea de la RUNOS.
- terim_terim
- senior
E posil din cauza adaugarii celui de al XIII-lea salariul sa fi crescut salariu brut si sa fi fost incadrat in alta categorie in grila de impozitare, in sensul disparitiei deducerii.
Oricum mi se pare cam mult 1724 pe radio, ce spor ai?
Oricum mi se pare cam mult 1724 pe radio, ce spor ai?
-
- newbie
De anul 3 e cineva?
Cu spor de 15 % ma intereseaza.
La Floreasca s-a luat 1350 ca si luna trecuta, iar la SUUB 1700!!
Ce se intampla?
Iar au gresit salriile la SUUB?
Cu spor de 15 % ma intereseaza.
La Floreasca s-a luat 1350 ca si luna trecuta, iar la SUUB 1700!!
Ce se intampla?
Iar au gresit salriile la SUUB?
-
- junior
in sfarsit au dat si cei de la Sibiu salariile!!!
fara nici o prima, fara al 13-lea....
fara nici o prima, fara al 13-lea....
- ares/tm
- elder
la tm am luat jumate din al 13-lea luna trecuta
i can resist everything except temptation
- adybubu
- junior
Un pic off topic... de banii aia pe care ar trebui sa-i luam cei care am fost supraveghetori la rezi, stie cineva ceva?
-
- elder
aceia in aprilie-mai se dau
And the PRIDES shall stand as one, powerful in the LIGHT and SUPREME among BEINGS
- magdutz
- elder
se dau cumva fluturasii la SUUB?
- alina_ok
- elder
”neaza! am si eu o intrabare!bonurile de masa de la pantelimon se pot folosi doar in bucuresti? la ce magazine se primesc? eu sunt din suceava, aici nici macar bonurile care le primesc angajatii din spitalul judetean nu le pot folosi decat la carefour parca(cel putin asa spunea o tanti asistenta, ca degeaba i le da ca la magazine nu le primesc). bonurile astea sunt diferite de la spital la spital sau cum? va rog sa imi spuneti si mie unde as putea merge cu bonurile, ca merg peste 2 saptamani la bucuresti sa le iau din urma, de pe ianuarie si februarie si daca numai in bucuresti se pot folosi, sa merg sa le valorific cu un robot de bucatarie
. multumesc

khabi kushi khabie gham...
-
- senior
alina_ok wrote:”neaza! am si eu o intrabare!bonurile de masa de la pantelimon se pot folosi doar in bucuresti? la ce magazine se primesc? eu sunt din suceava, aici nici macar bonurile care le primesc angajatii din spitalul judetean nu le pot folosi decat la carefour parca(cel putin asa spunea o tanti asistenta, ca degeaba i le da ca la magazine nu le primesc). bonurile astea sunt diferite de la spital la spital sau cum? va rog sa imi spuneti si mie unde as putea merge cu bonurile, ca merg peste 2 saptamani la bucuresti sa le iau din urma, de pe ianuarie si februarie si daca numai in bucuresti se pot folosi, sa merg sa le valorific cu un robot de bucatarie![]()
![]()
. multumesc
dar ce tip de bonuri primesti tu?.........poti cauta pe site-ul lor...selectezi orasul...si iti arata toata reteaua de magazine care le primesc.....
- magdutz
- elder
alina, cred ca ai dat peste vanzatoare prost informate..mama mea a angajata a S.J Suceava si plateste la mai multe magazine cu bonuri ( daca nu mi le trimite mie
) , deci informatia ta nu e tocmai corecta..bonurile de la spit panteliom merg la orice magazin ce primeste bonuri, ba chiar si la unele firme de livrari la domiciliu (ex mancare chinezeasca de la wu-xing), la unele restaurante, fast-fooduri, etc

-
- senior
am intrebat la carrefour si la cora si mi-au zis ca pe bonuri dau ORICE, EXCEPTAND BAUTURI ALCOOLICE, TEXTILE, ELECTRONICE SI ELECTROCASNICE. am inteles (fara a verifica) de la cineva (care ar fi cumparat in acest sistem) ca la kaufland ar da si electronice/electrocasnice, nu stiu daca si bauturi alcoolice.
- alina_ok
- elder
magdutz wrote:alina, cred ca ai dat peste vanzatoare prost informate..mama mea a angajata a S.J Suceava si plateste la mai multe magazine cu bonuri ( daca nu mi le trimite mie) , deci informatia ta nu e tocmai corecta..bonurile de la spit panteliom merg la orice magazin ce primeste bonuri, ba chiar si la unele firme de livrari la domiciliu (ex mancare chinezeasca de la wu-xing), la unele restaurante, fast-fooduri, etc
no ofence!!! asa spunea o asistenta de la judetean din suceava, nu stiu, ca nu am luat bonuri pana acum deloc, merg sa mi le iau si aveam o spaima ca nu mi le va primi nici unde. poate tantea aia consuma etnobotanice sau alcool si de aia nu ii foloseau bonurile. cine stie? eu auzind-o si necunoscand-o am crezut ce spune.
-
- junior
pe fluturasul de salariu de la floreasca e trecut al 13 salariu:)wait to injoy;)
- alina_ok
- elder
sweet katy wrote:pe fluturasul de salariu de la floreasca e trecut al 13 salariu:)wait to injoy;)
pt ce specializare si ce an?
-
- elder
La Sf. Ioan se dau bonurile (le-am luart azi)
And the PRIDES shall stand as one, powerful in the LIGHT and SUPREME among BEINGS
-
- senior
Pe fluturas la Constanta nu este trecuta a doua parte din al 13 lea dar macar e la fel ca acu 2 luni
- nicoletaghe
- senior
sweet katy wrote:pe fluturasul de salariu de la floreasca e trecut al 13 salariu:)wait to injoy;)
cat??? anul 2 de exemplu

si la sfarsit, mamotaaa....
- sixtyne
- senior
la floreasca inca nu au intrat banii
-
- senior
inca nu au intrat banii la Floreasca....au intrat la careva.... 

- camelia_n
- junior
Nici eu n-am primit salariul de la Floreasca pe luna asta.
- dr_
- elder
Cei de la Sibiu au platit pe luna martie cu 10% mai putin decat salariu pe ianuarie sau februarie.
Mai poate confirma cineva?
Exista o explicatie?
Mai poate confirma cineva?
Exista o explicatie?

- dr.rezidentx1
- senior
au intrat banii la sf ioan-buc ...yupyyyy
- agorima
- senior
si la tg mures dar fara al 13-lea
-
La Sf Pantelimon au intrat banii.
- dr_me
- senior
si la cj au intrat inca de ieri...
- sashab
- junior
Floreasca, terminat rezidentiat la 31.12.2009 - sunt intrati pe card 990 ron (probabil al 13-lea salariu).