MumaPadurii wrote:Statul roman poate sa ma pupe fix undeva, nu-i datorez nimic.
Halal exemplu ,permite-mi sa-ti urez din partea statului roman un sincer "Hai sictir ! "ca sa fiu pe acelasi ton cu exprimarea ta !
MumaPadurii wrote:Eu n-am cersit nimic, tot ce am primit a fost pe merit.
Sa nu plangi ,deja m-ai convins .
MumaPadurii wrote:Voi ce-o sa alegeti ca sa supravietuiti cu salariul de aici? Spaga, casatoria cu unu' bogat, banii de la parinti, munca in doua locuri sau poate o sa va reorientati profesional? Toti facem o alegere.
Ar trebui sa iti schimbi nick-ul din Ma-sa Padurii in Proasta Satului ,s-ar potrivi mai bine cu ideologie ta despre a "supravietui" in Romania .
O sa alegem sa emigram masiv cu totii ,ca tine !
MumaPadurii wrote:Da, da. Voi vreti sa schimbati ceva, desigur. Nu vreti de pomana doar pentru voi.
Uite ca se incearca schimbarea sistemului ,nu vor sa recurga la singurele solutii pe care le-ai insirat mai sus si pe care cei ca tine le vad ca singurele solutii de existenta ca medic in Romania .
Salariul unui medic trebuie sa ii permita sa traiasca decent in Romania fara spaga si alte matrapazlacuri .
In 2005 si 2007 Ministerul Sanatatii a fost dat in judecata si a pierdut procesul pe motiv de discriminare intre generatii si asta se face si anul asta mai mult decat oricand , ei neavand nici o metoda de a se pregati ulterior nici chiar practica asistata .
Trebuie folosita toata generatia de medici ca sa suplineasca lipsa avarilor ca tine ce se tireaza pe afara masiv si ca altii pe aici ce considera "injositor si penibil " sa iti ceri dreptul de a munci dupa ce ai terminat 6 ani de facultate si de a te putea pregati pe mai departe cand ei au avut acest drept, ba mai mult chiar au beneficiat de o lege a Mefistilor generalizata gen Kucu ,pe motiv ca nu inteleg unii ca tine ce vor ei , sau ca vor mila etc
Cat despre atacurile la persoana ,cred ca nu esti tocmai in masura sa vorbesti despre asta .In cazul tau e ca si cum ai vorbi de funie in casa spanzuratului !