bonuri de masa
- Chingachgook
- addicted

Re: nu mai primim bonuri de masa??????????
s-a scazut 1-2 ca au fost nelucratoare
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
pasarilatilungila
- elder

sunt 17 bonuri pt ca se presupune ca ai avut 3 garzi pe ian. (zilele cu garzi ai teoretic mancare de la spital si de aceea nu se dau bonuri pt zilele acelea)
esti anul 3, nu ?
esti anul 3, nu ?
And the PRIDES shall stand as one, powerful in the LIGHT and SUPREME among BEINGS
- ares/tm
- elder

nici mancare nu va dau in garda pe degeaba????mai, ce spital de cacao....
i can resist everything except temptation
- AvLee
- elder

Dar akum sincer ai manca ce au ei in spital?
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.
I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
- ares/tm
- elder

da
la mine la spital e mancarea ca la mama acasa
pe bune, fara exagerari
in afara de taiteii cu gris, macaroanele cu cartofi( specialitate banateana) si orezu cu lapte, mananc cu placere la spital
dimineata mereu oua prajite cu paine prajita si unt, ceai cu lamaie...mmmmm
seara e aia cu macaroanele
pana si parizeru imi place desi e din ala ca pe vremuri, curge apa din ea,....super
la mine la spital e mancarea ca la mama acasa
pe bune, fara exagerari
in afara de taiteii cu gris, macaroanele cu cartofi( specialitate banateana) si orezu cu lapte, mananc cu placere la spital
dimineata mereu oua prajite cu paine prajita si unt, ceai cu lamaie...mmmmm
seara e aia cu macaroanele
pana si parizeru imi place desi e din ala ca pe vremuri, curge apa din ea,....super
- ares/tm
- elder

si am uitat de langosi...la suplimentul de la ora 10....super
- gaurav_singh_md
- elder

ares/tm wrote:si am uitat de langosi...la suplimentul de la ora 10....super
vorbesti despre spitalul jud. timisoara ???
- ares/tm
- elder

nu, despre odobescu
- AvLee
- elder

Ar trebui sa se sesizez vreun for superior. Dupa ce ca medicii omoara oameni, le mai fura si langosi 
- ares/tm
- elder

mei, nu manc zilnic acolo, decat in garda....da-ti-o-n....chiar asa...si nici bere nu ne da, deci....
- ares/tm
- elder

la spitalul judetean timisoara numai pulpe de pui se mananca
de multi ani de zile
de multi ani de zile
- AvLee
- elder

Kum adika nu dau bere? Si pacientul cu ce isi mai alina amarul? Uite de aia se alege praful de sistemul medical romanesc 
- ares/tm
- elder

le-am zis si io, ca ajuta la lactatie, da nu m-au crezut....in fine, treaba lor
- AvLee
- elder

Eu zic sa dea bere , dar neaparat Ti********a sa sprijine si economia locala 
Last edited by AvLee on Wed Feb 25, 2009 8:22 pm, edited 1 time in total.
- ares/tm
- elder

rog utilizatorii acestui forum sa se abtina de la a face reclama la anumite produse
si by the way, timisoareana suckkkkkkkkkkkkkkks
si by the way, timisoareana suckkkkkkkkkkkkkkks
- AvLee
- elder

Care reclama? Eu nu vad nici o reclama
Dar am un concetatean de al tau care ma bate la cap cu marca respectiva de bere. Personal cand beau bere low cost aleg Bucegi 
- sheehan
- junior

pasarilatilungila wrote:sunt 17 bonuri pt ca se presupune ca ai avut 3 garzi pe ian. (zilele cu garzi ai teoretic mancare de la spital si de aceea nu se dau bonuri pt zilele acelea)
esti anul 3, nu ?
Sunt anul 3 corect, dar nu lucrez in Floreasca sunt doar angajatul lor, iar pe ianuarie am avut doar 1 garda, de unde presupunerea lor ca am avut 3 garzi?
Sunt chiar nesimtiti daca aplica aceasta politica la toti rezidentii.
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Cei de la Floreasca sunt cunoscuţi pentru măgăria asta. Am un coleg care le-a făcut scandal, şi şi-a luat bonurile în minus. Bate-le cu pumnul în masă, sheehan, nu-i lăsa aşa.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- tweety
- newbie

Cei de la Floreasca dau de multi ani 17 bonuri la rezidentii > de anul 3, n-are importanta daca nu faci garda sau faci 10 garzi in luna aia ..cica asa le vine lor de la minister. Pana acum nu s-a sesizat nimeni 
-
cristina_banciu
deci , ca s-o lamurim:
cum zice onor ministrul sanatatii, in sistem se dau maxim 20 de bonuri de masa lunar; prin urmare, doua zile libere din ianuarie se scade? - se scade, inca o zi de garda - este? - este, de aici rezulta : 20 - (2+) = 17
acum , am vrut eu sa fac pe smechera, dar teoretic nu-i cinstit sa se cada bonurile de masa pentru zilele de garda, intrucat, tot conform legii, garzile sunt in afara normei de baza, iar bonurile se dau numai in cadrul normei de baza; astel incat s-a ajuns la frumoasa situatie in care medicul care are si norma de baza si garzile in acelasi spital sa nu ia bonurile de masa pe motiv ca are alocatie de hrana in garda, in schimb cel ce face norma de baza in spitalul X si garzi in spitalul Y va lua frumos toate cele 20 de bonuri, ca spitalul X nu are nici un motiv sa i le scada, doar a venit omul la serviciu, nu?
In alta ordine de idei : brambureala cu bonurile de masa s-a produs din cauza O.U.G. 226 din 2009, unde zice extrem de clar ca de la bugetul statului - bonuri de maasa pa si pusi; acu ministerul sanatatii zice ca se dau in continuare, dar ati vazut chestia asta pe undeva scrisa si semnata?[u][/u] daca da, va rog din tot sufletul sa-mi spuneti si mie de unde sa iau hartia respectiva, ca imi trebuie rau de tot. Multumesc anticipat.
cum zice onor ministrul sanatatii, in sistem se dau maxim 20 de bonuri de masa lunar; prin urmare, doua zile libere din ianuarie se scade? - se scade, inca o zi de garda - este? - este, de aici rezulta : 20 - (2+) = 17
acum , am vrut eu sa fac pe smechera, dar teoretic nu-i cinstit sa se cada bonurile de masa pentru zilele de garda, intrucat, tot conform legii, garzile sunt in afara normei de baza, iar bonurile se dau numai in cadrul normei de baza; astel incat s-a ajuns la frumoasa situatie in care medicul care are si norma de baza si garzile in acelasi spital sa nu ia bonurile de masa pe motiv ca are alocatie de hrana in garda, in schimb cel ce face norma de baza in spitalul X si garzi in spitalul Y va lua frumos toate cele 20 de bonuri, ca spitalul X nu are nici un motiv sa i le scada, doar a venit omul la serviciu, nu?
In alta ordine de idei : brambureala cu bonurile de masa s-a produs din cauza O.U.G. 226 din 2009, unde zice extrem de clar ca de la bugetul statului - bonuri de maasa pa si pusi; acu ministerul sanatatii zice ca se dau in continuare, dar ati vazut chestia asta pe undeva scrisa si semnata?[u][/u] daca da, va rog din tot sufletul sa-mi spuneti si mie de unde sa iau hartia respectiva, ca imi trebuie rau de tot. Multumesc anticipat.
-
irishor
- newbie

Dar nu ai deloc dreptate, se opreste hrana pe care ti-o da spitalul in garda, 3 bonuri de masa pt 3 mese. nu stiu daca tu ai efectuat o garda vreodata, dar mancarea vine de 3 ori. Asa a fost de cand lumea, cu sau fara ordonanta aceea. Si o garda intra in programul normal de lucru, nu este in afara programului. Daca nu ti-ar da mancare, ar face televiziunile scandal ca de ce sunt tinuti medicii nemancati. Oricum mancarea trebuia sa fie platita de cineva, ca nu pica din cer, si anume de bonurile de masa.
- dr.rezidentx1
- senior

irishor wrote:nu ai deloc dreptate, se opreste hrana pe care ti-o da spitalul in garda, 3 bonuri de masa pt 3 mese. nu stiu daca tu ai efectuat o garda vreodata, dar mancarea vine de 3 ori. asa a fost de cand lumea, cu sau fara ordonanta aceea.
eu de cand ma stiu nu mananc din mancarea spitalului cand sunt de garda...deobicei medicul de pe linia 1 sau 2 propune sa facem cheta si cineva cumpara mancare de la chioscul de la poarta spitalului...asa ca nu amestec oalele cand fac de garda....slava Domnului ca nu-s la floreasca ca de altfel as fi facut gat daca mi-ar fi luat din bonuri asa in mod ilegal...si nejustificat...
ps : cunosc colegi rezid salariati si cu stagiu la floreasca... iar cand pica de garda nici nu au timp de pauza de masa...eventual pauza de masa pt la pranz pica la 8 seara...si pleaca cu pachetelul de sandwichuri de acasa...asa ca....
- Doll
- elder

Garda ESTE inafara programului dupa ora 14. Pana la ora 14 se considera ca esti la program, insa orele urmatoare sunt suplimentare.
-
irishor
- newbie

In unitatile sanitare publice cu paturi medicii care lucreaza in sectiile sau compartimentele cu paturi asigura activitatea in cadrul timpului de munca de 7 ore in medie pe zi, in program continuu sau divizat astfel :
a). pentru spitale clinice, universitare, institute si centre medicale clinice, spitale de urgenta, spitale judetene, spitale de monospecialitate, spitale municipale, spitale orasenesti, centre medicale;
- activitate curenta de 6 ore in cursul diminetii in zilele lucratoare;
- 20 ore de garda lunar;
b). pentru spitale de boli cronice, spitale comunale si sanatorii;
- activitatea curenta de minimum 5 ore in cursul diminetii in zilele lucratoare;
- 40 ore de garda lunar.
Garda obligatorie este in programul normat de lucru, se pare. Legea este lege. Si de aceea se palteste din salariu, sau cum spune lumea, "nu se plateste". De fapt se plateste. Garzile celelalte sint in afara programului, de aceea se platesc ca ore suplimentare. Eu asa stiu ca este, de multi ani, poate voi stiti ca este altfel. Sigur ca ar trebui sa te intrebe de trei ori pe zi daca vrei sa mananci si sa te taxeze un bon la fiecare masa, pentru care sa elibereze chitanta, sa faci cerere, proces-verbal de primire-predare, dar ma gandesc ca ar fi destul de complicat si trebuie sa fie un contabil angajat la bucatarie pentru asta.
a). pentru spitale clinice, universitare, institute si centre medicale clinice, spitale de urgenta, spitale judetene, spitale de monospecialitate, spitale municipale, spitale orasenesti, centre medicale;
- activitate curenta de 6 ore in cursul diminetii in zilele lucratoare;
- 20 ore de garda lunar;
b). pentru spitale de boli cronice, spitale comunale si sanatorii;
- activitatea curenta de minimum 5 ore in cursul diminetii in zilele lucratoare;
- 40 ore de garda lunar.
Garda obligatorie este in programul normat de lucru, se pare. Legea este lege. Si de aceea se palteste din salariu, sau cum spune lumea, "nu se plateste". De fapt se plateste. Garzile celelalte sint in afara programului, de aceea se platesc ca ore suplimentare. Eu asa stiu ca este, de multi ani, poate voi stiti ca este altfel. Sigur ca ar trebui sa te intrebe de trei ori pe zi daca vrei sa mananci si sa te taxeze un bon la fiecare masa, pentru care sa elibereze chitanta, sa faci cerere, proces-verbal de primire-predare, dar ma gandesc ca ar fi destul de complicat si trebuie sa fie un contabil angajat la bucatarie pentru asta.
- pc7
- elite

irishor
nu mai abera
Dar nu ai deloc dreptate, se opreste hrana pe care ti-o da spitalul in garda, 3 bonuri de masa pt 3 mese
nu mai abera
Life's not fair, get used to it
-
kaiu
- newbie

stie cineva daca la spit. judetean din sibiu se mai dau bonuri in 2009.
-
scorpia
- senior

[quote="irishor"]Dar nu ai deloc dreptate, se opreste hrana pe care ti-o da spitalul in garda, 3 bonuri de masa pt 3 mese.
Chiar ca aberezi.....
In primul rand, sa da cate un bon de masa pe zi lucratoare, deci nu are cum sa-ti ia 3 bonuri pe garda doar pt ca mananci de 3 ori.Si in celelalte zile lucratoare mananci tot de 3 ori , dar ei iti dau doar un bon. Unde-i logica ta?
Dar asa stiu si eu, ca pt zilele in care faci de garda suplimentar iti iau cate un bon de masa. Ce-i drept n-am citit nici o lege, dar daca are cineva temeiul legal e invitat sa ne arate si noua.
Chiar ca aberezi.....
In primul rand, sa da cate un bon de masa pe zi lucratoare, deci nu are cum sa-ti ia 3 bonuri pe garda doar pt ca mananci de 3 ori.Si in celelalte zile lucratoare mananci tot de 3 ori , dar ei iti dau doar un bon. Unde-i logica ta?
Dar asa stiu si eu, ca pt zilele in care faci de garda suplimentar iti iau cate un bon de masa. Ce-i drept n-am citit nici o lege, dar daca are cineva temeiul legal e invitat sa ne arate si noua.
- ares/tm
- elder

chestia se practica doar la unele spitale.......nu e legala
- AvLee
- elder

Deci se dau bonuri sau nu?
- ares/tm
- elder

se dau, si nu e voie sa vi le ia decat daca sunteti in concediu
-
irishor
- newbie

deci nu are cum sa-ti ia 3 bonuri pe garda doar pt ca mananci de 3 ori.Si in celelalte zile lucratoare mananci tot de 3 ori , dar ei iti dau doar un bon. Unde-i logica ta?
Da, dar nu mananc din fondurile spitalului. Tu poate ai inteles ca bonurile de masa sunt pentru mancare iar restul salariului doar pentru haine.
Cine a spus ca bonul este pentru macarea pe o zi? Asta ai presupus tu, el este pentru o singura masa. Ai vazut vreodata cum arata mancarea din garda? Chiar crezi ca face 8 lei adunat dimineata +pranz+seara? Este adevarat ca multi nu mananca ca nu le place, ma refer la doctorii cei mari.. mofturi.
Da, dar nu mananc din fondurile spitalului. Tu poate ai inteles ca bonurile de masa sunt pentru mancare iar restul salariului doar pentru haine.
Cine a spus ca bonul este pentru macarea pe o zi? Asta ai presupus tu, el este pentru o singura masa. Ai vazut vreodata cum arata mancarea din garda? Chiar crezi ca face 8 lei adunat dimineata +pranz+seara? Este adevarat ca multi nu mananca ca nu le place, ma refer la doctorii cei mari.. mofturi.
-
salmonela
- junior

Si cum iti explici ca la Sf Ioan nu ti se retin 3 bonuri pe luna, indiferent de an?
La Floreasca se intampla asa pt ca vor sa profite, iti dai seama ca bonurile retinute ajung la femeile alea, angajate acolo.
La Floreasca se intampla asa pt ca vor sa profite, iti dai seama ca bonurile retinute ajung la femeile alea, angajate acolo.
- ares/tm
- elder

cotoharlele....vacutzele...etc
huaaaaaaaa
huaaaaaaaa
- AvLee
- elder

zdrenteeeeeeeee
-
kaiu
- newbie

revin...
imi poate spune cineva pls daca se dau bonurile la spit judetean din sibiu.plssssssssssss
imi poate spune cineva pls daca se dau bonurile la spit judetean din sibiu.plssssssssssss
- cog1983
- elder

kaiu wrote:revin...
Trebuie sa se dea bonuri. Nu e legal sa nu se dea!
Simtul umorului e o dovada de inteligenta
-
kaiu
- newbie

ms pt incurajare. dar poate stie cineva ceva sigur
- ovidiu99
- junior

Se dau bonurile la sf ioan buc de azi.
-
kaiu
- newbie

A aflat cineva daca totusi se dau bonuri pentru rezidentii din spitalul judetean sibiu?plssssssssssss
- bebelusha
- junior

se dau si bonurile pe februarie la pantelimon!!!!