ar fi fost mult prea trasa de par faza, in plus nu incalca nicio regula a imedului. de atunci s-a stabilit regula saun ceva ca imaginile care infatiseaza afectiuni genitale nu au voie pe imed, ci doar linkuri.
ideea era ca aratam ca sunt persecutat, probabil pt ca este invidios ca sunt in Elvetia, nu stiu.
s-au stabilit nite reguli, de ce nu se respecta?
in ultima sapt vlad m-a facut taran de jde ori ceea ce probabil este permis pe imed, si dupa al n-lea meu protest mi-a explicat ca "uite, vezi, e naspa" de parca eu as face asa ceva cuiva.
apoi ca nu a reactionat la un raport in care un user ma jigneste, si mi-a mai oferit o lectie de doi lei, cum as te proti cu femeile pe forum- in speta pe ele nu le raportezi, ca este naspa sa faci asta, un cavaler adevarat le da mesaje private sau ceva.
or eu nu am nevoie de sfaturile lui vlad decat atunci cand i le cer, in schimb am nevoie de moderare cofnorm regulilor.
adica ma gandesc ca moderatorul este moderator sa modereze, nu sa se sparga in figuri dintr-astea "da viata".
unde ajungem asa?
intr-o zi badiguardul de la supermarchet o sa ne inchida una-n nas ca vrea si el sa ne dea o lectie sau ceva, poate in copilatrie nu am tinut usa la lift unei batranici.
sunt f persecutat de mdoeratori.