hai sa facem greva

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
sdanamaria
newbie
newbie

hai sa facem greva

Postby sdanamaria » Fri Jan 05, 2007 10:16 am

ar trebui sa ne adunam cu totii sa facem si noi greva cum fac si cei din invatamant, sa cerem marirea salariilor si alte beneficii daca tot ne chinuim sa invatam atat .Macar pt chinul prin care am trecut cu Harisonul.sa ne organizam cumva.Daca cineva are de spus ceva, atunci haideti!

atlantiana
senior
senior

Postby atlantiana » Fri Jan 05, 2007 10:19 am

:D

Ne-am organizat. Si degeaba, ca nu functioneaza organizatia. A murit la nastere.

Doll
elder
elder

Postby Doll » Fri Jan 05, 2007 10:23 am

bine ca ni se opreste din salariu cotizatia de sindicat 3 ron /luna. eu nu stiu sa ma fi inscris in vreun sindicat. au dreptul sa faca asa ceva?

ciushka
elder
elder

Postby ciushka » Fri Jan 05, 2007 11:24 am

ok,hai sa facem greva.acum trebuie sa ne adunam cumva sa ne organizam.partea nasola daca ne luam fiecare sa facem cate o bisericuta stiti cu totii cat de usor de dezbinat sunt bisericutele mici.parerea mea e ca trebuie ,daca tot a murit cum spuneti voi la nastere ,sa reinviem asociatia si sa ne strangem in jururl ei.parca era un slogan ceva de genu doar impreuna vom reusi.

avem o organizatie ,hai sa facem ceva cu ea.e pacat sa o lasam in aer nefolosita.scopul ei a fost unul bun,a fost cred pentru noi rezidentii si tinerii medici,pentru drepturile si nevoile noastre.e usor sa zici hai sa facem greva,dar e destul de greu.ok ,momentul e destul de bun,avem ce sa cerem avem motivatia ,mai trebuie sa ne organizam.dezorganizati nu avem nici o shansa sa obtinem ceva,din contra putem sa pierdem si nimicul pe care il avem acum.
de obicei de murit se moare doar odata... eu mor in fiecare zi cand ma trezesc si renasc la fiecare adormire( ego dixit)

Return to “Viata in spital”