Asociatia Medicilor Rezidenti

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
ndsimona
elder
elder

Postby ndsimona » Mon Nov 27, 2006 11:41 pm

Mi s-a parut un talmes balmes. A fost o amestecatura din care nu stiu care este ideea ramasa in capul oamenilor.Credeam ca este numai despre rezidenti si cand colo erau si problemele rezidentilor strecurate intre 2 cazuri de malpraxis si mizeria din spitale si nedreptatile de la Militar. Eu cred ca nu da bine deloc mai ales dupa cazurile alea de malpraxis dovedit sau nu. Eu daca as fi altceva decat doctor as gandi ceva de genul : Ce mai vor si acesti mici shpagari in devenire?
" Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti." Heyde

drsoso
senior
senior

am vazut emisiunea

Postby drsoso » Mon Nov 27, 2006 11:47 pm

LOL, a inceput cu spitalul jud BV, cu oameni pe care ii cunosc prea bine. Olteanu.... chiar daca a avut el justificare, atitudinea nu prea a fost cea mai buna. Va fost probabil considerat de multi prea arogant... si prea lipsit de compasiune

Fratilor, vreau sa ma inscriu si eu in asociatie. Dar nu pot da de voi. Adresele de mail nu merg! O sa incerc sa sun.

Intreb si eu: ce-i cu mutarea in Fundeni?

Eu nu comentez nimic de aspectul siteului, dar macar sa va mearga adresele. Faceti-va si voi un cont de gmail, ca ala macar merge mereu. Stiu ca "nu da" bine, dar decat sa nu va mearga deloc.

Nicolaescu asta e cu pluta. Vor creste salariile, dar nu stie cu cat.... Poate cu 3.2% si ne-am scos !!!

Problema garzilor neplatite abia astept sa nu mai imi #$# noptile pe gratis !
life sucks, and then u die

drsoso
senior
senior

de acord

Postby drsoso » Mon Nov 27, 2006 11:55 pm

Chiar ca talmes-balmes!
Realizatorul emisiunii a fost efectiv varza. Ce draku le-a amestecat in halul asta, nu inteleg. PACAT, pt ca era o emisiune de impact si... asta e. Dar hai sa ne unim in Amrez asta si poate vom reusi sa atragem atentia mai bine

tana
elder
elder

Postby tana » Tue Nov 28, 2006 12:18 am

noi speram ca vor fi mai multe si mai de impact. dar vorbim mai bine in numele a mai multi membri. ne-am apucat sa facem site-ul mai calumea, si o sa va puteti inscrie acolo. nu stiu de ce nu merg adresele. cu mutarea in fundeni: acolo va fi sediul, doar ca trebuie aranjat frumos
I'm not anti-social. I'm just not user friendly

tana
elder
elder

Postby tana » Tue Nov 28, 2006 12:51 am

cel putin adresa de vicepresedinte merge. tocmai am verificat-o

drsoso
senior
senior

Hehe

Postby drsoso » Tue Nov 28, 2006 1:03 am

Ma bucur sa aud, Tana, ca veniti in Fundeni. Ne vom vedea acolo, atunci.
Cam in cat timp preconizati sa ajungeti ?

tana
elder
elder

Postby tana » Tue Nov 28, 2006 1:16 am

cat mai curand, ne vedem acolo :D

ciushka
elder
elder

Postby ciushka » Tue Nov 28, 2006 9:49 am

idei de dezvoltare pe plan local sunt?nu de alta da de cand cu noi generatia minune 2005 mfisti instant in tara suntem imprastiati peste tot.nu de alta dar prin provincie nu prea se stie ce e cu noi si nu avem zece mii de randuri de shefi si ne putem misca ceva mai ...liberi sa zic asha.

ps:ramane valabila oferta mea de a discuta in contradictoriu cu cine vreti.(daca tot suntem viitori "circari" cred ca ne pricepem sa facem si circ cand e cazul)
de obicei de murit se moare doar odata... eu mor in fiecare zi cand ma trezesc si renasc la fiecare adormire( ego dixit)

nea Marin
newbie
newbie

Re: Asociatia Medicilor Rezidenti

Postby nea Marin » Tue Nov 28, 2006 6:18 pm

da..............eu zic sa dati toti 20.000 pe luna sa aiba trident si prietena cu ce sa-si ia post in bucresti.......ca eu zic ca se strang destui bani........si oricum toti presedintii de organizatii au ajuns bine...sa-i ajutam si pe ei
Sunt fun robu' viliams!

Doll
elder
elder

Postby Doll » Tue Nov 28, 2006 6:32 pm

meriti sa-ti fie sters si postul si contul.

ciushka
elder
elder

Postby ciushka » Tue Nov 28, 2006 6:58 pm

sa nu stergeti postul.e forum de discutii. e o parere .poate nefondata ,poate nu.ideea e ,parerea mea ca sa se incerce o dezvoltare rapida in teritoriu si cotizatiile sa intre in "bugetul" fiecarei filiale iar modul de cheltuire sa fie hypertransparent.
acum ca s-a rezolvat parerea banilor sa trecem la chestii serioase.nu cred ca sunt singurul care ar dori sa stie ce se misca "efectiv" ca sa zic asha la amrez.astept vesti. :popcorn:
de obicei de murit se moare doar odata... eu mor in fiecare zi cand ma trezesc si renasc la fiecare adormire( ego dixit)

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Tue Nov 28, 2006 9:03 pm

Nu l-am vazut, dar nu cred ca are importanta sa-l vedem noi.

Am cetit si eu statutul (de-abia acum, rusine sa-mi fie). Membrii aia de onoare pe care ii critica Bogdanescu nici macar nu au drept de vot, cum ma asteptam (inca nu se intelege ce e aia "de onoare").

Dar de ce nu au drept de vot in Adunarea Generala nici macar membrii activi?
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

adi
elder
elder

Postby adi » Tue Nov 28, 2006 9:08 pm

nea Marin wrote:eu zic sa dati toti 20.000 pe luna sa aiba trident si prietena cu ce sa-si ia post in bucresti

chiar daca asta ar fi un risc real, tot ar merita asumat avand in vedere ca in sfarsit se creeaza o structura care sa reprezinte rezidentii... totul e ca de la inceput "constitutia" acestei structuri sa nu devina un cerc vicios care sa nu permita schimbarea conducerii in cazurile care ar impune asta.

ps. lasa-l domnule sa isi ia si post, priveste castigul relativ la tine :)
Last edited by adi on Tue Nov 28, 2006 9:16 pm, edited 1 time in total.
"Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I just beat people up." Muhammad Ali

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Tue Nov 28, 2006 9:13 pm

Nu am absolut nimic cu conducerea, dar poate trebuiau sa se gandeasca si la ce vine dupa ei. Presedintele e ales pentru 4 ani cel putin, maxim 8 (ce rezidentiat dureaza 8 ani?), si vaz ca nu prea are membrii drept de vot. Decat cei acreditati de consiliul director. Care e ales de membrii acreditati. Cam vicios cercul...
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

adi
elder
elder

Postby adi » Tue Nov 28, 2006 9:30 pm

vlad stroescu wrote:Cam vicios cercul...

domnul presedinte trident are cuvantul: :)

"suntem o structura care s-a constituit de curand, invatam pe masura ce o construim si e normal sa existe aspecte care sunt mai aproape sau mai departe de situatia ideala. incercam sa remediem aceste aspecte iar pentru asta contam pe o colaborare stransa cu membrii acestei asociatii. suntem deschisi oricaror idei constructive, suntem dispusi sa colaboram si cu alte institutii similare din alte tari pentru a ne eficientiza eforturile in directia crearii unui cadru corespunzator exprimarii ideilor acestei categorii profesionale ignorate pana acum de catre societate: rezidentii."

daca scrie ceva similar, dati-l afara din start :lol: glumesc
"Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I just beat people up." Muhammad Ali

tana
elder
elder

Postby tana » Tue Nov 28, 2006 10:14 pm

nea Marin wrote:da..............eu zic sa dati toti 20.000 pe luna sa aiba trident si prietena cu ce sa-si ia post in bucresti.......ca eu zic ca se strang destui bani........

eu zic ca nu. faceti socoteala
si, vlad, gandeste-te de ce e statutul asa :!:

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Tue Nov 28, 2006 10:37 pm

:?:
Nu stiu. Eu unul sunt mai "democrat". Membri cotizanti n-au drept de vot, nici membri activi n-au drept de vor, au drept de vot doar cei care primesc acest drept de la cei ce urmeaza a fi votati.
Poate ati vrut sa existe o mai mare coeziune in cadrul asociatiei. La polul opus initiativei de anul trecut, in care s-au incercat intruniri democratice pentru a fonda o asociatie si n-a iesit nimic. Voi ati mers si ati facut asociatia fara prea multa vorbarie (si asta este un merit imens al vostru, ati trecut de "punctul mort"). Insa de aici mai departe m-ati cam pierdut. Hai ca as mai intelege sa nu aiba membrii cotizanti drept de vot (eu unul l-as acorda si acestora), insa nici membrii activi... Si presedintele ala care se roteaza o data la 8 ani... Vous commencez à me faire peur.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

Eminemscu
junior
junior

Postby Eminemscu » Thu Nov 30, 2006 2:46 pm

am spus ce am spus in fragmentul citat, deoarece chiar am fost foarte entuziasmat cand am citit fluturasul si foarte placut surprins de continutul sau. cand am ajuns la un calc am intrat prima oara pe amrez, chiar inainte de a mai vedea ce se intampla pe imed si am fost foarte FOARTE dezamagit.
zic asta prin prisma faptului ca m-am simtit cumva pacalit ceva de genu hai , intra in organizatia noastra ca va fi bine , dar de fapt organizatia nu exista. sau, ca sa fac o comparatie, a fost ca si cum ai impanzi orasul cu reclame la un magazin(orice altceva de care stii ca oamenii au cu disperare nevoie) si cand te duci acolo constati ca nu exisita nimic. de aia sunt revoltat.
in plus in timpul facultatii am vazut ce le-a putut pielea celor din organizatia studenteasca si imi e frica sa nu fie si aici vorba de ceva asemanator. Mie unul mi-a fost destul sa acord incredere si sustinere unei rgaizatii in facultate care a facut totul pentru sefi si mai nimic pt membri.
The MATRIX has you.

tana
elder
elder

Postby tana » Thu Nov 30, 2006 3:36 pm

nu este asemanator, este doar la inceput

bogdanescu
senior
senior

Postby bogdanescu » Thu Nov 30, 2006 4:24 pm

vlad stroescu wrote:Membrii aia de onoare pe care ii critica Bogdanescu (...)

vlad, pe mine m-a deranjat exprimarea agramata (o asemenea "scapare" chiar in prima pagina...) si ca e nefunctional (ai vazut deja si-n comentariile celorlalti). ma surprinde neplacut si lipsa de reactie a celor din AMR, care nu au corectat nimic si nu au dat nici macar un raspuns celor de aici!

felicitari pentru blog! interesant si cu fotografii frumoase...

radu_medic

Postby radu_medic » Thu Nov 30, 2006 5:23 pm

Dacă tot vreţi să ajutaţi rezidenţii, aţi putea afla exact cum e cu prima de instalare: mai e valabilă, dacă da, cum se procedează...
Nu ar strica nici un link cu stagiile din rezidenţiat pentru fiecare specialitate (ca să nu zic că ar trebui să găsim pe site, doar e mai greu acum la început).

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Thu Nov 30, 2006 5:26 pm

toate lumea se leaga de site-ul ala.
asadar pentru bogdanescu si restul: scopul amrez nu e sa faca un site frumos. normal ca trebuie SI ceva care sa informeze, dar nu mai criticati aiurea ca nu e site-ul functional. momentan sunt acolo niste numere de telefon, un mail, o maslina, etc. nu am vazut pe nici unul sa zica : "da, aveti o caricatura de site, io zic ca ar trebui pus asta [...] ". amrez nu e un srl si voi nu sunteti clienti. e o structura unde e de dorit sa va implicati daca vrem sa facem ceva.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

tana
elder
elder

Postby tana » Thu Nov 30, 2006 5:28 pm

thanks, kooksee. totusi, pt ceilalti, lucram la un site mai misto si mai bogat in informatii

ciushka
elder
elder

Postby ciushka » Thu Nov 30, 2006 6:15 pm

apropo pe site nu se poate un soi de formular pt inscrieri online in amrez?nu de alte dar e mai greu sa ajungem toti la buc.

bogdanescu
senior
senior

Postby bogdanescu » Fri Dec 01, 2006 3:09 am

kooksee wrote:toate lumea se leaga de site-ul ala.
asadar pentru bogdanescu si restul: scopul amrez nu e sa faca un site frumos. normal ca trebuie SI ceva care sa informeze, dar nu mai criticati aiurea ca nu e site-ul functional. momentan sunt acolo niste numere de telefon, un mail, o maslina, etc. nu am vazut pe nici unul sa zica : "da, aveti o caricatura de site, io zic ca ar trebui pus asta [...] ". amrez nu e un srl si voi nu sunteti clienti. e o structura unde e de dorit sa va implicati daca vrem sa facem ceva.

desi de foooarte multe ori ai dreptate, acum gresesti! este vorba de imagine si usability. peste tot in lume asta conteaza. in plus cred ca doar din aprecierile/criticile celorlalti poti adapta/corecta anumite greseli. numai ca asta nu se intampla...

in plus eu am sustinut si chiar am fost implicat pana la un punct in demararea acestei initiative si ma doare sa vad cum este prezentata, caci imaginea conteaza, indiferent ce spun unii...

Im
elite
elite

Postby Im » Fri Dec 01, 2006 5:54 am

Site-ul amrez.ro ne-a fost prezentat acum 3 saptamâni. De atunci, s-au facut câteva sugestii, despre continut si forma. Ei bine, dupa 3 saptamâni, site-ul e tot ala. Asta spune multe despre cei ce se afla în spatele lui. Probabil simplul fapt ca ei exista e suficient ca galaxia sa le fie recunoscatoare si îndatorata.

Athon
senior
senior

Postby Athon » Fri Dec 01, 2006 1:33 pm

Uite asa se duce ultimul meu post pe forumul asta:

Va rog eu frumos daca nu va convine pagina actuala a amrez puneti mana si faceti un site. Alternativ, you may shut up!

Oricum noul site va fi uploadat peste o saptamana +/- cateva zile. Probabil ca o sa fiti surprinsi sa aflati cine l-a editat.

ciushka
elder
elder

Postby ciushka » Fri Dec 01, 2006 1:49 pm

mai degraba se pune un concurs de facut site uri,nu de alta dar presupun ca ideea in amrez este de unitate a rezidentilor.iar cei care ati facut situl actual nu va mai suparati ,indiferent de tot luati criticile ca pe ceva constructiv.oricum astept masuri de popularizare a asociatiei.

danhia
elite
elite

Postby danhia » Fri Dec 01, 2006 4:38 pm

Va legati prea mult de estetica site-ului. Cred ca toata lumea ar aprecia noi idei de proiecte concrete.
Red Apple

dc++
junior
junior

Postby dc++ » Sat Dec 02, 2006 12:02 pm

nea Marin wrote:da..............eu zic sa dati toti 20.000 pe luna sa aiba trident si prietena cu ce sa-si ia post in bucresti.......ca eu zic ca se strang destui bani........si oricum toti presedintii de organizatii au ajuns bine...sa-i ajutam si pe ei

draga alexandru popescu,poate ai dreptate ,poate nu.
cati bani poti sa strangi cu acesta cotizatie?sa fim seriosi.iar un site marfa costa cel putin 400 euro.
placut surprins de ceea ce au facut pana acum.
mult succes in continuare

ndsimona
elder
elder

Postby ndsimona » Sat Dec 02, 2006 12:20 pm

Nu cred ca toti cei care au pus problema site-ului s-au referit la grafica , ci la informatiile pe care le aflam de pe site. Nu ne trebuie site bengos, dar nici cum e acum su trei lulele, trei surcele.
" Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti." Heyde

victor
elder
elder

Postby victor » Sat Dec 02, 2006 12:42 pm

Check it out: modificarea legii rezidentiatului... moment [prea] prielnic de a iesi/fi bagat in fata, cu bune, rele, asteptate si neasteptate, declaratii, presa etc

http://www.imed.ro/forum/viewtopic.php?t=4439

nea Marin
newbie
newbie

Postby nea Marin » Sat Dec 02, 2006 1:29 pm

[quote="dc draga alexandru popescu,poate ai dreptate ,poate nu.
cati bani poti sa strangi cu acesta cotizatie?sa fim seriosi.iar un site marfa costa cel putin 400 euro.
placut surprins de ceea ce au facut pana acum.
mult succes in continuare[/quote]

:P :P :P 8)
Sunt fun robu' viliams!

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Dec 02, 2006 4:46 pm

nu te supara ce te intreb, ai vreun grad de retard mental?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

atlantiana
senior
senior

Postby atlantiana » Sat Dec 02, 2006 9:08 pm

victor wrote:Check it out: modificarea legii rezidentiatului... moment [prea] prielnic de a iesi/fi bagat in fata, cu bune, rele, asteptate si neasteptate, declaratii, presa etc

http://www.imed.ro/forum/viewtopic.php?t=4439

Daca faceti ceva in sensul asta, anuntati-ne si pe noi, ca sa ne putem bucura de eveniment. La capitolul comunicare stati foarte prost pana acum.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sun Dec 03, 2006 7:54 am

tie tie se pare ca noi astia suntem un grup si tu esti exclusa?

atlantiana
senior
senior

Postby atlantiana » Sun Dec 03, 2006 9:22 am

EXACT!
Si nu cred ca sunt singura care are acesta senzatie.

Legat de postul meu anterior, sau mai bine zis de remarca lui Victor: aveti in plan sa faceti ceva? Eu am tot scris sugestii pe siteul MS, dar vad ca nu mi se alatura nimeni...

tana
elder
elder

Postby tana » Sun Dec 03, 2006 12:57 pm

bey, avem in plan sa facem multe, si in plus, oricine are vreo idee si crede ca poate sa faca ceva, e mai mult decat binevenit. eu una nu am primit decat un singur mail pe adresa aia de pe site, si am verificat-o de vreo 3 ori, merge. scrieti-ne si ziceti ce vreti si ce puteti, sa vedem cum ne organizam.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sun Dec 03, 2006 1:39 pm

atlantiana wrote:EXACT!
Si nu cred ca sunt singura care are acesta senzatie.

eu de exemplu inca nu am semnat adeziunea aia (astept salariul sa am bani de cotizatie), dar nu ma opreste nimeni sa vb cu amrezistii.

tana
elder
elder

Postby tana » Sun Dec 03, 2006 5:25 pm

pareri, sugestii, reclamatii, sa le ducem mai departe cand vorbim cu aia mari, aici, pe privat sau pe adresele de pe site
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Return to “Viata in spital”