Igiena.
-
roxitzu
- senior

Re: Igiena.
Si as mai avea o intrebare
... dr. Lupulescu chiar tine cont de prezenta la curs? ... sau e doar o strategie de a tine plin amfiteatrul
)) ... ne-a zis ca cei care au prezenta vor avea un bonus de 1 pct la examen 
-
carmen.ella22
Stiti cumva cum e dr. Lupulescu la examen la lp? trebuie sa-i stii toate experimentele, valorile..? are vreun subiect preferat?:D
-
roxitzu
- senior

Da si daca ati putea sa ne dati mai multe informatii despre cam cum se desfasoara examenul practic am aprecia
. Fac cu dr. Simona Parvu
- Alfa_omega
- senior

roxitzu wrote:Da si daca ati putea sa ne dati mai multe informatii despre cam cum se desfasoara examenul practic am aprecia. Fac cu dr. Simona Parvu
Noi am dat cate un examen practic dupa fiecare din cele 3 module. La primele doua(mediu si alimentatie) a fost proba orala, fiecare a extras cate un biletel pe care erau 2 subiecte mi se pare. Iar la modulul de copil, dat fiind ca erau doar 3 lp-uri, iar noi eram 4 grupe...ne-a dat o lucrare.
La noi au fost note in general mari(multi de 9 si 10), insa examenul practic conteaza putin la nota finala(mi se pare ca 1 punct).
Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie totusi sa-ti mearga mintea...
-
ellena03
am dat eu examenul practic cu dna dr lupulescu. pune intrebari ok si nu insista prea mult pe experimente. eu trebuia sa-i descriu ceva cu medii de insamantare pe-acolo si chiar a spus ca nu e important sa ramanem doar cu asta de la igiena, ca mai bine e sa stim la ce ne foloseste acea determinare, ce urmarim cu ea si tot asa. a dat in general note mari, multi de 10, 9, iar daca nu stiai subiectul te chema in alta zi.
-
VSN
- junior

Stie cineva cum evalueaza dr. Lupulescu lucrarile la examen? Cat de usor da 10?
Eu am avut-o la lp si la colocviu si mi s-a parut foarte OK, maj notelor date au fost de 10, 9 si doar cativa de 8 daca studentul nu prea stia, dar am auzit ca altfel este exigenta. Anyone care to share?
Eu am avut-o la lp si la colocviu si mi s-a parut foarte OK, maj notelor date au fost de 10, 9 si doar cativa de 8 daca studentul nu prea stia, dar am auzit ca altfel este exigenta. Anyone care to share?
-
dr.tm
- senior

este exigenta. nu prea da 10. multi de 9 si 8. cativa picati care au dat cu urmatoarea serie si pana la urma a fost ok pt toata lumea.
La vie en rose, c’est à partir de la cinquantaine : cir’Rose, ostéopo’Rose, arth’Rose, név’Rose, artériosclé’Rose, fib’Rose, etc.
Dr A.Rosemberg
Dr A.Rosemberg
-
XaphanDeumos
- senior

a dat cineva marire la igiena cu dr Moldoveanu? Notele au fost mai mult decat dubioase la examen, de aceea intreb. Cheers! 

Greşeala oamenilor a fost că niciodată nu s-au priceput să se uite lângă ei. Li s-a părut că dacă fericirea există, ea trebuie să fie inaccesibilă sau, oricum, foarte greu de atins. Dincolo de orizonturile lor.
-
rexed
si eu anul asta o am la curs pe dr. Moldoveanu. primul curs nu l-a dat, nu stiu daca le va da pe urmatoarele. concluzia este: de pe ce se invata? cum se desfasoara examenul si mai ales, daca s-a lamurit cineva de ce sunt notele atat de haotic date?
- Doddy
- elder

Salut!
Cei care faceti igiena cu dna. Zugravu, cand aveti curs sau cand o pot gasi la facultate? Mersi!
Cei care faceti igiena cu dna. Zugravu, cand aveti curs sau cand o pot gasi la facultate? Mersi!
Nu vad optiuni decat aceea de a spera,
Cand se inchid usile ca statia urmatoare e de partea mea
Cand se inchid usile ca statia urmatoare e de partea mea