Admitere 2013
-
- newbie
Re: Admitere 2013
in sensul ca de multe ori gresesc din neatentie sau asa:))
- miruna.claudia
- junior
Atentie la neatentie!!
)

-
- junior
offff..ti-as da dar si eu am probleme cu ea:))
-
- newbie
offf, pacat:(. inseamna ca va trebui sa ma chinui putin si sa fiu atenta:D
-
- junior
da..oricum succes:*. deci sa inteleg ca..cu altceva nu va pot ajuta
-
- newbie
momentan nu, dar daca o sa am nevoie de ajutor o sa apelez la tine cu siguranta!:D
- începătorul
- elder
Îmi place că vă înţelegi bine. Nici nu s-ar zice c-o să concuraţi pentru acelaşi loc bugetat. 

Contemplarea propriei tale inimi este un fapt profund emoţionant şi tulburător. Contemplarea propriului tău suflet este o perpetuă, dureroasă tulburare.
Nichita Stănescu, Fiziologia poeziei
Nichita Stănescu, Fiziologia poeziei
-
- newbie
si ce ai vrea? sa ne luam la bataie, sau ce?:))
-
- junior
ms..
pai.. nu cred ca ne batem pentru acelasi loc:)) cel putin eu dau la anu :*
pai.. nu cred ca ne batem pentru acelasi loc:)) cel putin eu dau la anu :*
-
- newbie
Anul trecut inscrierile au inceput la 1 aprilie si au durat pana pe la jumatatea lui mai, deci stati linistiti ca nu o sa ratam.
Eu imi fac mai mari probleme la chimie decat la bio; culegerea am facut-o fara probleme, dar admiterile din anii trecuti le fac cam varza... 23/40 cam asa
Eu imi fac mai mari probleme la chimie decat la bio; culegerea am facut-o fara probleme, dar admiterile din anii trecuti le fac cam varza... 23/40 cam asa

-
- newbie
da, eu dau acum, in vara.
si apropo de chimie/bio, si eu sunt la fel, mi'e mult mai frica la chimie decat la bio, pentru ca la chimie am avut parte de tot felul de profe care m'au ametit putin asa:))
si apropo de chimie/bio, si eu sunt la fel, mi'e mult mai frica la chimie decat la bio, pentru ca la chimie am avut parte de tot felul de profe care m'au ametit putin asa:))
-
- newbie
Inteleg cum e... termin acum un liceul de informatica si fiind la profil de mate-info am avut in a 11-a o singura ora pe saptamana. Iti dai seama ca atunci cand m-am apucat de partea de biochimie stiam doar cum se scriu glucoza si fructoza.
)

-
- newbie
pai si eu sunt tot pe profil mate-info, dar bilingv engl. deci cam la fel e si la mine, din pacate. dar mna, asta e:D. ce sa fac daca m'a mancat pe mine undeva sa dau chimie
)

-
- junior
teo stai linistita te chinui acum cu chimia dar in facultate iti va fi usor la biochimie, fizica ai timp sa o recuperezi pentru ca este mai usoara decat chimia 

-
- newbie
stiu ca este mai usoara decat chimia. tocmai de asta zic, daca ma bagam pe fizica, stiam macar ca intru, ca nu e grea materia si e chiar faina asa:D:))
-
- newbie
@Teo, ai terminat materia la ambele?
P.S Neatentia se trateaza in timp... stai linistita ca o sa ajungi sa recitesti cerinta de 3-4 ori.
P.S Neatentia se trateaza in timp... stai linistita ca o sa ajungi sa recitesti cerinta de 3-4 ori.

-
- newbie
nu, nu am terminat-o. adica la chimie am trecut o data prin toata materia, dar am lucrat mai mult probleme si acum m'am apucat sa invat teoria mai bine si tocmai am terminat zaharidele. si la anatomie sunt la circulatie, pentru ca am stat ceva mai mult pe sistemul nervos si pe analizatori si am facut si mai multe teste pe capitole(din 2011si 2012). deci, mai am ceva de invatat, dar incerc sa nu disper:)). tu cum stai cu materia? ai terminat-o pe toata?
-
as dori si eu cartea de grile pt balneofiziokinetoterapie...va rog.
-
- newbie
hei, stiti cumva daca la chimie trebuie si acizi nucleici, vitamine si compusi organici de sinteza?:-/
-
As dori sa stiu si eu cum as putea sa ma inscriu la simularile pentru medicina la buzuresti .....stie cineva?
-
scz....bucuresti vroiam sa scriu....app teo nu se dau acizi nucleici si nici vitamine is schimb se dau compusii organici cu actiune biologica
-
- newbie
stiu de cei cu actiune biologica, dar intrebam de aia de sinteza( sapunuri, detergenti, medicamente, esente, fibre textile etc.)
-
- newbie
Pt simulari cred ca pe la jumatatea lui aprilie vor mai aparea ceva informatii pe simulare.ssmb.ro. pana acum au afisat doar data simularii 

-
- junior
eu stiam ca se dau si cei de sinteza...adica am vazut in grile si intrebari legate de sapunuri si detergenti, mai putine ce-i drept, dar sunt si intrebari legate de acestia
-
- junior
Teo se dau sigur din detergenti.
-
- newbie
oke. si totusi, nu prea vad ce treaba ar avea 

- miruna.claudia
- junior
Hmmm... sunt singura care gaseste unele intrebari de la fizica idioate?!
Si intrebarile de tip cauza/efect nu se mai dau, nu? Si totusi de ce apar in cartile de grile?
Si intrebarile de tip cauza/efect nu se mai dau, nu? Si totusi de ce apar in cartile de grile?
-
- newbie
Nu se mai dau teste tip cauza efect...cred ca nu vor ei sa le scoata din carti...la fizica sunt unele intrebari care ies din sfera manualelor recomandate de ei...dar mie sincer nu mi se par ciudate 

-
- junior
La fizica nu ati gasit intrebari cu unele greseli, iar la sfarsit sa dea raspunsul ca si cum intrebarea ar fi corecta? (De exemplu cele de la termodinamica, de la transformarea starilor de agregare, primele intrebari de la cauza-efect, parca; vorbeste de punctul triplu, ceea ce acolo nu are ce cauta si n-are nicio logica, iar la sfarsit spune de punctul critic). 

-
- newbie
Vand Carte Bio Admitere 2013, nedeschisa, 40RON. M am trezit cu doua carti si am nevoie doar de una
). Predare doar in Bucuresti.

- miruna.claudia
- junior
aloghinas wrote:Nu se mai dau teste tip cauza efect...cred ca nu vor ei sa le scoata din carti...la fizica sunt unele intrebari care ies din sfera manualelor recomandate de ei...dar mie sincer nu mi se par ciudate
Da, cred ca vor sa le iasa numarul de pagini, sa le poata vanda cu 50 de lei

Eu am gasit cateva intrebari la fizica usor ciudate, mai ales cele la termodinamica. Bine, nu neaparat intrebarile erau ciudate, cat variantele de raspuns.
Dar se poate sa fie doar impresia mea, avand in vedere ca sunt filo

- miruna.claudia
- junior
ElenaBianca, de ce te mai chinui cu cele cauza-efect, daca nu se mai dau?!
-
- newbie
miruna.claudia wrote:aloghinas wrote:Nu se mai dau teste tip cauza efect...cred ca nu vor ei sa le scoata din carti...la fizica sunt unele intrebari care ies din sfera manualelor recomandate de ei...dar mie sincer nu mi se par ciudate
Da, cred ca vor sa le iasa numarul de pagini, sa le poata vanda cu 50 de lei)
Eu am gasit cateva intrebari la fizica usor ciudate, mai ales cele la termodinamica. Bine, nu neaparat intrebarile erau ciudate, cat variantele de raspuns.
Dar se poate sa fie doar impresia mea, avand in vedere ca sunt filo)
Da...unele variante intr-adevar sunt ciudate...adica felul in care se exprima...trebuie sa le gandesti un pic pt a-ti da seama ce vor sa zica:)))
Cat despre intrebarile tip cauza efect...nici nu ma complic cu ele...vorba ta...le tin acolo pt nr de pagini

-
- junior
Mie personal mi se par utile. Chiar si daca nu se mai dau, ceea ce ma bucura enorm.
)
Insa sunt atat de ciudatele si atat de intortocheate unele, incat iti pun mintea la contributie mai mult decat cele de la complement simplu. Ca si exercitiu, sunt utile. Pentru mine, cel putin.

Insa sunt atat de ciudatele si atat de intortocheate unele, incat iti pun mintea la contributie mai mult decat cele de la complement simplu. Ca si exercitiu, sunt utile. Pentru mine, cel putin.
-
- junior
Hello!:)
Am facut un test din cartea de BIOLOGIE 2012 . Testul 2 de la celula si TESUTURI.(pentru cei care au cartea)
M-am panicat extraordinar de tare atunci cand am vazut ca nu stiu despre ce e vorba. Nu respecta cu absolut nimic MANUALUL de la Corint. Am si eu o curiozitate: ati auzit cumva de la candidatii din anii anteriori ca la ADMITEREA PROPRIU-ZISA s-ar fi dat intrebari ce nu respecta manualul?
Am facut un test din cartea de BIOLOGIE 2012 . Testul 2 de la celula si TESUTURI.(pentru cei care au cartea)
M-am panicat extraordinar de tare atunci cand am vazut ca nu stiu despre ce e vorba. Nu respecta cu absolut nimic MANUALUL de la Corint. Am si eu o curiozitate: ati auzit cumva de la candidatii din anii anteriori ca la ADMITEREA PROPRIU-ZISA s-ar fi dat intrebari ce nu respecta manualul?
-
- newbie
Buna!
Pe langa faptul ca testele din 2012 depasesc manualul, sunt si gresite....eu am facut rost de subiectele de anul trecut de la admitere si nu au iesit din sfera manualului si chiar mi s-au parut in regula. Testele din 2013 par mai ok...adica respecta manualul, dar mi se pare ca sunt prea putine teste.
Pe langa faptul ca testele din 2012 depasesc manualul, sunt si gresite....eu am facut rost de subiectele de anul trecut de la admitere si nu au iesit din sfera manualului si chiar mi s-au parut in regula. Testele din 2013 par mai ok...adica respecta manualul, dar mi se pare ca sunt prea putine teste.
-
- junior
Buna!
M-am mai linistit. Si eu am testele din 2013 si mi se par chiar bine structurate in comparatie cu BROSURA (pentru ca nu se poate numi culegere) din 2011 si cu testele gresite din 2012.
Multumesc de raspuns!:)
M-am mai linistit. Si eu am testele din 2013 si mi se par chiar bine structurate in comparatie cu BROSURA (pentru ca nu se poate numi culegere) din 2011 si cu testele gresite din 2012.

Multumesc de raspuns!:)
- miruna.claudia
- junior
Da, testele de anul acesta sunt mai ok decat cele din anii trecuti. Eu la cele din 2011 m-am panicat groaznic si am zis ca n-o sa reusesc in veci! Dar cele din 2013 sunt mai aceesibile si sunt pe baza manualului.
Dar mi-am propus ca dupa ce mai trec prin materie de 2-3 ori, sa ma chinui si cu cele din 2011. Asa, pentru orgoliul meu
)
Dar mi-am propus ca dupa ce mai trec prin materie de 2-3 ori, sa ma chinui si cu cele din 2011. Asa, pentru orgoliul meu