835 !!! 

bubitza wrote:M-am saturat de toate porcariile astea ce tre sa le invatam!!!!!!!Nu mai pot, zici ca am pe umeri in loc de cap un dovleac!!!!![]()
![]()
![]()

Dixie wrote:pfff.... si ma apuc si de HIV... ca am terminat testu contra timp din 14 temeee.... jale, am gresit cu tonaaaa![]()
835 !!!

bobi13 wrote:Dixie wrote:pfff.... si ma apuc si de HIV... ca am terminat testu contra timp din 14 temeee.... jale, am gresit cu tonaaaa![]()
835 !!!
pfuuu...hai ca tot ii bine 835..nu te descuraja...
uit lucruri elementareeee !!!!!! 

Dixie wrote:pfff.... si ma apuc si de HIV... ca am terminat testu contra timp din 14 temeee.... jale, am gresit cu tonaaaa![]()
835 !!!

zunthor wrote:Dixie wrote:pfff.... si ma apuc si de HIV... ca am terminat testu contra timp din 14 temeee.... jale, am gresit cu tonaaaa![]()
835 !!!
835? si nu e bine?eu din cardiomiopatii citite azi am luat 635
![]()
![]()

airamana wrote:cat faceti la un test general din toate temele? .....uffffff eu sunt in depresie

airamana
Post subject: Re: Numar de inscrisi pe centre
cat faceti la un test general din toate temele? .....uffffff eu sunt in depresie

airamana wrote:cam 730( , dar pt mine cardiacul e chineza , si normal depinde de intrebarile tampite cu procente si alte minuni. oare la rezi sunt cate 4 intr din fiecare tema? sau nu este o regula?

Sim0n3l wrote:Buna seara
Eu azi nu am facut mai nimic...am reusit sa citesc infectiile la copil, apoi am mers la dr si am pierdut vremea cu alte treburi...asa ca maine introduc sa recuperez ziua de azi
Cu cardio si eu cand am facut testele am facut mai putin decat la alte capitole dar ma gandesc ca sunt si grile care sunt din tematica veche.
Tre sa fim optimisti asa ca nu va mai stresati..
Eu ar trebui sa fiu mai stresata ca mi-am amanat cezariana pentru a merge la rezi gravida si mi-e foarte frica sa nu nasc pe la craiova
V-am pupat, noapte buna!

Lizz22 wrote:netaza! s-au updatat listele si la craiova!
http://www.umfcv.ro/files/l/i/Lista%20c ... scrisi.pdf
bafta azi!

Lizz22 wrote:cred ca preferam sa mai doarma si ai mei putin ... din 6 cati stiam...s-au facut 8 concurenti pe postul meu...![]()
![]()

DrG wrote:same here Dixie

DrG wrote:l-am facut si eu acum cateva saptamani si acum il tot ocolesc

mi-am dorit moartea!au fost horror.azi m-as apuca de ceva mai..."soft" 
DrG wrote::)) si eu ma numar printre cei care te-au sfatuit sa faci hiv-ul.adevarul e ca e mai ok decat infectiile respsi eu m-am luat dupa cei de pe forum si am facut aseara leucemiile
mi-am dorit moartea!au fost horror.azi m-as apuca de ceva mai..."soft"
dar nu stiu ce sa aleg....

DrG wrote:ai dreptate!mai bine as face si eu un subiect dinasta mai greu.infectiile la copil nu le-am citit niciodata.si imi cam stau pe cap.tumorile genitale le-am facut acum cateva saptamani si nu le-as mai relua.deci asta fac!ma inarmez cu cafea si tigari si ma apuc![]()

te astept cu cararea batatorita bine 
Users browsing this forum: No registered users and 15 guests