Rezidentiat 2004

iarba verde de acasa
Bechi
junior
junior

Postby Bechi » Tue Oct 05, 2004 12:00 pm

ciulipanez wrote:Intr-adevar, de unde vom sti daca pneumoniile eozinofilice intra sau nu in materie? Faptul ca anul trecut nu au fost grile din ele nu inseamna nimic, dupa parerea mea. In tematica se spune doar "Pneumoniile". Nu sunt convins nici ca nu ne vor da grile din tuberculoza renala, ostoearticulara sau genitourinara (pentru capitolul "Tuberculoza pulmonara").

Din pacate nu avem cum sa stim aceste lucruri. Unele discrepante dintre tematica veche si bibliografia noua lasa loc de interpretari si confuzii. Eu ma ghidez dupa cartea de grile, unde la capitolul raspunsuri exista si pagina bibliografica. Puse cap la cap s-a facut paginatia pentru fiecare subiect in parte. Daca la examen o sa fie si intrebari cu bibliografie "eronata", putem spera ca in urma contestatiilor sa fie eliminate (desigur cu scaderea punctajului obtinut de fiecare la intrebarea respectiva)

maestru
newbie
newbie

pt maniaci

Postby maestru » Fri Oct 08, 2004 2:43 pm

Nu stiu daca cineva a observat asta pana acum dar sunt grile identice 1 scoasa si 1 ramasa in carte!!! Am verificat de 2 ori toate testele si sunt pe specialitatea mea - lab - vreo 5-6. Chestia naspa e ca unele sunt gresite - adica duplicatul gresit e in continuare!!!

concluzie:
Chiar nu le-au citit!!! nici macar nu s-au uitat ca sunt grile identice!!

PS ca sa nu mai spun de alea corecte scoase!!!! Daca vroiai sa scapi de o grila care nu-ti placea - pac la contestat!!

uno
senior
senior

Postby uno » Fri Oct 08, 2004 11:07 pm

In caz ca nu stiai la medicale la Hepatite acute sunt scoase toate intrebarile din complement multiplu !!! Daca le citea cineva isi dadea seama ca nu au cum sa fie gresite 150 sau nu stiu cate grile una dupa alta !!!
"Speranta" n-a murit...dar e la A.T.I.

Bechi
junior
junior

Postby Bechi » Sat Oct 16, 2004 6:58 pm

epuruncu wrote:walk.gif
Sunt grile pe chiru la care raspunsurile considerate corecte sunt doar cele scrise in carte la paragraful de unde este enuntata intrebarea desi exista si alte variante corecte scrise in carte la acelasi capitol. In schimb la altele si acele raspunsuri sunt considerate corecte. Voi cum procedati?
Ma gandesc cu groaza ce se va intampla la contestatiile de dupa examen!
In plus sunt multe intrebari gresite care nu au fost eliminate.
Totusi 80 de intrebari vor fi din aceste grile!
Consider ca intrebarile ar trebui sa sa fie in totalitate la prima vedere si sa contina si cazuri clinice nu doar textul din carte. Trebuie evaluata si gandirea nu doar capacitatea de memorare. Dar probabil cineva va rade si va spune "La anu' si la multi ani!".
Examenul de rezi nu mai poate continua asa! Se pare ca schimbarea este peste puterile noastre. In Romania totul este pe linie politica.

Bechi
junior
junior

Postby Bechi » Sat Oct 16, 2004 6:59 pm

lupi wrote:Sunt grile gresite dar sincer nu vad asa multe ca tine. Si la constestatii nu o sa se intample nimic!

Bechi
junior
junior

Postby Bechi » Sat Oct 16, 2004 7:00 pm

epuruncu wrote:In medie 3/subiect si avand in vedere ca sunt peste 50 de subiecte iar la examen vor veni "aleator" cele 80 de intrebari eu spun ca e ceva. In plus avand in vedere examenul de anul trecut FIECARE PUNCT CONTEAZA.
Daca stie cineva cat costa contestatia (daca se plateste?) ?

epuruncu
newbie
newbie

Postby epuruncu » Mon Oct 18, 2004 6:59 pm

Daca stie cineva cat costa contestatia sau macar cat a costat anul trecut.
Bafta la examen

oopsminded
senior
senior

Postby oopsminded » Wed Oct 20, 2004 1:34 am

epuruncu wrote:Daca stie cineva cat costa contestatia sau macar cat a costat anul trecut.

Eu am depus o contestatie anul trecut. Nu a costat nimic, de altfel multi le trimiteau direct prin fax.

lilishor
newbie
newbie

o intrebare!

Postby lilishor » Tue Oct 26, 2004 9:10 pm

Cei din bucuresti stiti cumva daca a aparut o carte scoasa de umf-ul vostru Carol Davila cu coperti portocalii?Aici umbla zvonul acestei carti si precum in ea ar fi cele 60% din intrebari.astept raspuns.

ciresar1988
elder
elder

Postby ciresar1988 » Tue Oct 26, 2004 10:56 pm

O carte cu intrebarile la prima vedere pt. TOATE grupele de specialitati? Suna aberant. Eu nu am auzit nimic, dar nu cred nici ca ar fi posibil, nici ca si-ar asuma riscul unui asemenea scandal.
Cu prostul nescolarizat
Te lupti putin si ai scapat.
Dar duci o lupta colosala,
Cu prostul care are scoala!
(user neserios)

Carpantier
senior
senior

Postby Carpantier » Wed Oct 27, 2004 1:02 am

da unde exact umbla zvonu asta?
am impresia ca exista aceasta frustrare a provinciei.Se pare ca aici la Bucuresti totul e mai simplu si umbla cainii cu covrigi in coada(sau ,ma rog,cu carti cu coperte portocalii in coada cu grilele la ''prima vedere'')
Te intreb, daca ar fi asa ,ti se pare ca ar mai fi la prima vedere?
Eu am auzit ca la Cluj au aparut si erau in carti cu coperti tricolore.

oopsminded
senior
senior

Postby oopsminded » Wed Oct 27, 2004 1:05 am

Eu am auzit ca pe la Craiova... Si am impresia ca fara coperti. (prietenii stiu de ce)

lilishor
newbie
newbie

Pt raspuns!

Postby lilishor » Wed Oct 27, 2004 8:06 am

Multam frumos pt raspuns! Celor care au avut buna vointa sa raspunda.

uno
senior
senior

Postby uno » Wed Oct 27, 2004 11:58 am

Pai daca in Bucuresti umbla cainii cu covrigii in coada atunci de ce Carol Davila nu a facut grile anu' asta ?? (nu ma refer la Carol Davila in persoana :o ) ci la impostorii de profesori care nu stiu care ciolan sa il prinda mai intai :rezidentiatul sau alegerile generale, in frunte cu d-l Telemea!!
"Speranta" n-a murit...dar e la A.T.I.

alcorsimona
senior
senior

Postby alcorsimona » Wed Oct 27, 2004 10:16 pm

uno wrote:Pai daca in Bucuresti umbla cainii cu covrigii in coada atunci de ce Carol Davila nu a facut grile anu' asta ?? (nu ma refer la Carol Davila in persoana ) ci la impostorii de profesori care nu stiu care ciolan sa il prinda mai intai :rezidentiatul sau alegerile generale, in frunte cu d-l Telemea!!

Din cate stiu eu Bucurestiul va face grilele la prima vedere, sau majoritatea lor, ca doar nu vroiai sa-si strice vara sau primavara pt asta :roll:
Cat despre alegeri, stai linistit, nu le purta de grija ca oricum vor cadea in picioare, indiferent cine iese!
Be careful what you want, it may happen to you!

ChrisP
senior
senior

Postby ChrisP » Wed Oct 27, 2004 11:44 pm

alcorsimona wrote:Din cate stiu eu Bucurestiul va face grilele la prima vedere, sau majoritatea lor, ca doar nu vroiai sa-si strice vara sau primavara pt asta :roll:

Cum naiba ?! :evil: Doar Bucurestiul face grilele la prima vedere? Adica cine? Mai exact, daca se poate...
Nu comisia lui peste (cea care se ocupa de organizare) ar trebui sa se ocupe si de treaba asta?

myself
junior
junior

Postby myself » Thu Oct 28, 2004 2:04 am

ChrisP wrote:
alcorsimona wrote:Din cate stiu eu Bucurestiul va face grilele la prima vedere, sau majoritatea lor, ca doar nu vroiai sa-si strice vara sau primavara pt asta :roll:

Cum naiba ?! :evil: Doar Bucurestiul face grilele la prima vedere? Adica cine? Mai exact, daca se poate...
Nu comisia lui peste (cea care se ocupa de organizare) ar trebui sa se ocupe si de treaba asta?

PE MASURA CE SE APROPIE DATA FATIDICA, SE ACCENTUEAZA ISTERIA!!!
De unde stii tu ChrisP ca Bucurestiul va face grilele la prima vedere??? Poate le face Constanta (na, ca si acolo e fac de med). :twisted:
Care mai de care va dati cu parerea....... :evil:

Madi
elder
elder

Postby Madi » Thu Oct 28, 2004 2:10 am

Poate le face Constanta (na, ca si acolo e fac de med).

Sau Galati-ul, cine stie... :evil:

Eu zic sa ne lasam de sportul asta cu shoparle! Nu face bine la nimeni.
Dagli amici mi guardi Dio, dai nemici mi guardo io!

lupi
junior
junior

Postby lupi » Thu Oct 28, 2004 7:42 am

Cica a aparut cartea cu pricina in Bucuresti dar e o mare problema caci nu e portocalie. Si mai are si 2 pelicani mari desenati pe ea. Ce ne facem!

ChrisP
senior
senior

Postby ChrisP » Thu Oct 28, 2004 4:36 pm

[quote="myself]De unde stii tu ChrisP ca Bucurestiul va face grilele la prima vedere??? Poate le face Constanta (na, ca si acolo e fac de med). :twisted:
Care mai de care va dati cu parerea....... :evil:[/quote]
:evil: Daca ai citi cu atentie, ai vedea ca nu eu am afirmat ca Bucurestiul ar face grilele la prima vedere ! :evil:

ChrisP
senior
senior

Postby ChrisP » Thu Oct 28, 2004 4:40 pm

myself wrote:De unde stii tu ChrisP ca Bucurestiul va face grilele la prima vedere??? Poate le face Constanta (na, ca si acolo e fac de med). :twisted:
Care mai de care va dati cu parerea....... :evil:

:shock: Daca ai avea bunavointa sa citesti cu atentie vei vedea ca nu eu am afirmat ca Bucurestiul ar face grilele la prima vedere! :evil:

alcorsimona
senior
senior

Postby alcorsimona » Thu Oct 28, 2004 8:46 pm

Eu am aflat de 2 cazuri de profi/confi care au primit insarcinarea sa faca grile din niste capitole, unul pe chirurgie si altul pe medicala!
Nu am afirmat ca le vor face pe toate ci majoritatea! Daca voua nu vi s-a parut suspect ca Bucurestiul nu prea a propus grile si va asteptati sa renunte la orgoliulde capitala este problema voastra!
Nu cred ca pana acum am zvonerit asa ca m-as fi asteptat la benefit of the doubt!
Be careful what you want, it may happen to you!

mimosa
junior
junior

Postby mimosa » Fri Oct 29, 2004 9:24 am

Pt. stoma sunt si grile facute de UMF. Bucuresti,poate de aia sunt 10000 in baza de date.Nu cred ca aceeasi profi vor face alte grile...In plus cine ne garanteaza ca se va respecta metodologia aprobata de un ministru care in mod cert la data rezi. nu va mai fi acelasi.Ma refer la procentul de grile din baza de date.

myself
junior
junior

Postby myself » Fri Oct 29, 2004 3:25 pm

Scuze CrisP, ai dreptate, tu preluasei chestia cu grilele. Nu intentionez sa ma apuc de polemici cu nimeni pe forum.

dr_mihalache
elder
elder

Postby dr_mihalache » Sat Oct 30, 2004 10:17 am

Citez din metodologie ,cap IX,26.2 II -caietele cu intrebari (crearea si multiplicarea lor) :

"Presedintele comisiei comune zonale stabileste responsabilii crearii de subiecte pt fiecare grupa de specialitati.Acestia isi aleg grupul de lucru pt conceperea intrebarilor.Aceste grupuri de lucru vor fi facute publice in ziua concursului."

1)Eu de aici inteleg ca intrebarile la prima vedere vor fi create, pt fiecare grup de specialitati, in orasul cu pricina (adica Bucurestiul creaza pt chirurgie,Clujul pt medicale,Craiova pt MF etc.).
2)Aceasta mi se pare modalitatea cea mai putin costisitoare pt ei si in plus responsabilizeaza orasesle respective si in acest sens,si nu numai in legatura cu problemele organizatorice.
3)In metodologie nu este precizat ca vor propune toate centrele intrebari la prima vedere si apoi se va intalni comisia centrala ca sa selecteze dintre acestea etc. Ar fi prea mare deranjul.
4)Eu sper ca cele 60% sa nu fie dintre cele eliminate dupa contestatii pt ca in acest caz formularea "la prima vedere" ar fi o aberatie.Si asa, personal mi se pare o tampenie faptul ca 40% sunt din cartea de teste ;nu inteleg ce vor evalua prin aceste 40%,care-i logica ? ;cele 40% nu vor face decat ca puntajele sa fie mai stranse si eventual departajarea mai dificila ,decat daca ar fi fost 100% la prima vedere ;nu cred ca mai exista asa ceva nicaieri in lume,sa cunosti inainte intrebarile pt examenul de rezidentiat ( un examen important !) !
E adevarat ca este utila o baza de intrebari ,pt ca te ajuta sa-ti ajustezi/adaptezi modul de a invata si iti permite o evaluare a cunostintelor,dar nu mi se pare corect ca aceste intrebari sa apara la examen.
1)ataca ideea si nu persoana
2)respectandu-te pe tine,vei castiga respectul celorlalti
3)nu trebuie neaparat sa tipi/ridici tonul pt a fi convingator,e suficient sa stii cum s-o spui

dr_mihalache
elder
elder

Postby dr_mihalache » Sat Oct 30, 2004 10:39 am

Inca o citare ,din cap II :

"Fiecare din seturile de intrebari este creat de grupuri de lucru diferite.Coordonatorul fiecarui grup de lucru este desemnat de catre presedintele Comisiei centrale ,la propunerea presedintilor comisiilor zonale...Coordonatorul fiecarui grup raspunde de corectitudinea formularii intrebarii,alegerea raspunsurilor corecte si de pastrarea secretului intrebarii.Coordonatorul va da avizul "bun de tipar" pentru multiplicarea caietelor de intrebari"

Dupa care urmeaza multiplicarea zonal !

3)nu trebuie neaparat sa tipi/ridici tonul pt a fi convingator,e suficient sa stii cum s-o spui

Ayrt
newbie
newbie

Postby Ayrt » Tue Nov 02, 2004 3:27 pm

Craiova. Zvon:se amana din nou rezidentiatul!!! Am auzit asta de la doua persoane (candidati la rezi) care la randul lor auzisera de la altii. Stie cineva ceva in legatura cu acest subiect? Repet. E un simplu zvon. Nu vreau sa enervez sau sa supar pe nimeni. Victor, cred ca tu stii cel mai bine daca exista sau nu posibilitatea de a se amana din nou rezidentiatul. Ai putea sa-mi spui si mie daca 19 decembrie e 100% sigur ca e data finala de sustinere e examanului?

lupi
junior
junior

Postby lupi » Tue Nov 02, 2004 3:35 pm

Sincer sa fiu eu nu cred caci zvonuri sunt multe. Si ca sa fiu mai clar de cateva zile se vorbeste ca s-ar da numai grile la prima vedere, desi eu cred ca e cam greu.

agorima
senior
senior

Postby agorima » Tue Nov 02, 2004 3:37 pm

Da pe 25 decembrie!
Glumesc, dar m-am cam infuriat pt. ca eu nu am auzit dar presimt! Orice se poate intampla in tara asta! OFFFF!

bulina
senior
senior

Postby bulina » Tue Nov 02, 2004 4:14 pm

da pe 25 e craciunul...deci zvonul nu e valabil orice-ar fi... :x :x :x

Bechi
junior
junior

Postby Bechi » Tue Nov 02, 2004 5:50 pm

Ayrt wrote:Craiova. Zvon:se amana din nou rezidentiatul!!! Am auzit asta de la doua persoane (candidati la rezi) care la randul lor auzisera de la altii. Stie cineva ceva in legatura cu acest subiect? Repet. E un simplu zvon. Nu vreau sa enervez sau sa supar pe nimeni. Victor, cred ca tu stii cel mai bine daca exista sau nu posibilitatea de a se amana din nou rezidentiatul. Ai putea sa-mi spui si mie daca 19 decembrie e 100% sigur ca e data finala de sustinere e examanului?

Vad ca mai este o luna si jumatate pana la examen si incepe sa se lase cu zvonuri. Precedentul creat cu mutarea rezidentiatului nu face decat sa dea mai multa credibilitate acestor informatii. In concluzie, eu va rog ca inainte de a pune mana pe tastatura, sa verificati din cat mai multe surse posibile sau sa cereti lamuriri prin PM.

Ayrt wrote:.....Victor, cred ca tu stii cel mai bine daca exista sau nu posibilitatea de a se amana din nou rezidentiatul. Ai putea sa-mi spui si mie daca 19 decembrie e 100% sigur ca e data finala de sustinere e examanului?

Puteai sa ceri lamuriri prin PM inainte de a posta. Acum, Victor o sa fie bombardat cu mesaje si e-mail-uri. Sunt aproape 2000 de useri pe acest forum si cine stie cati vizitatori neinregistrati.

Orice informatie falsa legata de rezidentiat se lasa cu BAN pe user si IP

victor
elder
elder

Postby victor » Wed Nov 03, 2004 11:53 am

Rezidentiatul ramane pe 19 decembrie, aproape imposibil sa se mai mute.

Pe langa faptul ca nu stiu de nici o voce oficiala sau neoficiala care sa pomeneasca de o asemenea alternativa, ce mi se pare mie "indestulator" e ca in legea actuala privitoare la organizarea a rezidentiatului se prevedere "se organizeaza anual", ar trebui ordonanta de urgenta a guvernului sa nu se organizeze in 2004 rezidentiat - foarte putin probabil sa apara asa ceva. Orice modificare a datei rezidentiatui (sau metodologiei) - deja publicate in monitorul oficial - se poate face doar cu republicare in monitorul oficial, campanie de presa etc - iar orice publicare in monitorul oficial dureaza in medie 2 saptamani. (sper sa nu ma incurc in termenii astia :lol: )

Pe de alta parte - cand am intrebat la ce surprize ne mai putem astepta anul acesta, am primit asigurari ca nu vor mai fi "schimbari", desi - cu totii o stim - orice e posibil. La ultima intalnire a comisiei centrala de rezidentiat de la bucuresti se pregateau achizitiile de materiale, se numarau salile din fiecare centru, se calculau bugetele pentru supraveghetori, inchirieiri de calculatoare ...

Ce ar fi mai "nou" (si mai bun) - inside news: se incearca marirea numarului de locuri, cu cat, la ce specialitati, daca da sau nu - se va afla doar in preajma rezidentiatului. Mai mult nici eu nu stiu si sper sa nu dau doar sperante.

medstud
senior
senior

Postby medstud » Wed Nov 03, 2004 6:51 pm

care e procedura prin care se aleg cele 80 de intrebari din baza de date? ca sunt alese de computer am inteles dar pe ce criterii? se tine cont de procentul de grile din fiecare capitol, de marimea capitolului???
probabil vor fi 20 de grile compl simplu si 60 compl multiplu....la multiplu sa zicem ca se alege aproximativ unu pe capitol .... dar la compl simplu???????????
alea la prima vedere cand se fac? de cine? cu cat timp inainte?

oopsminded
senior
senior

Postby oopsminded » Thu Nov 04, 2004 3:35 am

Bechi wrote:Orice informatie falsa legata de rezidentiat se lasa cu BAN pe user si IP

victor wrote:Ce ar fi mai "nou" (si mai bun) - inside news: se incearca marirea numarului de locuri, cu cat, la ce specialitati, daca da sau nu - se va afla doar in preajma rezidentiatului. Mai mult nici eu nu stiu si sper sa nu dau doar sperante.

Vezi Bechi cum e cu regulile astea scrise cu litere de-o schioapa? Ce-ar fi acum sa-i dai un ban lui Victor (in caz ca informatia nu se verifica)? Forumul asta nu a suferit niciodata de o inflatie de useri pusi de demoralizat "competitia" (putinele cazuri care au existat au venit, si-au creat doua-trei clone, au mai postat o data si s-au dus). Din contra, multe, foarte multe, lucruri care au plecat din postura de zvon - si in unele cazuri pareau de-a dreptul neverosimile - s-au adeverit sau s-au lamurit cu ajutorul altor useri.
Eu insumi am postat o data sau de doua ori cate o "informatie falsa legata de rezidentiat" sub forma unei intrebari sau nelamuriri, pentru ca nu am avut alta metoda de a-i verifica veridicitatea decat supunand-o atentiei celor de-aici.

dr_mihalache
elder
elder

Postby dr_mihalache » Thu Nov 04, 2004 9:33 am

se tine cont de procentul de grile din fiecare capitol

Nu se tine cont de acest lucru.De altfel, nr de grile din fiecare capitol, tine de nr de grile propuse si de nr de grile eliminate dupa contestatii.

de marimea capitolului???

Nici acesta nu-i un criteriu.Pot fi 3 intrebari ,de ex,dintr-un capitol de 10 pg si tot 3 dintr-un capitol de 20 pg.

probabil vor fi 20 de grile compl simplu si 60 compl multiplu....la multiplu sa zicem ca se alege aproximativ unu pe capitol .... dar la compl simplu???????????

Nici asta nu-i "batuta in cuie".Poate vor fi 10 CS si 70 CM ,sau 30 CS si 50 CM.Sau poate anul acesta nr de intrebari CS si CM va fi diferit fata de anul trecut (de ex poate vor fi 40 CS si 160 CM).Oricum acest lucru nu putem sa-l aflam decat la examen (asta daca nu vor veni ei cu ceva precizari in VM ,inainte de ex ,dar nu cred )

Concluzia :trebuie acordata aceeasi importantza fiecarui capitol !

Poate cineva care are testul de anul trecut posteaza o statistica orientativa.Pe mine m-ar interesa pe MF.

victor
elder
elder

Postby victor » Thu Nov 04, 2004 10:57 pm

Ce-ar fi acum sa-i dai un ban lui Victor (in caz ca informatia nu se verifica)?

Daca vrei sa fie certa treaba, ok - ignora paragraful cu pricina. Nu este sigura, cum am spus stiu doar ca "se incearca".

oopsminded
senior
senior

Postby oopsminded » Fri Nov 05, 2004 2:28 am

Of, trebuie sa ma invat sa folosesc mai des "emoticons"-urile. Eram doar amuzat de o asemenea posibilitate. Victore, tu pari un tip de treaba si ma alatur altora in a-ti multumi pentru informatiile de pe forumul asta.

ratzushka
elder
elder

Postby ratzushka » Sat Nov 06, 2004 1:04 am

cea mai mare tampenie e sa se inceapa din nou ``zvonarile``.
tin minte si anul trecut cate si mai cate nu auzeai, sau cteai.
parca si anul asta prin primavara a aparut o dom`soara care ``visa`` numarul de locuri care se vor scoate si alte din astea si era tare ofensata cand cineva o apostrofa.o mai tineti minte?eu nu-mi amintesc ce username folosea, dar nu putea decat sa ma amuze.
cert e ca nu e voie sa dati crezare la tot ce se aude.
pana in momentul de fata victor a fost cel care ne-a dat numai informatii reale si la obiect, chiar cat de repede s-a putu,ma gandesc.
eu continuu sa cred in mesajele lui si credeti-ma, restul nu merita sa fie luate in seama.
nu dati crezare barfelor, numai incurca. :D
Keep smiling, it makes people wonder what you're up to.

pesimista
junior
junior

Postby pesimista » Sun Nov 07, 2004 11:05 pm

Anul trecut a fost cam asa:50 intrebari CS, 150 CM,din care,pot spune fara diferentiere pe cele 2 categorii ca ponderea capitolelor a fost cam asa:39 grile cardio,38 pedi(sau invers),apoi in ordine descrescatoare cam 27 digestiv,26 respirator, 17 renal, 15 hema, 15 reuma,5AVC,5DZ,6 chirurgia, 4 septicemii, 3 soc hipovolemic. Daca a avut ceva bun rezi 2003,atunci ,pot sa spun ca aceasta selectie a intrebarilor conform cu ponderea capitolelor in bibliografie.
mimoza

Bechi
junior
junior

Postby Bechi » Tue Nov 09, 2004 11:16 pm

Topic mutat

sonia wrote:Am si eu o mica nelamurire..exista vreo regula in alegerea unui oras sau a altuia pt sustinerea rezidentiatului pe laborator,chirurgie,medicala..etc?Stie cineva ce categorie va da anul viitor in Bucuresti?...se face prin rotatie?
Multe bafta tuturor celor care sustin rezi in decembrie!!!

Return to “Rezidentiat 2004”